MOTIVE EDIYORSUN BENI :) insallah yaaaaaaaa
yarın tartı gunu bende çok merak ediyorum canım ama bu hafta az verdım sanırım ilk hafta 2 2. hafta 3 vermiştim 1 1,5 anca vermişimdir
daha ne plcak canım bende keşke her hafta 1 kilo verebilsem(
bi balık beyinlere çare bulamadıkbiz elele verdikmi her şeyi başarırız canımmmmmmm
keşke bende 1 kg wersem yeminle razıyımmm zil takarda oynarımdaha ne plcak canım bende keşke her hafta 1 kilo verebilsem(
sen bilirsin tabi cnm
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasın
canım istanbulluyum dogma buyume kok baba urfa anne trakya sonradan olmada corumluyum malum evlenınce kutuk degıstı
yaşım 26 3,5 yıldır evliyim... işte bole senı tanıyım bıde
bende 20 yasindayim daha 1 sene oldu evleneli.. ve kirsehirliyim ama avusturyada yasiyorum.. :)
verirsin tatlım sıkma canını. Ben bugun izne çıkıcağım için full spor yapıcam izin dönüşüne kadar 45 kilo olmak istiyorum
bi balık beyinlere çare bulamadık
hahaytttttttt biz onlarada çare buluruz :)
keşke bende 1 kg wersem yeminle razıyımmm zil takarda oynarım
kıskanırım kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zayıflayınca giyerim diye aldığım düğmeleri kapanmayan pantolonlarım belimden düşüyo
valla yavrum onu bende yaptım biliyor musun ? gidip daraltmaya vermem gerekn pantolonlarım bile oldu 1 haftada . ayrıca jillianla beraber bacaklarımın iç kısımlarda sıkılaşma olduğunu farkettim
Annaaaa bu hamiş te kimmmm
verirsin tatlım sıkma canını. ben bugun izne çıkıcağım için full spor yapıcam izin dönüşüne kadar 45 kilo olmak istiyorum
biz olucaz inşallah :)
amin gülüm yaaa amin allahım kimseye aratmasın daraltmasın
kız doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay hamile kalırsan ikiz olma ihtimali bile varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?