benimkide bu aralar gece elliyor beniiçok şaşırıyorum.sabah soruyorm hayırdır diyorum bazılarını hatırlıyor bazılarını hatırlamıyor
ilk fırsatta yapıcam tatlım...
haftanın 2 gecesi yok canım c.tesi gider pazartesi akşam gelir ama o gidincede haydeee hadi gel olmuyor yapmacık duruyor.sabrediyoruz artık az kaldıı evimize geçmeye
ay anlamadım ki yahuu niye ellerler deli mi ne??kız nie ellerleer gece uyurken bizi
tammda sen yapıcaksın cumartesı bakkala bıseye yolla o gelene kdr hazırlan gelıncede hazırlan evı tmeızler havasında gıyın guzel guzel cıcılerınıkarsısında sıl bı yerlerı :
tammda sen yapıcaksın cumartesı bakkala bıseye yolla o gelene kdr hazırlan gelıncede hazırlan evı tmeızler havasında gıyın guzel guzel cıcılerını :d:d karsısında sıl bı yerlerı :d:d:
ewet cips falan aldır mesela film izleyin off süper kız biz aşka geldik sayende
ay anlamadım ki yahuu niye ellerler deli mi ne??niyetlendiriyor sonra da uyuyor mannak
ohhh ohh ohh neler duyuyorum yaa ben 4 seneyi bomboş geçirmişim dur sen hele bi o kaynana gitsin evden
cips mi?biz yörüngeden şaştık aşka gelince
biz anlayamadık onu kuzumm yaaYaaaww delirtmeyin beni otur sen yedemedim ki ona yedircek ellerinle çalıştırın saksıyı fantezi kuşuuuummmm
şöyle yani aşkım canım cips istedi de tamam mı o gitsin sen hazırlan film koyun sen ona yedir falan sora eee filmde aşk fil mi ya e zaten süper bi kıafet üstünde
olur mu kız odun o tarz seylerı ızledıgıne gore sanmam o karılarda gıyıyo cok cırkın bı tabır olcak ama benım cok meshur bı lafımdır bu yatakta kocana o.... olcan oylekııı utanmadan sıkınmadan soyluyorum bunun ıcın devamlı arastırma yaparım ne tarz sevısme erkekleroın hosuna gıder vs dıe uyguluyorum kocamın ustunde .... valla belkı 1 ay konusuyooo hosuna gıtmese konusmaz sende ver cevabını o ızledıgın karılara bakarken ıyı onların ustundekıler farklımı usumem yanımda sen varken deecmelim çok güzel bi yazıymış benim koca odun herhalde ya da öyle gösteriyor ben çoğu zaman çıplak yatmak isterim yanına o giydirir üşürsün derantika herhalde benimki...
hahha bu benım taktıgımm hamıleyken tangayla(oda degıl g-string) yer sılmek gıbı 8 aylıktım beeetammda sen yapıcaksın cumartesı bakkala bıseye yolla o gelene kdr hazırlan gelıncede hazırlan evı tmeızler havasında gıyın guzel guzel cıcılerınıkarsısında sıl bı yerlerı :
hadi çilek aldırın cips yerine o gelene kadar da krem şantiyi hazırlayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?