yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım sen doğum kontrol ilacını polikistik over için mi kullanıyorsun?yoksa korunma amaçlı mı?

hihoyt dal gibi kalcam ben günaydın şekerler topicin içideyim ama pek konuşamıcam az önce kahvaltı yaptım birazdan jillian başlıcam ama öncesinde bugün vizem var ona biraz bakıcam

haptan sonra 2 ay korun diye doktor mu söyledi?

hem dr hem biz istedik şöyle ki : Ben netten yasmin kullanıp ilk düşük yapan çok okudum sebep te hormanların tam yumurtalama dönemine girmemiş olduğu....doktoruma sordum nisandagittim işte o da şöyle açıkladı yasmin yumurtlamyı önlediği için hamile kalınmaz...bıraktıktan sonrada yumrtaların düzene girmesi 2 ilaaaa 6 ay dedi...biz o süreyi ilk ay daha korunsak kötü sonuçlanmasın yalancı gebelik kimyasal gebelik düşük bi çok çeşit war ne dersiniz dedim olur çok doğru bi karar bende bunu önercektim en azında 1 kaç ilaçsız adet dönemi gör dedi işte böle kuşum tabi ki her şey rabbimden biz olanakları değerlendirioruz napalım

eczanede tartıl :)))

Kist neden oluşuo muş tatlım

kist (benim bildiğim) oluşmuş yumurta döllenemez ve çatlayıp adet şeklinde atılmazsa zamanla kiste dönüşüyomuş. o kistler bir sonraki adet döneminde yok olabilir veya kist olarak kalabilirmiş. ve polikistik overli hastanın rahim duvarı bu kistler nedeniyle kalınlaşabilirmiş ve hamile kalması zorlaşabilirmiş. o yüzden polikistik overli hastaya hamile kalın derler ilk önce :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…