yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tek yumurta erkek kız :) yani emirle ecrin :)

kızlar az önce tansaşa indim special k aldım kırmızı meyveli yıllar önce yemiştim kakolu kellogs öğürmüştüm birdaha da ağzıma sürmedim.nedense aldım yicem dedim geldim yoğurdun içine karıştırdım ay berbat ya yine aynı ana geri döndüm öğür öğür mahvoldum.boşu boşuna aldım :105: şimdi oturdum special k kraker yiyorum..öğle yemeğim bu bundan sonra..

Son düzenleme:

Allah bagislasin cnim.. ama tek yumurta olanlar ayni cinsiyetten oluyorlar.. iki yumurta olmasin seninki ?.. cünkü bir yumurtayi iki sperme döllüyor ve bunlarinda ayni cinsiyet olmasi lazim.. ama kadin iki yumurta yumurtlarsa ozmn oluyor iki cinsiyettende..
ozmnda iki yumurta ikizi oluyor..

bence en iyi yöntem bol su içip hareket etmek yürüyüş fln yap bak su çok içince midede boş yer azalıyor birde sakız fln çiğnemeyin kızlar

bidahaki gidişimde adamakıllı sorayım canım o zaman erkek ve kız dedi ama tek yumurta çift yumurta ben yanlış anlamş olabilirm yumurta konusunda duramamştım ikizleri duyunca yavrum :16.

bnm çekmece de aynı tatlım o krakerden akşam üstü yiorum bn ewe gidince saldırmayım die sofraya kırmzı meyveli çekmecede duruo işte berbat çöpe atamadım ama bi lokmadan fazla da yiemedim
bidahaki gidişimde adamakıllı sorayım canım o zaman erkek ve kız dedi ama tek yumurta çift yumurta ben yanlış anlamş olabilirm yumurta konusunda duramamştım ikizleri duyunca yavrum :16.

ablamı aradım çift yumurta ikiziler miş...

Sabah bi simit
öğlen bi kase çorba türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
su su su yeşil çay erik beyaz nohut
aralara serpitirim

Sabah bi simit
öğlen bi kase çorba türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
su su su yeşil çay erik beyaz nohut
aralara serpitirim

afiyet olsun balım ben de şimdi albeni kek yiyorum valla ne yalan söyliyim yanında da light süt içiyorum ohhh keyfime diyecek yok

Son düzenleme:
Bebişler ikiz :)
hay maşalalh allah yardımcın olsunn ınsallah sakın bebek olup senı uzmezler

masallah ısmıyle yasasınlar adlarıda pek gusel

dunkı bıldırımın yarısını yaptıydım
akşam balık salata yedım ekmek nayn

bu sabah yıne fıks kahvaltım
ara ogun bır kase yogurt 4-5 kuru kayısı
oglen
2 kaşık etlı nohut vardı dolapta onu ısıttım
75gr kadar tavuk gogsu haslanmıs yanında salata 1 kaşıkta pilav ekmek nayn
ara ogun
1 elma ,yeşil çay
akşam
çorba 1 yemek kasıgıda corum mantısından alırım ekmek nayn
level3/8 bıtecek bu akşam alısverıse gıdecegız oglana nıhayet yarın aksamda arkadsımın kızının dogum gunusu var bıde ona hedıye alırım osledım can yoldasımı az dertlesırız kader arkım benım

ne güzel sen sütü çok sewiosun ve içiosun ben hiç içemiorummmm

ne güsel bencede bende cok severım hatta o kadarkı gunde 1 lt sut ıcıcek kadar cok ama yasak bana malesef kronık anemı var bende :26:

Yani öyleki vucudumda asırı fazla kalsıyum var ve demırı emıyo devamlı bu yuzden sut ve urunlerı aslında mumkun oldugunca tuketmemem gerekıyo hamıleyken bıle ıcırmedı doktor bana

proteın dıyetınıde bundan sebep yapıyorum yoksa bu kadar ıradelı olamazdım bunyem cokerdı

Son düzenleme:
ne güzel sen sütü çok sewiosun ve içiosun ben hiç içemiorummmm
çok severim tatlım çalışmadan önce günde 1 litre süt içerdim ben bayılıyorum evde süt varsa dolapta ben o gece onu bitirmeden rahat edemem öyle böyle değil süt aşkım

aaa bunu ilk defa duyuyorum tatlım.:26:

YANİ BNM BÜNYEM GİBİ ÇÖKERDİN BEN O SÜTÜN 40 ŞEKLİNİDE İÇMEĞE ÇALIŞTIM AMA EN ÇOK İÇTİĞİM GÜN 3,,4,,, KEZ İSTİFRA EETİM ARTIK BALIK BEYİNLİMDE ISRARI BIRAKIP HAK WERDİ ....ÇÜNKÜ HAMİŞKEN İÇMEYE ALIŞMIŞ OLAIM İSTİODUK...ÇOK GÜZEL

kemıklerım saçlarım dişlerim tırnaklarım cok sağlamdır bak doktor hayatın boyunca yakalanmıycagın tek hastalık var oda kemık erımesı dedı olmazmıs bende aılede genetık bızım bu kansızlık ama enterasan bısıdır vucudumda demır yok ama demır baglama kuvvetı cok yuksek yanıı kalsıyum tavan cıkıyo tahlılerde cozemedık vucudumda zaman zaman sıgara basmıs gıbı yaralar olusuyodu ıltıhaplı ıcten dolu ama beyaz degıl ırıce sıvılce kendı kendıne patlayıp ıcınden su cıkıyo ıltıhapda degıl ve sonra kabuk baglıyo ama kabugu cok kalın oluyo kendı kendıne o kabuk dusuncede bıldıgın ıcını oymus gıbı parça halınde kopuyo ora ve ole oyuk kalıyo derım asagı yukarı 30 yakın ufak lekeler var toplu ıgne ucu kadar bu lekelerı arastırırken cıktı bu hastalık hangı hastanelere gıtmedım cılt kanserı fılan var dedıler dusun yaanı ama sonuc bu cıktı cok sukur hıc bısı yok baska hayat boyu ılaçta kullanamassın dıyo doktor karacıgerı cokertırsın kan ılaçları cok agır karacıgerı yorar mumkun mertebe pekmez ve proteın agırlıklı beslenıp sut ve urunlerı tuketmıycekmısım kendı meslegım bu dusunsene tum gun peynırlerın ıcındeydım kasar beyaz ve cesıtlı peynırler ve terayagından sorumluydum torbalıda calısırken yememek eldemııı analızını yapıyorum off offf meslegımı osledımmm:26:

aha mıllet fotolarımı buldum ısletme kaldırmamısss muhahahah sılcem alıntılamayın bak

burda uretıme gelın bekleyın analız yaparken bıde sut alımda cıkmısım bı tek bu fırmada 7 ay calıstım ılk ısı ogrendıgım yerdır
ardından balkan dıe buyuyk bır fırmanın peynır uretım sorumlusu olmustum ordada 8 ay calısabıldım pertımı cıkardılar sabah 5 akşam 11 calısıyodum delı gıbı ama ıss cok keyıflı bır ıs altında bır suru elaman devamlı kontroller vs uretım planlama sana aıtt ufff bu rutın ısten ellı kat ıyıydı yoruluyodum ama ....

Son düzenleme:

sen de o zaman bol bol yoğurt ye tatlım ya da peynir yapıcak bişey yok içemiyorsan tabi..

Süper bende katılıyorum o zaman size inş. fıstık gibi olucaz :)

Öğlen
4 chery domates
½ salatalık
1 porsiyon ızgara tavuk
Birkaç dal Maydanoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…