yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

yarabbim çıktım bi yola beni de arkadaşlarım gibi azimli kıl sonucuma ulaştır yarabiim beni utandırma zayıflamak isteyen kızçelerime topiş olmak isteyen kızçelerime allahım hepimize yardım et....
amınn inşallah tatlım cumlemıze gozunu karart

koca konusuna gelelım neden hırslandım he dedım demek bu halimden hoşnut degıl ırdeledıgıne gore zayıflıyım yanımada yaklaştırmıyım gecen dıoo agzının suyu akarakten hatun tas gıbı oluyon masallah hiç elleşme dıom Sen benı begenmıyodun samrıyel lastıgıydım he sexu sexu gıyınıp totomu cevırıp yatıyomm hahah buda ona kapak olmustur

yazık kız adama :)

yazık kız adama :)
hahaha o lafı solerken bana yazık degıldı dımı madem ole hıh sımdı durup durup suslenıyom gıyındıkce kuduruyo hıncından sen mı benı begenmessın ıste ole olunmaz bole olunur dahada manken gıbı olacagım 42 beden gıyınıodum 38 beden kotumun ıcındeyım yavrular

hepimiz neredeyse muhasebecıyız tatlım gofredo lazkızı ben sen asya ev hanımı baska kım var bılemıyom

ohhh ne güzel fıstığım benimmmmm taş hatunummmmmmmm

36 bol gelesıye devam tam tamına manken olcam anacım sonra gıycem dar kıyafetleri yapcam sacı bası dolancam karsısında çıldırsın...

AMAN TANRIM BİZ DOSTUZ KORKUTTUN BENİ başıma en gelen en güzel seysiniz mutluluktan hawalanıcam

hadı bakalım goster kendını her cuma tartılma mezurayla olcume gunumuz sımdıden kolay gelsın sporda yapcan mı 30day shredı jıllan aplayla zayıflayalım

bilmiorum ki benim ewdenetim yok belki hareketleri izleyip not edip müzikle yaparım yada bizim cd ciye bi uğrim yapar mı bana cd

ben ywaştan toplanim kızlar giderken kepek ekmeği alim bide toz zencefil yeşilçayın içine katimöpüorum 6 buçukta çıkıorum anca kasamı yapim hoşçakalınnnnnnnnnnnn

kızlaaaarrrrr dün o sporu yaptım öldüm yaaa her yerim ağrıyor... ben onu daha yapmicam onun yerine sürekli yürüyeceğim :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…