yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben polikistik over sendromuyum.kilo almamın en büyük nedeni bu hastalık 158 boyunda 85 kiloyum önümüzdeki hafta içi doktora gidecegim ve bir yandan tedavi bir yandan diytisyene gidecegim .ben kendim diyet yaptım bir ayda beş kilo verdim 90 kiloydum ama kilo vermem durdu artık veremiyorum onun için bir doktor destegi gerekli bence arkadaşlar bence her zayıflamak isteyenler diyetisyene baş vurmalı bir yere kadar veriyoruz sonra duruyor biz birşey yapamıyorken diyetisyen verdiriyor o kiloyu sizler nedersiniz yanlış mı düşnüyorum

dogru dusunuyosun cnm oncelıkle gecmıs olsun verecegıne ınanıyorum yardım almak her zaman ıyıdır...
cunku doktorlar bızım gıbı kafaya gore dıyet degıl tahlil sonuclarına gore dıyet uyguluyolar kg verımı dusmeye basladıgındada metot degıstırıyolar

söyle söyle. kokar falan diye düşünme uçup gidiyo merak etme. duanı da oku Allah'a sığın, Herkesi de Allah'a havale et beddua falan hiç okuma. kimsenin de kölesi olma kız deli

ayrıca ben de seni sevdim ve sitede sevdiğim başka arkadaşlarımda var görmesem de kanımın kaynadığı
ayrıca benim bi yanım da laz. anam trabzonlu :)))

hoşçakal kuşummmmm geleceğin hamişi

tabiii sen kocana koşuon hemencik bu saatee kıamam ya allah tadımızı bozmasın hiç brirmizin

biz geleceğin hamişleri umarım çok beklemeyiz Bestem

Amin valla kötü olanların da bir an önce düzelecek bi mucize olsun.

ben de öyleyim ilaç da kullanıyosan vermen daha da zorlaşıyo çünkü o ilaçlar vücutta ödem yapmanın yanında bir de iştah açıyorlar. inşallah bir an önce isteklerine kavuşursun sende

ecmel'im senden aldım gazı, jillian ablamla 30 günlük programın level 1'ini yaptık

bacaklarım koptu ama yılmak yok. bi de bişey sorcam bunlar 30 level mi yoksa 1 leveli birkaç gün mü yapmak lazım.

ben geldimmm yineeee

sabah;
1 bardak lıght süt

ara;
elma çayı
10 adet can erik

öğlen;
1 adet haşlanmış patates
1 kase yoğurt

ara;
10 adet erik
şekersiz türk kahvesi

akşam;
3 kaşık pırasa
3 kaşık ıspanak
2 adet acı biber

level 2 /2. gün bitti. level 2 level 1den daha zevkli kızlar hemen geçiyo zaman hareketler süperrrrrrrsadece eller biraz acıyo :)

tatlım bu sistemle kaç kilo verdin?kaç günde?

KIZLARRR!!!!!! herkeze günaydın ballarımmmmmmm. Biraz önce gördüklerim karşısında şokoldum ve hemen pc başına koştum daha işe gitmeden yazmam gerektiğini düşündüm. takoz gibi düz olan yanlarım şekil almış kavislenmiş mankenler gibi ayyyyyyyyyyy çok mutlyum suan daha 16. gün bu kadar belirginse 30. günü düşünemiyorummmmmmmmmmmmm bence herkez jillian yapmalıııııııııııııııııııı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın tatlımmm..ohh ne güzelll çok sevindim adına çok iyi bi şekilde ilerliyorsun ama emeklerinin karşılığını elbette alıcaksın

sabah kahvaltımı yaptım.

2 dilim uno çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost. ve açık şekersiz çay.

başladım lazkızım, inşallah biz de o günleri görürüz. simit bölgem ve göbeğim gitsin başka bişey istemiycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…