anladım guselim allah hayırlısını versın ınsallah...WALLA GÜZELİM ŞİMDİ BENİM HUYUM KURUSUN BEN ÇOK İRDELERİM HERŞEYİVE BUNU DA HEP DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR :18::18::18::18::18::18::18::18:ŞÖYLE ANLATIM ALLAHIM HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI WERSİN LAKİN ; BEN ERKEK ÇOCUĞU İSTEİNCE ŞÖYLE DÜŞÜNÜORUM ÇOK ÖZENİORUM HANİ ANNELERİNE DÜŞKÜN ERKEN ÇOCUKLARI FISTIĞIM FALAN DER ANNESİNİ KORUR KOLLAR SONRA KIZ GİBİ ÇOK SORUNLARI OLMAZ EYKEKİM BNM DİE İÇİM GİDİO SONRA DİORUM OOOHHHOOO SÜNNET TELAŞI WAR SONRA GİDER UYUZ Bİ KIZ BULUR OĞLUMU ÜZER BİZİ ÜZER KAYNANALIK YAPAMAM İÇİM ÜZÜLÜR GEÇ OĞLANI DİORUM SONRA KIZ A GELİORUM AMANDA AMAN MİNİCİK SAÇLARI ÖR TOPLA ETEK LER KİLOTLU ÇORAPLAR FALAN SÜPER ANNE KIZ GEZMEĞE SİNEMAYA GİDERİZ HEM BABAYLA KIZ ÇOCUĞU HÜPPER ANLAŞIO YA SONRA DİORUM OHHHOOOOO KIZ ÇOCUĞU ÇEYİZİ WAR KAYNANASI WAR BÜYÜMESİ WAR VIDI VIDI HER DERDİ BİTMEZ YANİ KIZÇEELRİM SANIRIM BEN PEK KARASIZIM AMA EŞİM OĞLAN ÇOK İSTİYOR BEN OĞLAN HAYALİDE KIZ HAYALİDE KURUORUM Bİ TÜRLÜ KARAR WEREMİORUM ALLAHIMDAN NE GELİRSE KABULÜM ANLICAĞINIZ
anladım guselim allah hayırlısını versın ınsallah...
ben babasndan dolayı hep erkek ıstedım ılk cocugumu malum dın kapalılık mevsuzu kucuk yasta cocugu bunaltır dıe hem erkekler cocukluk cagında cok kaprisli olmuyolar mıy mıy degıller kızlar pek nazlı .giyim kuşam olarak da mınnak bır erkek gıydırmeyı hayal ettım hep sonrasında kız kardesıde olsa abı olarak basında bulunur her zaman babasınında karsınında durur dıe cok dua ettım rabbım nasıp ettı şükür pipisin yedıgım arap şükrüm benimmmmıncırasım geldıııı yıneee
anladım guselim allah hayırlısını versın ınsallah...
Ben babasndan dolayı hep erkek ıstedım ılk cocugumu malum dın kapalılık mevsuzu kucuk yasta cocugu bunaltır dıe hem erkekler cocukluk cagında cok kaprisli olmuyolar mıy mıy degıller kızlar pek nazlı .giyim kuşam olarak da mınnak bır erkek gıydırmeyı hayal ettım hep sonrasında kız kardesıde olsa abı olarak basında bulunur her zaman babasınında karsınında durur dıe cok dua ettım rabbım nasıp ettı şükür pipisin yedıgım arap şükrüm benimmmMıncırasım geldıııı yıneee
canımm Allah bağışlasınnn. Ev taşımak zordur bilirim Allah sabır ve kolaylık versin
ekledım cnm senı allah yardımcın olsun hıc kolay degıl cocukla ev tasımak hele yerleştırmek allah yardım etsın guselim bendede kocamandı hatta goren 6 aylık mı karnındakı dıe soruyodu ama 7 haftada fazla bişi kalmadı
yedim yine dayanamadımmm ayy ınsallah uyuyo olmaz havaalanında ıkenn severım accıkafiyet olsun ecmelim hehe
amin guselim inşallahh hepimize en hayırlısını en saglıklısını nasip etsindoğru diosun hayatım çok ii düşünmüşşün allah hepimizin gönlüne göre werrsin
afiyet olsun ecmelim hehe
ekledım cnm senı allah yardımcın olsun hıc kolay degıl cocukla ev tasımak hele yerleştırmek allah yardım etsın guselim bendede kocamandı hatta goren 6 aylık mı karnındakı dıe soruyodu ama 7 haftada fazla bişi kalmadı
aaaa menun super hayatımmm bayıldım bu azımle devammm
aynen guselim cok sukurrSağolun kızlar, çalışınca daha da zor yerleşmek ama çoğu bitti azı kaldı şükür..
Bu arada ben de hep oğlum olsun isterdim, erkek çocuklarını çok severim ama kızımdan sonra çok şükür diyorum. Yine de hayırlı olması sağlıklı olması her şeyden önemli...
hakikaten kız ne buluosa yidi bu oğlancıkta kız bitirdin çuçuğu
anne ol sanada sorcamm nerelerını yıyon valla totosundakı poku bıle yedırtırler bunlar adama sevgısındenhakikaten kız ne buluosa yidi bu oğlancıkta kız bitirdin çuçuğu
anne ol sanada sorcamm nerelerını yıyon valla totosundakı poku bıle yedırtırler bunlar adama sevgısınden
sağol cnm benımm hepimiz beraber harıka olacagız ınşallahecmel mesaj sayım yetersizolduğundan tam bakamıyorum albüme ama göründüğü kadarıyla harikasın..
Oğluşuna da Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin maşAllah bıdığa..
Şimdili hoşçakalın kızlar..
dene dene gozunu karart basla hayatım aynaya bakmaktan mutluluk duydukca bırakamayacaksın
o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadıECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDAÇOK GARİBİM
CKbeautyandsheer SEN NERDE OTURUOSUN HANGİ ŞEHİR
ECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDAÇOK GARİBİM
CKbeautyandsheer SEN NERDE OTURUOSUN HANGİ ŞEHİR
o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadı
kızlar vallahi bendede var yerımde duramıyorumm izne çıkmak istiyorum bir an önce
hahah kız allah ıyılıgını versın adam zaten o işlere duskun bır adam degıl umursamaz bunun gıcıklıgı bambaska catacak yer arıyo ıyıde desem kotuye cekıyo azarlar gbı bı tavırlar normalde uzak kalınca asla bole bısı yapmazdıı dengeyı bozduu çok sınırlerım bozukkBayıldım allah ii liğini wermesin sen zayıfla giy gecelikleri kıçını dön yat o adam surat yapar tabi dua et totşunu yedim yapmıo sana güzelim bnm. Bu arada sen doğumdan sonra saçlarına hafif sarımı attın o maşalı hali çok güzel duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?