Bugün bana bir şeyler oldu ya açlıktan gözlerim kararıyor.
Evde de misafir var onların yanında tepinemiyorum sporu aksattım
Eğer bugün de yapamazsam yarın sıfırdan başlıcam mecbur :26:
sagol bebegimmmiyiki doğmuş tatlım senın gibi dünyalar tatlısı bir evlat doğurmuş
kepekli bi bisküvi eti formlar olabilir galeta vs... diyet biişi yeee normal cubuk kraker deıl
10 gundur evde yanlızım yeterınce dusunmeye vaktım oldu kocamla oglum ızmırdelerdı eşimin sınavlarından sebepte o ara ne olduysa hersey tartısmaya doner oldu konusamıyoz ses tonları yukselıp kavgaya donuyo ya ben suscamm hep o zaman on numara ama haklıykende susamıyom kııı kahretsın pıs huyumm benden ozur dılememı beklıyomus onca laftan sonra onun benden dılemesı gerekırkenamannn beaa ıste bole elbet duzelır duzelmessede kendı bılır durduk yere tartısma cıkaran ben degılım kı hal hatır soruyom sanane dıe bır cevap cocuk degıl kı dovım aklı basında koca adam ızınlı zamanında kafası bosken bunları yapması saçmalıktan ote bısı degıl
Beyyyinssizzzler bence
heh ıste aynen su kadar dıyım cocugum olmasa 1 dk fazla kahr cekecek durumda degılım o hale getırdı benıı son zamanlar...ya sana bişey söyliyim mi, bu erkeklerin hepsi kaprisli kuruntulu anam. bak bi ay önce falan biz de çok kötüydük. artık ayrılmak geçti aklımdan, arkadaşlar sağolsun şöyle yap böyle konuş vs diye diye düzelttik aramızı. ama tekrar diyorum erkekler takıntılı. egoistler.
Hay Allah. Sitede reklam çıkıyo "Bi gecelik macera" diye. ya bu insanların hiç mi işi yok. ne terbiyesizce bişey bu yaaa...
heh ıste aynen su kadar dıyım cocugum olmasa 1 dk fazla kahr cekecek durumda degılım o hale getırdı benıı son zamanlar...
ben susacam her zaman oldugu gıbı ya bu deveyı gudecem ya bu dıyardan gıdecem hesabıı odun ayol bunlar bır kadından ne bekleyebılırkı bır erkek bee herseyı dort dortluk koyuyom onune yemegı gıyımı hosgorusu guler yuzu bakımıma kadar pırlanta gıbı bı evladı varr yok yetmıyoo dırdırcıda degılımdır gerçekten bak herseye ılımlı yaklasan bı tavrım vardır... ama yok adam bende olmayan ne kadar cok sey varsa onları ıstıyo (ıbadetını yap kapan evde otur cocuguna bak o zaman ne kusur bulurdu aceba???)
ay bende o reklama gıcık oldummm yaaaa aldatmak sayılmaz diyo bide
Ay bende o reklama gıcık oldummm yaaaa aldatmak sayılmaz diyo bide
hoppala burda bizim sitede dalgamı bu ya olur mu öyle şey kime sormuşlarda onun bunun reklammını yapıolar en ifrit olduğum konudur bu allah hepsinin cezasını wersin bi gecelikmiş he nerde o he nerde
suç sayılmıyomuş artık. tövbe tövbe... insanların ar damarı çatlamış.
uzun zamandır bu aklımda benı bole gordu bole sevdı bole nıkahladı dır dır vır vır habıre bu konuyu acar oldu 2 aydır her gun bır tartısma yasıyoz bende sen gıbıyım cnm elhamdullah muslumanım ama gavur gıbı muamele gorur oldum vallahı kafam kazan basımda baska bısı tasıyorum sankımkapanmanı mı istiyo?? ya ben de buna takılıyorum. zorla yapılacaksa hiç olmasın daha iyi. ben kapalı değilim ama kendimce ibadetimi yaparım oruç tutarım, kuran'ımı okurum, zekatımı veririm. elimden geldiğince yaparım bişeyler ama ne kapalı olana bir şey derim ne de benden daha açık giyinene. herkes bri birey. ve bu baskıyla olabilecek bişey değil. kendi isteğiyle kapalı birine zorla açıl demek ne kadar saçmaysa bence bu da saçma. yani "zorlamak" saçma. şimdi burada yanlış anlaşılıp okları kendi üzerime çekmek istemem.
Allah kolaylık ve aile huzuru versin. sen yine de bi büyü falan olayını araştır. ben büyünün etkilediğine inanırım çok yakınımın başına gelmişti.
aynen bu duruma bende cok tavım guselım benımde durdu gıbı bısı :18:artık çok az kilo veriyorum onca efora rağmen sinir oldum -_-
uzun zamandır bu aklımda benı bole gordu bole sevdı bole nıkahladı dır dır vır vır habıre bu konuyu acar oldu 2 aydır her gun bır tartısma yasıyoz bende sen gıbıyım cnm elhamdullah muslumanım ama gavur gıbı muamele gorur oldum vallahı kafam kazan basımda baska bısı tasıyorum sankımallahım hayırlısını versın ole bısı varsa yapanada bın katını versın aıle huzuru yıkanın yuvası olmaz hıcbısı olmaz guselım... ama bi duvası var buyu bozmanın onu okuycam abdestlıyken varsada cıksın gıtsınnn
artık çok az kilo veriyorum onca efora rağmen sinir oldum -_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?