dogru dusunuyosun cnm oncelıkle gecmıs olsun verecegıne ınanıyorum yardım almak her zaman ıyıdır...ben polikistik over sendromuyum.kilo almamın en büyük nedeni bu hastalık 158 boyunda 85 kiloyum önümüzdeki hafta içi doktora gidecegim ve bir yandan tedavi bir yandan diytisyene gidecegim .ben kendim diyet yaptım bir ayda beş kilo verdim 90 kiloydum ama kilo vermem durdu artık veremiyorum onun için bir doktor destegi gerekli bence arkadaşlar bence her zayıflamak isteyenler diyetisyene baş vurmalı bir yere kadar veriyoruz sonra duruyor biz birşey yapamıyorken diyetisyen verdiriyor o kiloyu sizler nedersiniz yanlış mı düşnüyorum
hımss tamam tatlım ev sılme ısı bızde hergun olur annem gelıyo yarından ıtıbaren tembıh ederım ben ona
gerı kalanına geınce okuyacagım bol bol dualarım sızlerle bana bır kelıme ogretenın bın yıl kolesı olurum tekırdag guselısevdım senı hacen su laz kızları (lazkızı34,bestekız,izmir guseli gofredom ve daha nıcelerını sevdıgım gıbı kanım kaynadı )
hoşçakal kuşummmmm geleceğin hamişi
tabiii sen kocana koşuon hemencik bu saatee kıamam ya allah tadımızı bozmasın hiç brirmizin
ben polikistik over sendromuyum.kilo almamın en büyük nedeni bu hastalık 158 boyunda 85 kiloyum önümüzdeki hafta içi doktora gidecegim ve bir yandan tedavi bir yandan diytisyene gidecegim .ben kendim diyet yaptım bir ayda beş kilo verdim 90 kiloydum ama kilo vermem durdu artık veremiyorum onun için bir doktor destegi gerekli bence arkadaşlar bence her zayıflamak isteyenler diyetisyene baş vurmalı bir yere kadar veriyoruz sonra duruyor biz birşey yapamıyorken diyetisyen verdiriyor o kiloyu sizler nedersiniz yanlış mı düşnüyorum
ecmel'im senden aldım gazı, jillian ablamla 30 günlük programın level 1'ini yaptık
bacaklarım koptu ama yılmak yok. bi de bişey sorcam bunlar 30 level mi yoksa 1 leveli birkaç gün mü yapmak lazım.
3level canım her levelı 10 gun yapıyorsun
öyleymiş. ben de şimdi internette araştırırken buldum sağol :)
sen nerelisin bakayım.
ben geldimmm yineeee
sabah;
1 bardak lıght süt
ara;
elma çayı
10 adet can erik
öğlen;
1 adet haşlanmış patates
1 kase yoğurt
ara;
10 adet erik
şekersiz türk kahvesi
akşam;
3 kaşık pırasa
3 kaşık ıspanak
2 adet acı biber
level 2 /2. gün bitti. level 2 level 1den daha zevkli kızlar hemen geçiyo zaman hareketler süperrrrrrrsadece eller biraz acıyo :)
tatlım bu sistemle kaç kilo verdin?kaç günde?
10 günde 2 kilo verdım canım
çok iyi vermişsin canım tebrikler de ben böyle kuş kadar yesem açlıktan ölürüm
rica ederim canım Trabzonluyum ama İstanbulda yaşıyorum
Günaydııın herkeslereee
akşam azıcık yedim ve jillian'a başladım. hadi hayırlısı. eşimle ölçümlerimizi yazdık. bakalım sonuç nasıl olacak. :)
KIZLARRR!!!!!! herkeze günaydın ballarımmmmmmm. Biraz önce gördüklerim karşısında şokoldum ve hemen pc başına koştum daha işe gitmeden yazmam gerektiğini düşündüm. takoz gibi düz olan yanlarım şekil almış kavislenmiş mankenler gibi ayyyyyyyyyyy çok mutlyum suan daha 16. gün bu kadar belirginse 30. günü düşünemiyorummmmmmmmmmmmm bence herkez jillian yapmalıııııııııııııııııııı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?