yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

anladım guselim allah hayırlısını versın ınsallah...
ben babasndan dolayı hep erkek ıstedım ılk cocugumu malum dın kapalılık mevsuzu kucuk yasta cocugu bunaltır dıe hem erkekler cocukluk cagında cok kaprisli olmuyolar mıy mıy degıller kızlar pek nazlı .giyim kuşam olarak da mınnak bır erkek gıydırmeyı hayal ettım hep sonrasında kız kardesıde olsa abı olarak basında bulunur her zaman babasınında karsınında durur dıe cok dua ettım rabbım nasıp ettı şükür pipisin yedıgım arap şükrüm benimmm mıncırasım geldıııı yıneee

afiyet olsun ecmelim hehe

doğru diosun hayatım çok ii düşünmüşşün allah hepimizin gönlüne göre werrsin

canımm Allah bağışlasınnn. Ev taşımak zordur bilirim Allah sabır ve kolaylık versin

Sağolun kızlar, çalışınca daha da zor yerleşmek ama çoğu bitti azı kaldı şükür..

Bu arada ben de hep oğlum olsun isterdim, erkek çocuklarını çok severim ama kızımdan sonra çok şükür diyorum. Yine de hayırlı olması sağlıklı olması her şeyden önemli...

Son düzenleme:

inş. canım ya gitsin şu kilolar anne olmayı düşünüyorum bende bakalım kısmet :)

aynen guselim cok sukurr
bıtmıs o zaman desene bu yaz benımde ev alma durumum olabılır bakacaz bakalım

ecmel mesaj sayım yetersizolduğundan tam bakamıyorum albüme ama göründüğü kadarıyla harikasın..
Oğluşuna da Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin maşAllah bıdığa..

Şimdili hoşçakalın kızlar..

sağol cnm benımm hepimiz beraber harıka olacagız ınşallah

ECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDA ÇOK GARİBİM

CKbeautyandsheer SEN NERDE OTURUOSUN HANGİ ŞEHİR

ECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDA ÇOK GARİBİM

o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadı

Bayıldım allah ii liğini wermesin sen zayıfla giy gecelikleri kıçını dön yat o adam surat yapar tabi dua et totşunu yedim yapmıo sana güzelim bnm. Bu arada sen doğumdan sonra saçlarına hafif sarımı attın o maşalı hali çok güzel duruo

o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadı

kızlar vallahi bendede var yerımde duramıyorumm izne çıkmak istiyorum bir an önce

hahah kız allah ıyılıgını versın adam zaten o işlere duskun bır adam degıl umursamaz bunun gıcıklıgı bambaska catacak yer arıyo ıyıde desem kotuye cekıyo azarlar gbı bı tavırlar normalde uzak kalınca asla bole bısı yapmazdıı dengeyı bozduu çok sınırlerım bozukk
eet canım dogumdan sonra cok hafıf golge yaptırdım o kadar hafıf ki anlasılmıyo bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…