Bu arada benimde kilo almam lazım yaaa ...((((((( stresten 13kilo verdimmm
Bu arada benimde kilo almam lazım yaaa ...((((((( stresten 13kilo verdimmm
sagol cnm son sozu soleyıp kapatıyorum konuyu unlu bır dusunur demıs kı...
Erkekler şaraba benzer, geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero
seni allah napmasın emi bu psikolojide güldürdün ben wereim sana kg walla üstüne para bilem werimmm
kaç aylık hamilesin canım sen?çok mu kusuyorsun o yüzden mi bu kadar verdin sadece stres bu kadar yapmaz be kzum??
avatarını yerim senin çukalata canawarıbenimkini olgunlaştırdı yıllar iyidir benim kocamnasıl oldun? yazmış kuzusu ya merak etmiş
kaç aylık hamilesin canım sen?çok mu kusuyorsun o yüzden mi bu kadar verdin sadece stres bu kadar yapmaz be kzum??
daha 3 buçuk ay oldu hamilelikte hamileliğimin öncesinde başladı ya bu kilo kayıpları canım
avatarını yerim senin çukalata canawarı
ana kız hamiş mi bu kızçem atlamışım yaaaaaaaaaa
anladım tatlım senin kuvvetli beslenmen gerekir biliyorum fayda etmicek söyleyeceklerim belki ama sen herşeyden önce bebeğini düşünmek durumundasın kendin için olmasa bile onun için yediğin şeylere çok dikkat et sürekli bişeyler atıştır ceviz,muz,fındık,yoğurt,süt,bal..vs buna benzer şeyler tüket en azından.
Bebişler ikiz :)
allah gönlüne göre wersin hepimizin walla ne diosam ecmele hak werip kendimi yerine koyup düşündüğümden diorum ne demek kalkıp bez değiştirde anneliğin ne olduğunu anla (gibi bi cümledi tam kuramadım)sana dese naparsın ? hadi ben çok fewriyim pat die sana mı sorcam ben anneliği kalk ta sen nasıl babasın bide ben göreim sonra ne istiosan yaaprım kocacımı da eklerim sonuna kalır ama ne biliyim kızlar ya ben üzülüorum haksızlığa uğrayanlara yada kendimce tepki weriorum napim yazın dı bizim en büyük kavgamız ben ağlıodum oturdum sus artık vıdı vıdı ağlama die geldi bağırdı bağırdı omuzlarımdan sirkeledi kapıyı çekio kapıcak sen benim sakinleşmek için ağladığım sesimede mi laf ediosun kızıosun öleim mi ben die bir wurdum kapıyı kapı yarıya kadar cam camın dan wurdum oda itti kapı bnm elime bi patladı kolumda yarılmadık yer kalmadı 2 yerde dikiş war o benden çok korktu bnm ağlamam durdu o ağladı acil de böle koyun koyuna uyumuşuz 1 ,,2 saat müşadede tuttular dikiş attıklarında nasıl çekio burnunu kuzum bn ona bakıom o bakamıo ağlıo kawga yı unuttum gitti ama pişmanlığı ağlaması acilde sedyede uyumamız ne acı ne bişi hiç bişi hatırlamıorum o masum bakışı gözyaşaları allahım kıamam ben o kokusuna gözyaşınaaaaaaaaane alaka nie anlattımki walla dikiş izim duruo yollam fot.inanmıosan
amanin ne ettin sen yawrum benim allah bağışlaın hayırlısıyla kucağıba almayı nasip etsin bende ikiz tezesiyim kuzenimin zeyneple yusufumuz warbebişler ikiz :)
kızçeler hayırlı cumalar rabbım bu saatte edılen duaları gerı cevırmezmıs bol bol dua edın opuyorum hepınızı yemege gıtcem cuma suyuyla sıfa olsun kuzumu yıkıyım operım sızı
yok tatlim inanmazmiyim.. Ama allahdan benim esimle bir problemim yok.. Off off zor..
Kimi zmn su erkekleri anlamakda zorluk cekiyorum.. En büyük sucda ailesiniin sucu cünkü onlar yanlis yetisitiriyorlar..
Bebişler ikiz :)
ah hhh tezesinin gülü bak öteki topikte 5 haftalık böle sadece bi owal bişi 10.haftada kollara kafaya bak ya pek nazik oturmuş kesin kız bu kesinnnn
saglikli olsunda tatlim.. bende kiz istiyorum ilk bebegim kizdi onu kaybettim o yüzden kiz olsun istiyordum..
ama bisey söleyimmi.. ilk hamilelimde erkek olsun istiyordum ama icimden kiz geciyordu.. simdi ise tam tersi.. kiz istiyorum icimden erkek geciyor.. hadi hayirlisi olsun bakalim
saglikli olsunda tatlim.. bende kiz istiyorum ilk bebegim kizdi onu kaybettim o yüzden kiz olsun istiyordum..
ama bisey söleyimmi.. ilk hamilelimde erkek olsun istiyordum ama icimden kiz geciyordu.. simdi ise tam tersi.. kiz istiyorum icimden erkek geciyor.. hadi hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?