yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

helal olsun valla supersın okurken hiç sıkılmadım

kerevız salatasına gelınce cıgden mukemmel oluyo dıs kabugunu soyup rendeliyosun ve 1 butun lımon sıkıp karıştırıyosun kı kararmasın sonra sarımsaklı yogurtla enfes oluyo (aslında bunun ıcıne yarya yarı mayonezde karıştırılıyo ama bıze yasak)

şimdiden canım istedi :) kereviz hiç denemedim canım ama denemek isterim. pul biberi ve acı biberide çok severim

bak yazdım hayatım yukarda nasıl yapıcagını muthıs lezzetli oluyo ve meze gıbı

canımmm çok teşekkür ederimmm. vallahi 1 aylık öğle menülerim çıktı sayenizde süpersiniz kızlarrrr evet mayonez yasak ama olsun biz öylede yerizzzz

canımmm çok teşekkür ederimmm. vallahi 1 aylık öğle menülerim çıktı sayenizde süpersiniz kızlarrrr evet mayonez yasak ama olsun biz öylede yerizzzz

kızlar askında diyet yapmak zor degıl yanı ben açıkmıyorum cunku hemen hemen 2 saatte bir bişiler atıştırıyoz o konuda sıkıntı yok .tek sıkıntı ben çikolata die oluyorummm yaaa:18: 1,5 aydır tek ozledıgım sey ve hep ozlıycegımm

evet canım ya bende pek acıkmıyorum ama çikolatayı bende çok severim offf offf napalım güzellik uğruna bişeylerden vazgeçeceğiz.

ya kadın olmak zor bee amann tıg gıbı olcaz dıe o kadar seyden vazgecıoz
su yiyip yiyip kg alamıyom diyenlere varya aşıgım cok samımı bır ardaşımda ondan şıkayetçi
yaaa dıyo keske bende ole olsam 42 kg 1,65 boyu var birde cocugu eşi burger kıng bolge sorumlusu bıde yanı devamlı oyle beslenmesıne ragmen yok bızde az yesen balon gıbı şışerız rabbımın ısı ıste

Son düzenleme:
selam kızlar yaza kadar 10 kg muhteşem bi fikir hatta süper ben 1,60 boylarında 63 kg mım aslında normal çıkıo ama benim inanılmaz koca bi göbeğim war hamile sanıolar işin garibi ise3 yıllık ewliyim veherkes bebiş beklio ama biz böle iiz.bu arada hamiş topiğinede üyeyim korunmayı bırakıp yaz sonu hamiş olmayı düşünüorum o yüzden bu yaz çok ii olmam lazım ve incelmeliyim doğumdan sonra bu kilo kaça katlar bu bedende kalmak istemiorum.masa başında işim çalışıorum ve oburcuk bi kocam war bana yardım edin 10 kg süper

hoşgeldin tatlım aramıza uzulme hıc verırsın allahın ıznıye onemlı olan karar verıp ıstıkdarlı olmak.
bebek konusuda muthıs bır haber rabbım hayırlı evlat nasıp etsın hadı o zaman valla ben hamıleyken daha ıyıydım 7 kg aldım toplamda belkı senınde ole olur he moral bozma eve dondugumde hamıle kaldıgım kgdan 2 kg daha zayıftım

mahaşaallah mükemmel bişi bu allahım inşallah bende öle olurum.....napıosunuz biraz sayfaları kurcaladım ama çaılışıorum neler yapmam gerek

bugunku menum su

sabah
4zeytin,bir kibrit kutusu beyaz peynır,1 haslanmış katı yumurta,1 bardak yeşil çay,1 dilim çavdar ekmeği

ara öğün
1 kase lıght yogurt,6 kuru kayısı

öğlen
100gr yagsız kıyma(yagsız az suda haslanmıs ve hafif kavrulmuş)1domates ve 2 yeşil biberle kavrulmuş yemek,1dilim çavdar ekmeği

ara ogun
2 kepekli galeta 1 yesilcay

aksam
1 ufak kase tarhana corbası,5-6 kasık zeytınyaglı havuclu,dereotlu(pirinçli değil)yemek

tatlım kalori hesaplamışlar bi yerde ona göre benim 1260 çıkıo bunu nasıl hesaplıcam ve düşük tansiyona sahibim bunun için fikri olan varmı

mahaşaallah mükemmel bişi bu allahım inşallah bende öle olurum.....napıosunuz biraz sayfaları kurcaladım ama çaılışıorum neler yapmam gerek

yagsız,tuzsuz,şekersiz,unsuz yemekler beyaz ekmek yassak :) et agırlıklı bır beslenme ara ogunlerde yogurt meyve ana ogunlerdede az ama saglam yeme bu kadar diyetimiz

ektra lazkızı ve gofredo asya27 bizler 30 day shred die bir spor yapıoz 3 levelden oluşuyo

her level 10 gun suruyo 30 gunde 10 cm ıncelme -yı garantı edıyo lınk vercem bak biz level 1 de 4 gunu tamamladık

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube ilk on gunluk level

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo ikinci 10 gunluk level

30 Day Shred Level 3 - YouTube üçüncü 10 gunluk level

benı ekle bak ben 1 partı yaptım bu sporu ne kadar ınceldıgı bızzat gor kendımı ŞEKİL 1 A ilan edıyorum ınanmayan baksın

evet bende şaşırıyorum öyle insanlara benım kardeşim günde 2 ekmek yiyo yağlı ne varsa yiyo o da kilo alamamaktan şikayetçi

canım aramıza hoş geldin hiç üzülme hep beraber veririz kiloları biz diyet + spor yapıyoruz. her gün yedıklerımı yazıyoruz. Yanlış beslenme şekillerinde birbirimizi uyarıyoruz. Birbirimize destek olup motive ediyoruz

canım süper bir gün atlatmışsınnnnn bayılıyorum yemek listelerine

anlıorum bitanem yanlızben ilk 2 linki açamadım işyerimde pc den kaynaklı heralde ama tamam gerekirse cd çektirim yaparım bişiler.

aranızda çalışan var mı benim gibi ewde olsam daha rahat yaoardım en azından sporu ewe gidince hal kalmıo ki

masallah cnm benim darısı basıma inşallah büyüsünde adam olsun benimki 14 aylık daha

büyür büyür çocuk olunca zaman öyle çabuk geçiyoki kızım 11 yaşını bitircek yakında doğduğu gün daha dün gibi

bu arada ne güzel bilgiler vermiş arkadas teşekkürler bilgilerin için ayrıca tebrikler çok güzel kilo vermişsin

tatlım kalori hesaplamışlar bi yerde ona göre benim 1260 çıkıo bunu nasıl hesaplıcam ve düşük tansiyona sahibim bunun için fikri olan varmı
tatlım onu bilmiyorum ama ınan kı sık sık yedıgımız ıcın 2 saatte bir bişiler yıyoruz.mıde sık ama az yedıgı ıcın kg verılıyo aynı sey bendede var proteın agırlıklı yaparsan tansiyonun dusmez.anca yemek yemeden dıyet yaparsan o zaman duser bak dene goreceksın kan sekerın dusuodur onuda bır kuru kayısı ne bılım kuru ıncır yıyerek gıderebılırsın tatlı ıhtıyacımız meyveden alıyoruz anlıyacagın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…