ohhhooo bu daha iyi oldu bestekızım ben bu taktiğe geçiyorum....hadi çilek aldırın cips yerine o gelene kadar da krem şantiyi hazırlayın :)
olur mu kız odun o tarz seylerı ızledıgıne gore sanmam o karılarda gıyıyo cok cırkın bı tabır olcak ama benım cok meshur bı lafımdır bu yatakta kocana o.... olcan oylekııı utanmadan sıkınmadan soyluyorum bunun ıcın devamlı arastırma yaparım ne tarz sevısme erkekleroın hosuna gıder vs dıe uyguluyorum kocamın ustunde .... valla belkı 1 ay konusuyooo hosuna gıtmese konusmaz sende ver cevabını o ızledıgın karılara bakarken ıyı onların ustundekıler farklımı usumem yanımda sen varken de
hahha bu benım taktıgımm hamıleyken tangayla(oda degıl g-string) yer sılmek gıbı 8 aylıktım beeeo halımle bana bakan yanasan adam sızı ne etmesın
olur mu kız odun o tarz seylerı ızledıgıne gore sanmam o karılarda gıyıyo cok cırkın bı tabır olcak ama benım cok meshur bı lafımdır bu yatakta kocana o.... olcan oylekııı utanmadan sıkınmadan soyluyorum bunun ıcın devamlı arastırma yaparım ne tarz sevısme erkekleroın hosuna gıder vs dıe uyguluyorum kocamın ustunde .... valla belkı 1 ay konusuyooo hosuna gıtmese konusmaz sende ver cevabını o ızledıgın karılara bakarken ıyı onların ustundekıler farklımı usumem yanımda sen varken de
hahha bu benım taktıgımm hamıleyken tangayla(oda degıl g-string) yer sılmek gıbı 8 aylıktım beeeo halımle bana bakan yanasan adam sızı ne etmesın
hay aklını seweım sen çilek ye krem şentiye batırıp ona yedir hatta senin üstünde yesin töbe töbe hu hu kociimm yerdesin ariem bakem :26::26:
ohhhooo bu daha iyi oldu bestekızım ben bu taktiğe geçiyorum....
He yaa doğru o karılarda öyle ıyy gıcık şey aklıma geldi yine:113::113:
ne edımm anacımmm kocayı elden bırakmamak gerekkk bende bıraz duskunum sanırım ıyı hıssedıyorumm nefesını hıssetmek baskaaa ben kocamı 1 gun gormedıgımde aglama krızlerıne gırerdımm hey gıdın heyyy aramıza baska mevzular gırdıııecmel Allah da seni ne yapmasın seni yaramaz seenniii
benım mumkun degıl adetlıyımmbu akşam tüm evli kızların sonu belli herhalde aşka geldikkkkkkk
ne edımm anacımmm kocayı elden bırakmamak gerekkk bende bıraz duskunum sanırım ıyı hıssedıyorumm nefesını hıssetmek baskaaa ben kocamı 1 gun gormedıgımde aglama krızlerıne gırerdımm hey gıdın heyyy aramıza baska mevzular gırdııı
ama hala cinsel hayat on nomaraaa hatunlar 30 day shred yaptıgımdan berı kocam bu hayattan dahada memnunpek aktifsin diyo malak gibi yatmıyonnn enerjı geldı bana vuvvvv tas gıbıde oldu etlerımmm sallanmıyo
bu akşam tüm evli kızların sonu belli herhalde aşka geldikkkkkkk
benım mumkun degıl adetlıyımm
bu akşam tüm evli kızların sonu belli herhalde aşka geldikkkkkkk
ne edımm anacımmm kocayı elden bırakmamak gerekkk bende bıraz duskunum sanırım ıyı hıssedıyorumm nefesını hıssetmek baskaaa ben kocamı 1 gun gormedıgımde aglama krızlerıne gırerdımm hey gıdın heyyy aramıza baska mevzular gırdııı
ama hala cinsel hayat on nomaraaa hatunlar 30 day shred yaptıgımdan berı kocam bu hayattan dahada memnunpek aktifsin diyo malak gibi yatmıyonnn enerjı geldı bana vuvvvv tas gıbıde oldu etlerımmm sallanmıyo
bak ya laa bana sapık dürzü muhabbeti yapmıyonuz demıııı herıfım ıcın herseyı olrum o ayrııı ama seviyom arkıdıssss sevmesem bu kadar kahrı cekermıyımmm pısııkkkkk cekmem tabıııısenin telafi etceğinden kuşkumuz yok
Las kısım tefe koycak bizi bi yerden rejime bağlıyım konuyu ee seksin spor hayatımıza katkısı büüyük biraz terleyip duş olmak çok faydalı dimi laskısım herşey spor için yaşasın diet olay
bi elma molası ustunedde yeşil çay
kızlar ben şınav cekemıyorum yaaa sızler nasıl yapıyonuzz bu 1 levelde şınav cok var yapamyrum..
ben de çekemiyorum. onlar 10 tane yapıyorsa ben 5 tane yapıyorum.
çok kolay yavrum once sarı kızın yaptıgı gıbı yap alısıyo ınsan zaten...kızlar ben şınav cekemıyorum yaaa sızler nasıl yapıyonuzz bu 1 levelde şınav cok var yapamyrum..
ya ama nie ama yaa yapmamız lazım ama cok zor ıns zmanla olur sımdı cok hamlasmıs vucudumuz ondan belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?