yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hadi iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben akşam yemeğimi yapayım akşamları pek girmiyorum

ben 30day shred topığınden transfer oldum 19 şubattan beri hem spor hem dıyet yapıyorum 77 kg idim onun fotosunu cekmemışım salak gıbı su anda 70,1 kgyum ama 5nisan itibariyle sporu basa sardım ve mezura ıle olcum ısınede bak cnm senı ekledım albume bır bak bu spor varya dehsetttt

baktım albüme bitanem baktım ewet tebrik ederim gerçekten çok yol kat etmişsiniz tebrik ederim

kızlar şimdi benim bu aksam mamam yok menemen yapcam nasıl yapayım zeytinyağ kullanıorum yağ olarak herşeye yanında neler yiyim

kızlar şimdi benim bu aksam mamam yok menemen yapcam nasıl yapayım zeytinyağ kullanıorum yağ olarak herşeye yanında neler yiyim
şimdi şole ki zeytınyagındanda az kullan afıyet olsun yanınada 1 kase corba içebilirsin ama aksam ekmek yok ok yemegıde 5-6 kasık ye sporuda unutma

çok soru sordum ama heyecanıma werin arkadaşlar plates topum war onunla göbek için bildiğiniz hareket war mı bide alttan çıtlı korse aldım geçen yaz geldi bunu giyim die sizce giymeye dewam edimmi

çok soru sordum ama heyecanıma werin arkadaşlar plates topum war onunla göbek için bildiğiniz hareket war mı bide alttan çıtlı korse aldım geçen yaz geldi bunu giyim die sizce giymeye dewam edimmi
çıkar at korsenı kı bedenın rahat etsın rahat spor yap tum vucuttan zayıflıyım dıosan platesı fılan bırak bı koseye dedıgım sporu dene bak cok ter atman lasım ve bedenının heryerını aynı oranda vermen lasım degısıme ınanamıycaksın

Yarabbim çıktım bi yola beni de arkadaşlarım gibi azimli kıl sonucuma ulaştır yarabiim beni utandırma zayıflamak isteyen kızçelerime topiş olmak isteyen kızçelerime allahım hepimize yardım et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…