yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

sagol cnm son sozu soleyıp kapatıyorum konuyu unlu bır dusunur demıs kı...

Erkekler şaraba benzer, geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero

ozaman zaten orta şeker olan kocam yıllar sonra tadından yenmicek desenize ah löp löp içerim ben onu yaaaaaa

benimkini olgunlaştırdı yıllar iyidir benim kocam nasıl oldun? yazmış kuzusu ya merak etmiş
avatarını yerim senin çukalata canawarı
kaç aylık hamilesin canım sen?çok mu kusuyorsun o yüzden mi bu kadar verdin sadece stres bu kadar yapmaz be kzum??

ana kız hamiş mi bu kızçem atlamışım yaaaaaaaaaa

daha 3 buçuk ay oldu hamilelikte hamileliğimin öncesinde başladı ya bu kilo kayıpları canım

anladım tatlım senin kuvvetli beslenmen gerekir biliyorum fayda etmicek söyleyeceklerim belki ama sen herşeyden önce bebeğini düşünmek durumundasın kendin için olmasa bile onun için yediğin şeylere çok dikkat et sürekli bişeyler atıştır ceviz,muz,fındık,yoğurt,süt,bal..vs buna benzer şeyler tüket en azından.

bu arada biz barıştık akşam bu saf patron oğlu geldi ya ben kapadım burayı pat die neyse işte baktım tel çalıo arıo fabrikadan cep yassak orda...
efendim dedim
napıosun canım dedi
ii çalışıorum dedim
bende çok yoğunum çok sıkıldım sesini duyim dedi
hııı anladım kolay gelsin dedim
saol aşkım kendine ii bak tamam mı ddedi
tamam öptüm dedim kapattık

zaten bu pişmanlığın yada haksızlığını kabul ettiğinin en büyük kanıtı bana
1 saat sonrayine aradı çıkma beklede annene hedie alalım dedi weee anneme bulaşık makinası aldık kardeşim bn enişteniz 3 ebölcez parayı weee ben nankör kedi kendi anneme bile olsa illa 2 laf söledim ne gerek wardı paramız mı çok die :18::18::18::18: ama feda olsun annecimeeeeeeeee sen duyma anam mmmmm welasılın böle istiodu annem hep sular buz gibi diodu ii oldu akşamda yemek yoktu tost yaptık birlikte çay demledik tabaklarımızı alıp birlikte kurtları seyrttikkkkk köpek dün okadr ağlatıp üzdüğüne değdimi beni

ewet bal fındık süt çok doğru

kızçeler hayırlı cumalar rabbım bu saatte edılen duaları gerı cevırmezmıs bol bol dua edın opuyorum hepınızı yemege gıtcem cuma suyuyla sıfa olsun kuzumu yıkıyım operım sızı

yok tatlim inanmazmiyim.. ama Allahdan benim esimle bir problemim yok.. off off zor..
kimi zmn su erkekleri anlamakda zorluk cekiyorum.. en büyük sucda ailesiniin sucu cünkü onlar yanlis yetisitiriyorlar..

bebişler ikiz :)
amanin ne ettin sen yawrum benim allah bağışlaın hayırlısıyla kucağıba almayı nasip etsin bende ikiz tezesiyim kuzenimin zeyneple yusufumuz war
kızçeler hayırlı cumalar rabbım bu saatte edılen duaları gerı cevırmezmıs bol bol dua edın opuyorum hepınızı yemege gıtcem cuma suyuyla sıfa olsun kuzumu yıkıyım operım sızı

kıamam ya bıcı bıcı yapcak heee allah büütn dualarımızı kabul etsin afiet olsun bitanem :103::103::103::103::103::103::103::103::103:

yok tatlim inanmazmiyim.. Ama allahdan benim esimle bir problemim yok.. Off off zor..
Kimi zmn su erkekleri anlamakda zorluk cekiyorum.. En büyük sucda ailesiniin sucu cünkü onlar yanlis yetisitiriyorlar..

ah hhh tezesinin gülü bak öteki topikte 5 haftalık böle sadece bi owal bişi 10.haftada kollara kafaya bak ya pek nazik oturmuş kesin kız bu kesinnnn

Son düzenleme:
Bebişler ikiz :)

aii ne güzel Allah bagislasin.. benimde bebis olcak insallah 2,5 aylik..
bende ikiz istiyordum ama bakalim belki ilerde olur.. benim kocisin ailesinde ikiz cok.. iki tane görümcemin ikiz oldu..
senin kilo kaybinda bebeklerden oluyor.. ikiz oldu zmn anneler daha cok kusarmis fln .. zor.. ikitane aynanda.. Allah yardimcin olsun tatlim..
ee peki tek yumurtami iki yumurtami ??

ah hhh tezesinin gülü bak öteki topikte 5 haftalık böle sadece bi owal bişi 10.haftada kollara kafaya bak ya pek nazik oturmuş kesin kız bu kesinnnn

saglikli olsunda tatlim.. bende kiz istiyorum ilk bebegim kizdi onu kaybettim o yüzden kiz olsun istiyordum..
ama bisey söleyimmi.. ilk hamilelimde erkek olsun istiyordum ama icimden kiz geciyordu.. simdi ise tam tersi.. kiz istiyorum icimden erkek geciyor.. hadi hayirlisi olsun bakalim

ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE WERSİN BİTANEM

senin bebek kız ben diyim sana ilk günden beri içime öyle doğdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…