yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

aranızda çalışan var mı benim gibi ewde olsam daha rahat yaoardım en azından sporu ewe gidince hal kalmıo ki

bak moral verıyım sana accık haftanın 6 gunu sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum evlıyım senın gıbı birde 14 aylık oğlum var sen dusun eve gıdıyom yemek yap cocukla ılgılen onu doyur uyut vs derken koca ılgı bekler cay koy servis yap vs... gece 12 oluyo ben sporu hep bu saatten sonra yapıyorum.onuda gectım gece sabaha kadar dınlensem ok saat bası kalkan bı oglum var uykumdan hıc hayır yok anlıycagın ben bu halde yaptıysam hepınız yaparsınz...emınım

benim bu günkü menüm
sabah:2 dilim ekmek,3 zeytin,3 dilim sucuk,azıcık peynir ve 3 dilim domates
ara:----yeşil çay
öğle:yarım kase tarhana çorbası,7 yemek kaşığı sulu köfte,bi küçük kase yoğurt
ara:yeşil çay 3ü 1 arada (bundan nasıl vazgeçcem bilmiyorum
akşamda kuru fasulye ve pilav pişircem ikisinden de 1 kepçe yerim hehalde

çok azimlisin maaşallah sana

en azından 3 u 1 arada degıl 2sı 1 arada ıcerek sekerı onleyebilirsin

canım bende çalışıyorum. sen ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın?
25 yaşındayım ön muhasebe tutuorum

aman tanrım morelim tavanın tawanı oldu kuzum se neymişsin be ne çekmişsin be emel
m beay töbe ağzımı açmam

tatlımmmmmmm nescafe ve 2 dilim ekmek hariç menün güzel ekmeği 1'e düşürsen çok acıkır mısın?

çok azimlisin maaşallah sana

ikinciye hamile gibiydi karnım eşimde şamriyel lastiğe dönüyon demeye başlayınca hopp kızım kalk silkelen sen daha 26 yasındasın geçliğinin baharındasın homini gırtlak tumma yatak nereye kadar dedim ve sonuç çok olmasada işte verdim bişiler

canım yüzün çok güzel zayıflayınca daha da ortaya çıkmış güzelliği

haklsın bana eşim tombik tavşan dedi 2 gün konuşmadım haklısın bacım ama ben çok acıkıorum içim çıktı ağlamaktan

tatlımmmmmmm nescafe ve 2 dilim ekmek hariç menün güzel ekmeği 1'e düşürsen çok acıkır mısın?

ekmek bence normal sabah kahvaltısı için hep listelerde böyle okuyorum
ama şu nescafeyi napcam bilmiyorum
bu arada adet günüm yaklaştı aşırı derecede tatlı krizi yaşıyorum oğlumun çikolatasından ısırdım bir parca(

25 yaşındayım ön muhasebe tutuorum

aman tanrım morelim tavanın tawanı oldu kuzum se neymişsin be ne çekmişsin be emel
m beay töbe ağzımı açmam
cnm benım yerım senı bebek ıstedıgıne gore bu gunlerde sana pek uzak degıl bak asyaya 2 çocugu varmış maşallah kım bilir o nasıl buyuttu fedakarlık diyoz bitanem biz bunlara dirayetli olup ayakta durmak zorundayız sorumluluk zor... pazar gunu felaket esas uyku mu uyuyum evi mi toplıyım çamaşır mı yıkım utu mu yapım yemek mı 15 parça oluyorum akşama dayak yemişler gibi oluyom dogrusu

canım yüzün çok güzel zayıflayınca daha da ortaya çıkmış güzelliği
kaç kg dınız kaça düştünüz topiği açtınız tarih 1nisanda mı başladınız dietede güzellerim

kaç kg dınız kaça düştünüz topiği açtınız tarih 1nisanda mı başladınız dietede güzellerim

eşimde beni çok kızdırır kilom konusunda ama o öyle yapınca ben nedense hırslanmıyorum ona sinir olup hiç bişey yapmak istemiyorum

canım ben 1 nisanda başladım diyete boyum 1,53 kilom 58 di. Hala tartılmadım cuma günü tartılıcam

eşimde beni çok kızdırır kilom konusunda ama o öyle yapınca ben nedense hırslanmıyorum ona sinir olup hiç bişey yapmak istemiyorum

katılıorum sana ben de bu tarz olaylarda hırslanmam daha da cayarım o konudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…