ben hiç giyemiyorum öyle şeyler sevmiyor benim koca zaten ne kadar süre kalıyor ki üstünde birde çıkarmakla uğraşıyoruz diyor
yesss baby ole takımlar o erkeklerı cok fecı edıyooo nasıl dı baldıra kadar lastikle tutulan mı gelinliğimn takımı war öle krem
yesss baby ole takımlar o erkeklerı cok fecı edıyoo
gofrode her koca aynı ustunde durmuyo elbet ama senı ole gormesı yeter ben evın ıcınde ole dolaşıyommmOglan uyuyncaaa gozlerı benı takıp edıyoooo ahahahah cok hoşuma gıdıyoooo en cok alısverıs yaptıgım seydır gecelık oylekı ustume basıma almam ona alırım dansoz bılem olurum kocamaaa heheheyyyt ama kıymetımı bılsın nerdeeee :26:
yok anam bu herifler fenaaa bos bırakmaya gelmez benımkı bıde ole pıs ıstekıı mumessıllık basa bela ne eczacılar nede kalfaları hayırlı hepsınde var bı kaypaklıkk (sozum meclısten dısarı elbet hanımlarıda var amma)adamı evlıyken rahatsız edıyolardı kacını dırek bana devrettı yazıkkk ya hatunnn valla bak bakan oldumu yada bısı teklıf eden ben utanıyom ne ahlaksız olmus ınsanlar ya dıo...baaakkk hhhooppp ayakta alkışlıorum seni
gofrode her koca aynı ustunde durmuyo elbet ama senı ole gormesı yeter ben evın ıcınde ole dolaşıyommmoglan uyuyncaaa gozlerı benı takıp edıyoooo ahahahah cok hoşuma gıdıyoooo en cok alısverıs yaptıgım seydır gecelık oylekı ustume basıma almam ona alırım dansoz bılem olurum kocamaaa heheheyyyt ama kıymetımı bılsın nerdeeee :26:
gofrode her koca aynı ustunde durmuyo elbet ama senı ole gormesı yeter ben evın ıcınde ole dolaşıyommmoglan uyuyncaaa gozlerı benı takıp edıyoooo ahahahah cok hoşuma gıdıyoooo en cok alısverıs yaptıgım seydır gecelık oylekı ustume basıma almam ona alırım dansoz bılem olurum kocamaaa heheheyyyt ama kıymetımı bılsın nerdeeee :26:
yanlıs anlama bebegım ama esas evde gıyınmek onemlıdır ben dısardan cok evde suslenırım ınan kı bak evımle ısım altlı ustlu burdakı dallamalardan baska kımse yok dıe suslenme ıhtıyacı duymuyorum bıle ınanırmıısn pijamayla ıncem utanmasam ....ben hiç dikkat etmiyorum evdeki kıyafetime hata mı ediyorum sizce?ne bulduysam geçiririm :26:
iç çamaşırıma dikkat ederim her çeşit külot vardır ama öyle gecelik falan giymem hiç..
giymelimiyim ki??
ben hiç dikkat etmiyorum evdeki kıyafetime hata mı ediyorum sizce?ne bulduysam geçiririm :26:
iç çamaşırıma dikkat ederim her çeşit külot vardır ama öyle gecelik falan giymem hiç..
giymelimiyim ki??
ben hiç dikkat etmiyorum evdeki kıyafetime hata mı ediyorum sizce?ne bulduysam geçiririm :26:
Iç çamaşırıma dikkat ederim her çeşit külot vardır ama öyle gecelik falan giymem hiç..
Giymelimiyim ki??
yanlıs anlama bebegım ama esas evde gıyınmek onemlıdır ben dısardan cok evde suslenırım ınan kı bak evımle ısım altlı ustlu burdakı dallamalardan baska kımse yok dıe suslenme ıhtıyacı duymuyorum bıle ınanırmıısn pijamayla ıncem utanmasam ....
kesınlıkle mını etek sexı kıyafet gıtınıp dolanmalısın ben cok yaparımm bunu kıcımda sortlar ne bılım dısarda ayrıdır evde bambaskadır gıyımım hatta topuklu ayakkabıyla dolaştıgımı bılırım senın dez avantaj var kaynana size bişi yazcam sımdı bı arkadaşım gondermıstı buluyumda gonderteyımm okuyun ve ne demek ıstedıgımı anlayın...
ay evet ya kaynana var işte evde kendi evime geçeyim bu dediklerini bir bir uygulucam ecmel..
devam kuzu evlılıgın eglencesı bunlarr olmazsa olmazları bıraz heyecan gerek adam işte sıkılıyor evde eglensın cıkmak ıstemesın dımı amam :):):):):):):):):):):)
ay evet ya kaynana var işte evde kendi evime geçeyim bu dediklerini bir bir uygulucam ecmel..
yatak odanadamı gırıyor cnaım adama odanda hazırlan msj at odaya gel dıe hazırla bı guzel yemek gıyın suslen :):):)
benimkide bu aralar gece elliyor beniibenimki bi gece uykusundan uyanıp üzerimdeki body'yi caarrttt diye yırtıverdi
ama illa giyeceksem siyah tercihimdir. sarışın olduğumdan :)
kuşum yatak odan da dolan hani kardeşine gidio ya arada hafta sonları ozaman yap ne olcak sen iste yeter ki
biz yatak odasında yaşıyoruz zaten de olmuyor ki canım rahat olamıyorsun biz eşimle ilişkiye bile girerken bile çıldırıyorum takıyorum kafaya evde biri var diye gelde rahat rahat seviş olmuyor işte
yatak odanadamı gırıyor cnaım adama odanda hazırlan msj at odaya gel dıe hazırla bı guzel yemek gıyın suslen :):):)
KOPTUM HEM ÜZÜLDÜM HEM HOŞUMA GİTTİ AÇIKCASI ÇOK ETKİLENDİM PEMBİŞ AYICIKLI PİCAMAM OLMADAN UYUYAMAM BEN KARDEŞİMMMM AMA UYUMALIYIM HERİFE BAK YA KİM Kİ BU AMA HAKLI BU KARISINI DOĞRU TARAFI SEÇTİ YA DIŞARI YÖNELSEYatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM!
Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.
"Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca... "Üşüyorum" demez mi!
"Kan testi yaptıralım o zaman" dedim. Anemik filan mı acaba diye. Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça
çıplak olabiliriz diye. Yok kardeşim! Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!
Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor. Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde? Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele? Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz. Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Sevişiriz sevişmeyiz hiç fark etmez. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir. Oh ne âlâ.
Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.
"Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyincede gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. Ee ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta sizde bana: "Yuh odun!" dersiniz. Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu. İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu? Öbürlerine ne denmiş? Gecelik! Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi... Gece gece "Noel Baba" veya "ayıcıklar" var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?
Kadın yatağına KADIN olarak girer. Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır. Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol. Olmaz. Elin adamına mı bu özen derim ben de? Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir.
Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef. Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka "anne" çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu. Aramıza "ayılar" girdi! Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden? Bunun bahanesi olamaz.Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır.
Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim.Bir süre sabırla bekledim. Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yokyapmadı. Sonra: "Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!" dedim kendime.
Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hemde karımın zevkine uygun bir şeyler aldım. Eve geldim. Ellerimde paketler "Gel peşimden" bakışı attım. Geldi. Şaşkın. Meraklı. "Al bakalım paketleri!" dedim gözlerimle. Az laf çok iş.
Gece giysisi öyle değil, böyle olur.
İyi oldu.
kaynananı yolla bı yerlere oda ne anlayıssız canım aaaa soyle gıtsın bırıne 1 2 gunlugune oyle seymı olur ınsan evlılıkten sogur canım soyle konus kayanananla kocanla basbasa kalmak ıstıyorum de..
benimkide bu aralar gece elliyor beniiçok şaşırıyorum.sabah soruyorm hayırdır diyorum bazılarını hatırlıyor bazılarını hatırlamıyor
Ilk fırsatta yapıcam tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?