yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar ben çok acıktım karnım gurulduyor dışarıdan bile duyuluyor aperatif ne yiyebilirim sizce?çubuk kraker alsam?
kepekli bi bisküvi eti formlar olabilir galeta vs... diyet biişi yeee normal cubuk kraker deıl
10 gundur evde yanlızım yeterınce dusunmeye vaktım oldu kocamla oglum ızmırdelerdı eşimin sınavlarından sebepte o ara ne olduysa hersey tartısmaya doner oldu konusamıyoz ses tonları yukselıp kavgaya donuyo ya ben suscamm hep o zaman on numara ama haklıykende susamıyom kııı kahretsın pıs huyumm benden ozur dılememı beklıyomus onca laftan sonra onun benden dılemesı gerekırken amannn beaa ıste bole elbet duzelır duzelmessede kendı bılır durduk yere tartısma cıkaran ben degılım kı hal hatır soruyom sanane dıe bır cevap cocuk degıl kı dovım aklı basında koca adam ızınlı zamanında kafası bosken bunları yapması saçmalıktan ote bısı degıl

ben bı markete ınıp geleyımm pasta tabanı alayım dun aksam pasta yapcaktım moralım bozuk olunca yapamadım sımdı barı kekını yapmaya ugrasmıyım annemın dogum gunu onun ıcın pasta yapcam aksama gelıcem canlar 30dkya

bu konuda haklısın tatlım bence ne olursa olsun haklı ınsan susmamalı sonra hep sus istiolar olmuo bende haklısam yeminle geçen gece 2 buçuk biz kavga edioz sus dio susmuorum haklıyım dinliceksin die kendini yıpratma tek önerim güzelim

ohh be yedim hem de hepsini ağzıma tıkarcasına..eti form limonlu ve küçük süt

Son düzenleme:
iyiki doğmuş tatlım senın gibi dünyalar tatlısı bir evlat doğurmuş

Bugün bana bir şeyler oldu ya açlıktan gözlerim kararıyor.

Evde de misafir var onların yanında tepinemiyorum sporu aksattım

Eğer bugün de yapamazsam yarın sıfırdan başlıcam mecbur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…