oku oku. Her gün oku hatta suya oku eğer sirahiden falan veya damacanadan içiyorsanız o suya oku içsin onu kocan da sen de evladın da. Evin her yerini sirkeli suyla sil. Sirke büyü bozuyormuş. (şu sirkenin de yapmadığı yok vallahi) allah'a sığın geçer inşallah.
Kız ne diyorum çok yakınımda birine yapıldı söz bozmak için. Sonra söz bozulamadan büyüyü bozdurdular. Ayol yapanın hanesi yıkıldı 3 çocuğuyla kaldı şimdi kocasının 1 karısı ve 2 çocuğu daha var.
Bi de kendini rahatlatmak adına hobi bul kendine. Tavsiyem :)
yaaa ıstee allah bın beter etsın ne ıstersın arkadass nedır dusmanlıgın yanıı bıze herkes ımrenırken bu hale geldık ınan aklıma baska bısı gelmıyo mutlulugumuz cok guseldı evden kahkahalar eksık olmazdı dur bakım dedıklerını yapacam hayatım allah razı olsunn operımm senııoku oku. her gün oku hatta suya oku eğer sirahiden falan veya damacanadan içiyorsanız o suya oku içsin onu kocan da sen de evladın da. evin her yerini sirkeli suyla sil. sirke büyü bozuyormuş. (şu sirkenin de yapmadığı yok vallahi) Allah'a sığın geçer inşallah.
kız ne diyorum çok yakınımda birine yapıldı söz bozmak için. sonra söz bozulamadan büyüyü bozdurdular. ayol yapanın hanesi yıkıldı 3 çocuğuyla kaldı şimdi kocasının 1 karısı ve 2 çocuğu daha var.
bi de kendini rahatlatmak adına hobi bul kendine. Tavsiyem :)
yaaa ıstee allah bın beter etsın ne ıstersın arkadass nedır dusmanlıgın yanıı bıze herkes ımrenırken bu hale geldık ınan aklıma baska bısı gelmıyo mutlulugumuz cok guseldı evden kahkahalar eksık olmazdı dur bakım dedıklerını yapacam hayatım allah razı olsunn operımm senıı
ben çıkıyorum kızlar çook öpüyorum sizleri yarın görüşürz
ben çıkıyorum kızlar çook öpüyorum sizleri yarın görüşürz
uzak kalıyon mankenım benım cok mu yogunsunuz yoksa sıkıyoz mu senı ne ıse operım kendıne ıı bak cadı kaynanada slm sole dermısım kaynanalara olummmmben çıkıyorum kızlar çook öpüyorum sizleri yarın görüşürz
kendine iyi bak tatlımmmmmmm
ya ora ole tabi canım haşa inkar etmıyorum rabbim ne derse o olur kaderımızde ne varsa onu yasıyoz saniye saniye...tabi kendini kaptırma hemen düzelcek bişi yok sonuçta herşey allahtan bunlarda birer wesile
yaaa ıstee allah bın beter etsın ne ıstersın arkadass nedır dusmanlıgın yanıı bıze herkes ımrenırken bu hale geldık ınan aklıma baska bısı gelmıyo mutlulugumuz cok guseldı evden kahkahalar eksık olmazdı dur bakım dedıklerını yapacam hayatım allah razı olsunn operımm senıı
uzak kalıyon mankenım benım cok mu yogunsunuz yoksa sıkıyoz mu senı ne ıse operım kendıne ıı bak cadı kaynanada slm sole dermısım kaynanalara olummmmbende gelecegın kaynanasıyım yanlız
hımss tamam tatlım ev sılme ısı bızde hergun olur annem gelıyo yarından ıtıbaren tembıh ederım ben onacanımsın kızben öperim seni. sen yeterki iyi ol. ailende huzur olsun. inşallah her şey düzelir de bana dua edersin.
ama bak evi sildiğin suya biraz sirke koy da öyle sil. bi de hep içinden Allah'ım büyü varsa bozulsun huzurumuz geri gelsin diye dua et. ya da içinden ne geliyosa işte. evden duanı eksik etme. zamanın oldukça yasin oku. ben bazen bişey istediğim zaman, Yasin okuyorum ama "mübin" diye biten durakları var oralarda başa dönüyorum. bitene kadar. yani 7 tane mübin var. ilk mübinde tekrar başa dönüyorum sonra ikinci mübinde yine başa falana diye bitirene kadar okuyorum. yada her mübinde mübin duası okuyup devam edenler var.
dene ya Allah geri çevirmez.
ben kaçtım kızlar. akşama görüşürüz ya da yarın.
ya ora ole tabi canım haşa inkar etmıyorum rabbim ne derse o olur kaderımızde ne varsa onu yasıyoz saniye saniye...
hoşçakal kuşummmmm geleceğin hamişicanımsın kızBen öperim seni. Sen yeterki iyi ol. Ailende huzur olsun. Inşallah her şey düzelir de bana dua edersin.
Ama bak evi sildiğin suya biraz sirke koy da öyle sil. Bi de hep içinden allah'ım büyü varsa bozulsun huzurumuz geri gelsin diye dua et. Ya da içinden ne geliyosa işte. Evden duanı eksik etme. Zamanın oldukça yasin oku. Ben bazen bişey istediğim zaman, yasin okuyorum ama "mübin" diye biten durakları var oralarda başa dönüyorum. Bitene kadar. Yani 7 tane mübin var. Ilk mübinde tekrar başa dönüyorum sonra ikinci mübinde yine başa falana diye bitirene kadar okuyorum. Yada her mübinde mübin duası okuyup devam edenler var.
Dene ya allah geri çevirmez.
Ben kaçtım kızlar. Akşama görüşürüz ya da yarın.
tatlım yoğundum,birde size karşı mahcup hissettim kendimi bugün çok fazla..yapamadığım spor çok üzdü beni..kaynanamda annesine gidiyormuş pek bi sevindim kocişimle yanlız kalıcazSen de eymenle bol bol güzel vakit geçir ana oğul hasret giderin al koynuna uyu bu gece..tekrardan öpüyorum tatlışlarım görüşürz
sağol canımmm ohhh hadı sızde ogluma kardes yapın bu gecetatlım yoğundum,birde size karşı mahcup hissettim kendimi bugün çok fazla..yapamadığım spor çok üzdü beni..kaynanamda annesine gidiyormuş pek bi sevindim kocişimle yanlız kalıcazsen de eymenle bol bol güzel vakit geçir ana oğul hasret giderin al koynuna uyu bu gece..tekrardan öpüyorum tatlışlarım görüşürz
yaaa gitmeyin ben daha calısacam 7 ye kadar :18: nese sende gıt calısmalara baslaaaE haydi bana da müsade kuşlarım
yaaa gitmeyin ben daha calısacam 7 ye kadar :18: Nese sende gıt calısmalara baslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?