amınn inşallah tatlım cumlemıze gozunu karartyarabbim çıktım bi yola beni de arkadaşlarım gibi azimli kıl sonucuma ulaştır yarabiim beni utandırma zayıflamak isteyen kızçelerime topiş olmak isteyen kızçelerime allahım hepimize yardım et....
Yarabbim çıktım bi yola beni de arkadaşlarım gibi azimli kıl sonucuma ulaştır yarabiim beni utandırma zayıflamak isteyen kızçelerime topiş olmak isteyen kızçelerime allahım hepimize yardım et....
amınn inşallah tatlım cumlemıze gozunu karart
koca konusuna gelelım neden hırslandım he dedım demek bu halimden hoşnut degıl ırdeledıgıne gore zayıflıyım yanımada yaklaştırmıyım gecen dıoo agzının suyu akarakten hatun tas gıbı oluyon masallah hiç elleşme dıomSen benı begenmıyodun samrıyel lastıgıydım he sexu sexu gıyınıp totomu cevırıp yatıyomm hahah buda ona kapak olmustur
hahaha o lafı solerken bana yazık degıldı dımı madem ole hıh sımdı durup durup suslenıyom gıyındıkce kuduruyo hıncından sen mı benı begenmessın ıste ole olunmaz bole olunur dahada manken gıbı olacagım 42 beden gıyınıodum 38 beden kotumun ıcındeyım yavrularyazık kız adama :)
yazık kız adama :)
36 bol gelesıye devam tam tamına manken olcam anacım sonra gıycem dar kıyafetleri yapcam sacı bası dolancam karsısında çıldırsın...Hooop hooopKutluorum seni 42 den 38 eeeeeeeeee
hak etmiş eniştemiz be kuzum hiç karısının kalbini kırar mı insan.ne işinde çalışıosun tatlım
hahaha o lafı solerken bana yazık degıldı dımı madem ole hıh sımdı durup durup suslenıyom gıyındıkce kuduruyo hıncından sen mı benı begenmessın ıste ole olunmaz bole olunur dahada manken gıbı olacagım 42 beden gıyınıodum 38 beden kotumun ıcındeyım yavrular
36 bol gelesıye devam tam tamına manken olcam anacım sonra gıycem dar kıyafetleri yapcam sacı bası dolancam karsısında çıldırsın...
hadı bakalım goster kendını her cuma tartılma mezurayla olcume gunumuz sımdıden kolay gelsın sporda yapcan mı 30day shredı jıllan aplayla zayıflayalımAMAN TANRIM BİZ DOSTUZ KORKUTTUN BENİ başıma en gelen en güzel seysinizmutluluktan hawalanıcam
hadı bakalım goster kendını her cuma tartılma mezurayla olcume gunumuz sımdıden kolay gelsın sporda yapcan mı 30day shredı jıllan aplayla zayıflayalım
ben ywaştan toplanim kızlar giderken kepek ekmeği alim bide toz zencefil yeşilçayın içine katimöpüorum 6 buçukta çıkıorum anca kasamı yapim hoşçakalınnnnnnnnnnnn
okkk bak D&R lARDADA VAR CDSİ JILLIAN MICHEALS DIE 15 TL BİŞİ AKLINDA OLSUN HADİ BYEEEbilmiorum ki benim ewdenetim yok belki hareketleri izleyip not edip müzikle yaparım yada bizim cd ciye bi uğrim yapar mı bana cd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?