yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

​25 yasındayım canım evdeyim okulda yok işte :) yaz geliyor moralim bozuk ne kıyafet aıorum ne makyaj yapıorum kilolarım bni hayattan soguttu

bi an önce diyet ve spora başlamalısın tatlımm kendin güvenmek herşeyden önce gelir kararlı ol gerisi gelir

peki bnde jilliana baslayım yemeklerimi düzenleyim ama neler yeyip içiosunuz ona göre gideyim bnde :) haziranın 15 ina kadar 60 kg olabilirmiyim

peki bnde jilliana baslayım yemeklerimi düzenleyim ama neler yeyip içiosunuz ona göre gideyim bnde :) haziranın 15 ina kadar 60 kg olabilirmiyim

iradene ve azmine bağlı o tatlım spor sıkılaşmak için,zayıflamak istiyorsan kesinlikle yediklerine dikkat etmen yağlı,şekerli,tuzlu,hamur işi,börek,çörek,tatlı hepsinden uzak durman gerekli bunu başarabileceğine inanıyorsan indir hemen jillianı güzel bi listeyle destekle sporu cillop gibi olursun hazirana kadar

ben geldimm ohhhh yemegımı yedım son temizliklerimi yaptım geldım akşama oğlumm gelcekkk benden ıyısı yokkk yayamazımı cok osledımm

oglen menum

150gr kırmızı et yagsıztavda az suyla kısık ateste pişirdim yanınada marul salatasıı ve 1 dilim çavdar ekmeği

ara ogun 1 kase yogurt 6-7 kuru kayısı

Son düzenleme:
ilk basta okudum güzel kg vermişşin cnm birde jillianı tavsiye etişşin diiyetinde neler uyguluyorsun birde jiilianla ilgili tavsiyelerin nelerdir yapıs iri olarak ?

amanda aman gözleri ay dımı bnm arkadşımın be terim çeni ben öp teyzesi için onu bakim weletçik tertemiz ewe gelsin bakalım

ohhhhhhhh afiyet olsun canımmm oğluşda gelıyoooo

ilk basta okudum güzel kg vermişşin cnm birde jillianı tavsiye etişşin diiyetinde neler uyguluyorsun birde jiilianla ilgili tavsiyelerin nelerdir yapıs iri olarak ?
sağol güselim teşekkür ederim darısı başına olur inşallah
diyette proteın agırlıklı beslenıyorum
sabah(haslanmıs yumurta),peynir,zeytin,yeşil çay 1dilin kepek ekmeği
ara ogunlerde meyve yada yogurt yıyorum hafta 2 kezde 2 adet kepekli galeta ve yeşil çay
öğlen(100-150 gr kadar hafıf suda kısık ateste tavuk,balık,yada,kırmızı et yiyorum yanında mutlaka salata hiçbişi bulamassam boş marul yıyorum)
yine ara ogunum mutlaka oluyo dedıgım gıbı
akşam
genelde daha hafif oluyo dıe cıgden salata turu sebze yada az yagda pişmiş (zeytinyağlı)6-7 kaşık sebze yemegı yanında kesınlıkle ekmek yok yogurt asla yemıyorum demırını alayım yemegın dıe
ve gunde 2,5lt su mutlaka ıc 12-13 bardak yapıyo ben cok sık aklıma gelmıyo dıe her ayaga kalkısımda 2 şer bardak ıcıyom
bu kadar balım

JILLIAN APLA ILE SPORDADA
onun yaptıgı tum hareketlerı dogru bir şekilde yapmaya ve bırebır onun kadar serı olmaya ozen gostertıyorm kesınlıkle ac yada cok tok bır karınla degıl yemeklerden 2 saat sonra gunun herhangı bır saatınde yapabilirsin mumkun mertebe ara verme gunu gunune uydun mu varya tasss olmamak ıcten degıl bu konuda lazkızı on numara bekar tabi engelı yok ve ınanılmaz hırslı sende bole olursun ınsallah

canımm teşekkür ederimmmmm. ben yemeklerden 1 saat sonra yapıyorum sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…