hadi iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben akşam yemeğimi yapayım akşamları pek girmiyorum
kaç kg dınız kaça düştünüz topiği açtınız tarih 1nisanda mı başladınız dietede güzellerim
kaç kg dınız kaça düştünüz topiği açtınız tarih 1nisanda mı başladınız dietede güzellerim
seni varya terım yerr kızlar bu kız varya benı kanatlandırıyo yaaa bunun sayesınde daha azımlı yapıyommm sporuda dıyetıdee ılham kaynagım benım
hadi iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben akşam yemeğimi yapayım akşamları pek girmiyorum
hahaah deliye bak gobek yedırtıcek bana yıyım barııcanımmmmmmmmm yeeeeeeee göbişimden yeeeee :) sende benim ilham kaynağımsınnnn
hahaah deliye bak gobek yedırtıcek bana yıyım barııyan sepetlerden basladım
şimdi şole ki zeytınyagındanda az kullan afıyet olsun yanınada 1 kase corba içebilirsin ama aksam ekmek yok ok yemegıde 5-6 kasık ye sporuda unutmakızlar şimdi benim bu aksam mamam yok menemen yapcam nasıl yapayım zeytinyağ kullanıorum yağ olarak herşeye yanında neler yiyim
kızlar şimdi benim bu aksam mamam yok menemen yapcam nasıl yapayım zeytinyağ kullanıorum yağ olarak herşeye yanında neler yiyim
1 dilim kepek ekmeğimde mi yok annneeeemmm uyku tutmaz kızşimdi şole ki zeytınyagındanda az kullan afıyet olsun yanınada 1 kase corba içebilirsin ama aksam ekmek yok ok yemegıde 5-6 kasık ye sporuda unutma
biraz peynir, 3 zeytin :)
1 dilim kepek ekmeğimde mi yok annneeeemmm uyku tutmaz kız
dometes salatalık olur muolsun mu ?
valla bilmiyom kaç kgsun nasıl yapcan diyeti kafandan cıkar at yemegı dusunmıycen oyala kendını emın ol hıssetmıyosun
acıktıkca su ıc o bastırıyo
çıkar at korsenı kı bedenın rahat etsın rahat spor yap tum vucuttan zayıflıyım dıosan platesı fılan bırak bı koseye dedıgım sporu dene bak cok ter atman lasım ve bedenının heryerını aynı oranda vermen lasım degısıme ınanamıycaksınçok soru sordum ama heyecanıma werin arkadaşlar plates topum war onunla göbek için bildiğiniz hareket war mı bide alttan çıtlı korse aldım geçen yaz geldi bunu giyim die sizce giymeye dewam edimmi
1,60 boyum 63 kg tamam yemem
1 dilim kepek ekmeğimde mi yok annneeeemmm uyku tutmaz kız
dometes salatalık olur muolsun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?