Kızlar saçlarım inanılmaz kurudu çatır çatır kırılıo aynı zaman dökülüo bi avuç kaldılar memnun kaldığınız bi şampu war mı
internetin sınırsızsa evet hayatım ama degılse kotanı asarsan ekstra bedel odersın ...peki bu jillians michaelsin videolarini ücretsiz izleyebiliyormuyum.?
peki bu jillians michaelsin videolarini ücretsiz izleyebiliyormuyum.?
jillian michaels 30 day shred canım 3 levelden oluşuyor her level 10 gun sürüyor. :) linki ;
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
canım bn 3 levelı aynı anda yapıyorum 1 saaten fazla suruyor ama cok zorluyo bazı hareketlerı bacaklarım cok agrıyor suannn :):)
canım bn 3 levelı aynı anda yapıyorum 1 saaten fazla suruyor ama cok zorluyo bazı hareketlerı bacaklarım cok agrıyor suannn :):)
canım her leveli 10 gün yapman lazımmm
Bu senin yolladığın maille aldığım linkler ücretlimi işten kowarlar kıs beni
Zayıflamak için diyet listeleri takip etmek çoğu kişinin tercihidir. Özellikle egzersiz yapmaya imkan bulamayan ve aynı zamanda hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemiş olan hanımlar, zayıflama diyetleri ile daha fazla haşır neşir olmaktalar. 1 haftada 10 kilo vermek aslında oldukça iddiasız ve belki de sağlıksız bir deneyim olabilir. Ancak sağlıksız da olsa 1 haftada 10 kilo vereyim de kurtulayım diye düşünenler de neredeyse çoğunlukta diyebileceğimiz kadar sayıları fazla. Tabi bizler de 1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesini sizler için yayınlıyoruz ama dediğim gibi diyeti bu haliyle değil de daha yumuşak bir şekilde, misal olarak 1 haftada 5 yada 7 kilo verecek bir tarzda uygulamaya özen gösteriniz.
Diyet listesini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
BURSA 24 » 1 haftada 10 kilo nasıl verilir
Bu senin yolladığın maille aldığım linkler ücretlimi işten kowarlar kıs beni
yok canımmmm ücret falanLaskısım sana diorum o maillerden gelen linkler war ya ücretsiz mi ücretlimi indirdim bn şimdi
benim akılsız kafam sabah evden çıkarken para almamışım yanıma kantine borç yazdırdım aldığım da ne??1 adet poğaça ve ice tea offf offffff oysaki ben yoğurt ve bezelye karıştırıp yemeyi planlamıştım..:106::106::106::106:
offf poğça nerden çıktı gofredim yaaa bol sıwı tüket ozman bi de çay iç bitki çayı tamam mı
canım başka bişey yoktu kantinde peynirli sandviç yiyeyim bari dedim onu da tüketmişler ben de kala kala patatesli poğaçaya kaldım bişeyler yemediğim zaman şekerim düşüyor kötü oluyorum sıvı tüketerek beslenme bana göre değil.akşam sadece yoğurt yicem telafi etmeliyim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?