Kıslar 1 dondurma
2 hani beyaz nohut war ya tatsız tuzsus leblebi gibi
kg aldrırmı yani kalorileri okudumda sizce[/QUO
çok yemedıkce hıc bıse olmaz bence abartmaman lazım dengelemen lazım o gunu yanı
selam kızlarr
canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. ve o acayip şişlik yapıyo. ödem oluyo vücudunda. internette baktım biraz folik asit çoğu kişiye kilo yapmış olmakla birlikte, kilo aldırma sebebi iştah açıyo olması. kimisi ben kilo almadım demiş.
ya ilacın bana etkisi büyük. göğüslerim büyüdü selülitler belirginleşti. yani doğum kontrol hapı zararlı. kullanmamak lazım ama bu polikistik overe de çare yok başka türlü.
neyse ben seviniyorum bitecek diye ama yeni hormon ilacı kullanmaya başlıycam. progestan. üff inşallah o problem yaratmaz.
tatlım ben nisanın2 sinde doğum kontol hapını bıraktım ama 2ay korunmaya dewam edicez hormonlar ilaçtan kurtulsun diye düşün bak ben yıllardı hap kullanıodum ve ondan böle top gibi oldum die düşünüorum
afferin aşkımaaaaaaaaaaaaaa
canım az geldi bana karnın acıkmıyor mu?
canımmm tatlı? sadece o dikkatimi çekti
canım sabah bişey olmaz fakat akşam yemeseydin iyi olurmuş
canımmmmmmmm afiyet olsunnnnnnnnnn aman canım zıplatma iyice iyileş sen öncee
canımmmmmmmmmm süper bir menü tebrik ederimmmmmmm
hihoyt dal gibi kalcam bengünaydın şekerler topicin içideyim ama pek konuşamıcam az önce kahvaltı yaptım birazdan jillian başlıcam ama öncesinde bugün vizem var ona biraz bakıcam
hoşgeldin canım ewlatlar napıo
hihoyt dal gibi kalcam bengünaydın şekerler topicin içideyim ama pek konuşamıcam az önce kahvaltı yaptım birazdan jillian başlıcam ama öncesinde bugün vizem var ona biraz bakıcam
başarılar. :)
haptan sonra 2 ay korun diye doktor mu söyledi?
saol canımcım ama sırf ben değil ki hepimiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz.yalnız yarın tartı günü diye biliyorum ama nerde tartılcam bilmiyorum :| alt komşumuz var çok yakın bizim tartı bozuldu onda tartılıyodum ama o da yazlığa gitmiş
Kist neden oluşuo muş tatlım
zayıflayınca giyerim diye aldığım düğmeleri kapanmayan pantolonlarım belimden düşüyo
tünaydın kızlar gelemedim 2 gündür çok yoğundum nasılsınız bakalım.
harikasın sen yaa bu hafta kaç kilo verdin acaba ben yerimde sayıyorum gibi yine kaçamaklı bi hafta oldu maalesef
canımmmmmmmm aramıza hoşgeldinnnnnnndiyet + spor oldukça kiloları çabucak veririz sen hiç meraklanmaaa
yarın tartı gunu bende çok merak ediyorum canım ama bu hafta az verdım sanırım ilk hafta 2 2. Hafta 3 vermiştim 1 1,5 anca vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?