yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Bu senin yolladığın maille aldığım linkler ücretlimi işten kowarlar kıs beni

Zayıflamak için diyet listeleri takip etmek çoğu kişinin tercihidir. Özellikle egzersiz yapmaya imkan bulamayan ve aynı zamanda hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemiş olan hanımlar, zayıflama diyetleri ile daha fazla haşır neşir olmaktalar. 1 haftada 10 kilo vermek aslında oldukça iddiasız ve belki de sağlıksız bir deneyim olabilir. Ancak sağlıksız da olsa 1 haftada 10 kilo vereyim de kurtulayım diye düşünenler de neredeyse çoğunlukta diyebileceğimiz kadar sayıları fazla. Tabi bizler de 1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesini sizler için yayınlıyoruz ama dediğim gibi diyeti bu haliyle değil de daha yumuşak bir şekilde, misal olarak 1 haftada 5 yada 7 kilo verecek bir tarzda uygulamaya özen gösteriniz.

Diyet listesini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

BURSA 24 » 1 haftada 10 kilo nasıl verilir

bu dıyet saglıksız olmazmı haftada 5 7 kılo

Laskısım sana diorum o maillerden gelen linkler war ya ücretsiz mi ücretlimi indirdim bn şimdi

benim akılsız kafam sabah evden çıkarken para almamışım yanıma kantine borç yazdırdım aldığım da ne??1 adet poğaça ve ice tea offf offffff oysaki ben yoğurt ve bezelye karıştırıp yemeyi planlamıştım..:106::106::106::106:

Tamam kuşum yaaa bence o diyet çok sert biz ayran detoksunu bile 2 günden fazla yapamadık soğanlı çorbaalr falan bnce hiç başlanmamalı kendi fikrim

offf poğça nerden çıktı gofredim yaaa bol sıwı tüket ozman bi de çay iç bitki çayı tamam mı

offf poğça nerden çıktı gofredim yaaa bol sıwı tüket ozman bi de çay iç bitki çayı tamam mı

canım başka bişey yoktu kantinde peynirli sandviç yiyeyim bari dedim onu da tüketmişler ben de kala kala patatesli poğaçaya kaldım bişeyler yemediğim zaman şekerim düşüyor kötü oluyorum sıvı tüketerek beslenme bana göre değil.akşam sadece yoğurt yicem telafi etmeliyim.:26:

yanlış anladın bebğim ii yaptın ben poğacanı yedikten sonra çok bitki çayı iç demek istedim çalıştırsın bütün barsaklarını bol sıwı tüket aynen bnm de elim ayağım tıtrer o yüzden ara öğünler bnm herşeyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…