yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hadi çilek aldırın cips yerine o gelene kadar da krem şantiyi hazırlayın :)
ohhhooo bu daha iyi oldu bestekızım ben bu taktiğe geçiyorum....

he yaa doğru o karılarda öyle ıyy gıcık şey aklıma geldi yine:113::113:

ecmel Allah da seni ne yapmasın seni yaramaz seenniii

ohhhooo bu daha iyi oldu bestekızım ben bu taktiğe geçiyorum....

He yaa doğru o karılarda öyle ıyy gıcık şey aklıma geldi yine:113::113:

gelmesin aklına kötü şeler senin onlardan hiç farkın yok kırmızı ruj unutma sakın

ecmel Allah da seni ne yapmasın seni yaramaz seenniii
ne edımm anacımmm kocayı elden bırakmamak gerekkk bende bıraz duskunum sanırım ıyı hıssedıyorumm nefesını hıssetmek baskaaa ben kocamı 1 gun gormedıgımde aglama krızlerıne gırerdımm hey gıdın heyyy aramıza baska mevzular gırdııı
ama hala cinsel hayat on nomaraaa hatunlar 30 day shred yaptıgımdan berı kocam bu hayattan dahada memnun pek aktifsin diyo malak gibi yatmıyonnn enerjı geldı bana vuvvvv tas gıbıde oldu etlerımmm sallanmıyo

MAŞALLAHHH

bu akşam tüm evli kızların sonu belli herhalde aşka geldikkkkkkk

Evet bu gece herkes aktif herhalde :)

kız sen beni bi kat daha gaza getirdin bu spor konusunda. bak şimdi

Las kısım tefe koycak bizi bi yerden rejime bağlıyım konuyu ee seksin spor hayatımıza katkısı büüyük biraz terleyip duş olmak çok faydalı dimi laskısım herşey spor için yaşasın diet olay

kızlar ben şınav cekemıyorum yaaa sızler nasıl yapıyonuzz bu 1 levelde şınav cok var yapamyrum..

Son düzenleme:
kızlar ben şınav cekemıyorum yaaa sızler nasıl yapıyonuzz bu 1 levelde şınav cok var yapamyrum..
çok kolay yavrum once sarı kızın yaptıgı gıbı yap alısıyo ınsan zaten...
ben onlar kadar çekıyorum artık zorlanmadan hemıde zencının yaptıgı gıbı ama zamanla oluyo tabısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…