yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

anladım kızlar haplar kg alma konusunda ınsandan ınsana farkeder...
ayy çok yogunum yetişemiyorum bir tepe banka gırılcek benı beklıyo

oğluma ne zaman kardeş yapsam aceba? daha küçük gibi geliyo bana ama 5-10 yasına gelince dusunuyorum aslına bakılırsa bana yardımcıda olur

kizlaarrrr harikasiniz gercektennnn.. Iyiki bu Konuyu kesfetmisim :) hihiiii

jillian ne oluyor ? Ilk defa duyuyorum biri aciklayabilirmi?

Birde sorum olacak :)
Dün aksam yemegine annem benim icin Brokoli, havuc ve Patates haslamis. Üzerine biraz yogurt döküp onlardan yedim azar azar. Annem kalorisi yok cok fazla rahat ye dedi. Hicbirsey yemeden duramazsin dedi.

Ama icim hic rahat etmedi, sanki cok fazla yemisim gibi. Dün aksamdan beri huzursuzum, cok fazlada spor yapamadim dün

Bugün telafi edecegim insallah...

oğluma ne zaman kardeş yapsam aceba? daha küçük gibi geliyo bana ama 5-10 yasına gelince dusunuyorum aslına bakılırsa bana yardımcıda olur

canım ben kardeşlerin arasında çok yaş farkı olmasından yana değilim açıkçası ilkini yapayım hele :97: 2.sini de 2 sene sonra yapıcam..bence sen de arayı çok açma.

cnm brokolı ve patatesın kalorı olarak hıcbır degerı yok gıbı bısı haşlanmıs hersey bole hemen hemen ama havuc tatlımsı oldugundan fazla yememek gerek anneciğin dogru solemıs ellerıne sağlık kesinlikle yiyerek kg vercen 2 saatte bir sık sık az ve yagsız tuzsuz sekersız unsuz yıyerek ok cnm

jıllıana gelince 30 day shred jıllıan michales die bir spor var google yaz videoları cıkar 30 gunde incelme programı patanti alınmıs mukemmel bir program 30gunde 10cm incelmeyı garanti ediyo bizzat uygulamıs biri olarak diyette yaparsan güsel kg kaybıda goruluo yoksa sadece ıncelmen mumkun yaglar hafiften erıyıp kasa dondugu ıcın

jillian michaels 30 day shred canım 3 levelden oluşuyor her level 10 gun sürüyor. :) linki ;
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

oğluma ne zaman kardeş yapsam aceba? Daha küçük gibi geliyo bana ama 5-10 yasına gelince dusunuyorum aslına bakılırsa bana yardımcıda olur
5 yaş rahat olsun tatlım yardımcı olabilsin bencede
hiç sorun yok rahatça ye bi tanem haşlanmış sebze nin zararı olur mu hiç hoşgeldin cankuşum spor yaptıran hocamızın adı tatlım spor yapıoruz onunla program şöyle level1 10 gün level 2 10 gün lewel 3 10 gün 30 days adı da

canım ben kardeşlerin arasında çok yaş farkı olmasından yana değilim açıkçası ilkini yapayım hele :97: 2.sini de 2 sene sonra yapıcam..bence sen de arayı çok açma.
eymen 15 aylık oldu abowwww 9 ay içinde yapmam gerek bu teze goree :26: nasıl ev alıcaz pekı o borc kolay odenmez kıı
uffff hayat şartları agırr kadın calısmadan olmuyo

eymen 15 aylık oldu abowwww 9 ay içinde yapmam gerek bu teze goree :26: nasıl ev alıcaz pekı o borc kolay odenmez kıı
uffff hayat şartları agırr kadın calısmadan olmuyo

ev almayı düşünüyorsanız biraz daha erteleyebilirsin canım.çocuk demek maalesef ki masraf demek.sen evini al önce sonra yaparsın eymene kardeş 3 yaş olsa da sorun yok..:126:

eymen 15 aylık oldu abowwww 9 ay içinde yapmam gerek bu teze goree :26: Nasıl ev alıcaz pekı o borc kolay odenmez kıı
Uffff hayat şartları agırr kadın calısmadan olmuyo

tatlım bekle biraz daha yeni girdi hayatınız düzene

ayy sagol icimi rahatlattin, bende fazla havuc yemedim zaten =))))))

ilk defa duyuyorummmm onu, bu aksam bir bakayim nete .
cok sagolun Allah razi olsun

Kızlar saçlarım inanılmaz kurudu çatır çatır kırılıo aynı zaman dökülüo bi avuç kaldılar memnun kaldığınız bi şampu war mı

kizlar hepinize ayri ayri yazmiyorum.

Burdan tesekkür ediyorum. Verdiginiz bilgiler icin :)

Basaricaz insallahhhhhhhh :)

Cok sagolun allah razi olsun

heryerin tutulcak çiş baberken titricek ayakların merdiven çıkamıcaksın spordan sonraki 1 hafta ama sonra işte bizler gibi yapmayınca rahat uyuyamıcaksın ama çok temkinli dawran hareketlerde çok zorlama kendini tatlımm yapıldığın kadar yap olmadısa başka akşam tekrar denersin yapabildiğini yap hooop hooop

ev almayı düşünüyorsanız biraz daha erteleyebilirsin canım.çocuk demek maalesef ki masraf demek.sen evini al önce sonra yaparsın eymene kardeş 3 yaş olsa da sorun yok..:126:
bence 5i bulur gibi hayatım 2-3 sene borcu kolaylamak lazım hayatım cunku malesef bebek yapınca 1 yıl oturuyon dogum izniyle beraber tek kişi calısıncada... durum malum
tatlım bekle biraz daha yeni girdi hayatınız düzene
ağzını opeyım bacım valla ole yenı yenı duzene gırecez gıbı...

cok sagolun Allah razi olsun
sendende cnm benım bak tabı benı ekle ve lazkızını fotolarada bak motıve olursunn nasıl farklar var...

Kızlar saçlarım inanılmaz kurudu çatır çatır kırılıo aynı zaman dökülüo bi avuç kaldılar memnun kaldığınız bi şampu war mı
valla bebiş ben head&sholders kullanıyom yumusacık oluyo ama eger dogal olsun dersen...
oğluma kullandıgım sampuanı dene derım chıcconun sampuanı sacını hacı sakır sabunla yıkamıs gıbı yapıyo kopurturken gırç gırçç ama sonrasında bıldıgın ıpek gıbı oluyooo yumusacıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…