aii ne güzel Allah bagislasin.. benimde bebis olcak insallah 2,5 aylik..
bende ikiz istiyordum ama bakalim belki ilerde olur.. benim kocisin ailesinde ikiz cok.. iki tane görümcemin ikiz oldu..
senin kilo kaybinda bebeklerden oluyor.. ikiz oldu zmn anneler daha cok kusarmis fln .. zor.. ikitane aynanda.. Allah yardimcin olsun tatlim..
ee peki tek yumurtami iki yumurtami ??
senin bebek kız ben diyim sanailk günden beri içime öyle doğdu..
amanin ne ettin sen yawrum benim allah bağışlaın hayırlısıyla kucağıba almayı nasip etsin bende ikiz tezesiyim kuzenimin zeyneple yusufumuz war
teşekkürler canım benim amin cümlemize hayırlı evlatlar versin rabbim
tek yumurta erkek kız :) yani emirle ecrin :)
amanin ne ettin sen yawrum benim allah bağışlaın hayırlısıyla kucağıba almayı nasip etsin bende ikiz tezesiyim kuzenimin zeyneple yusufumuz war
kıamam ya bıcı bıcı yapcak heee allah büütn dualarımızı kabul etsin afiet olsun bitanem:103::103::103::103::103::103::103::103::103:
kızlar az önce tansaşa indim special k aldım kırmızı meyveli yıllar önce yemiştim kakolu kellogs öğürmüştüm birdaha da ağzıma sürmedim.nedense aldım yicem dedim geldim yoğurdun içine karıştırdım ay berbat ya yine aynı ana geri döndüm öğür öğür mahvoldum.boşu boşuna aldım :105: şimdi oturdum special k kraker yiyorum..öğle yemeğim bu bundan sonra..
Allah bagislasin cnim.. ama tek yumurta olanlar ayni cinsiyetten oluyorlar.. iki yumurta olmasin seninki ?.. cünkü bir yumurtayi iki sperme döllüyor ve bunlarinda ayni cinsiyet olmasi lazim.. ama kadin iki yumurta yumurtlarsa ozmn oluyor iki cinsiyettende..
ozmnda iki yumurta ikizi oluyor..
bak bunu oku cnim.. burda yaziyor
ikiz Bebek Nasıl Yapılır? | Nasil.De Öğren!
bnm çekmece de aynı tatlım o krakerden akşam üstü yiorum bn ewe gidince saldırmayım die sofraya kırmzı meyveli çekmecede duruo işte berbat çöpe atamadım ama bi lokmadan fazla da yiemedimkızlar az önce tansaşa indim special k aldım kırmızı meyveli yıllar önce yemiştim kakolu kellogs öğürmüştüm birdaha da ağzıma sürmedim.nedense aldım yicem dedim geldim yoğurdun içine karıştırdım ay berbat ya yine aynı ana geri döndüm öğür öğür mahvoldum.boşu boşuna aldım :105: şimdi oturdum special k kraker yiyorum..öğle yemeğim bu bundan sonra..
bidahaki gidişimde adamakıllı sorayım canım o zaman erkek ve kız dedi ama tek yumurta çift yumurta ben yanlış anlamş olabilirm yumurta konusunda duramamştım ikizleri duyunca yavrum :16.
Sabah bi simit
öğlen bi kase çorba türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
su su su yeşil çay erik beyaz nohut
aralara serpitirim
hay maşalalh allah yardımcın olsunn ınsallah sakın bebek olup senı uzmezlerBebişler ikiz :)
afiyet olsun balım ben de şimdi albeni kek yiyorum valla ne yalan söyliyimYanında da light süt içiyorum ohhh keyfime diyecek yok
ne güzel sen sütü çok sewiosun ve içiosun ben hiç içemiorummmm
çok severim tatlım çalışmadan önce günde 1 litre süt içerdim ben bayılıyorumne güzel sen sütü çok sewiosun ve içiosun ben hiç içemiorummmm
ne güsel bencede bende cok severım hatta o kadarkı gunde 1 lt sut ıcıcek kadar cok ama yasak bana malesef kronık anemı var bende :26:
Yani öyleki vucudumda asırı fazla kalsıyum var ve demırı emıyo devamlı bu yuzden sut ve urunlerı aslında mumkun oldugunca tuketmemem gerekıyo hamıleyken bıle ıcırmedı doktor bana
proteın dıyetınıde bundan sebep yapıyorum yoksa bu kadar ıradelı olamazdım bunyem cokerdı
ne güsel bencede bende cok severım hatta o kadarkı gunde 1 lt sut ıcıcek kadar cok ama yasak bana malesef kronık anemı var bende :26:
Yani öyleki vucudumda asırı fazla kalsıyum var ve demırı emıyo devamlı bu yuzden sut ve urunlerı aslında mumkun oldugunca tuketmemem gerekıyo hamıleyken bıle ıcırmedı doktor bana
proteın dıyetınıde bundan sebep yapıyorum yoksa bu kadar ıradelı olamazdım bunyem cokerdı
çok severim tatlım çalışmadan önce günde 1 litre süt içerdim ben bayılıyorumevde süt varsa dolapta ben o gece onu bitirmeden rahat edemem öyle böyle değil süt aşkım
aaa bunu ilk defa duyuyorum tatlım.:26:
YANİ BNM BÜNYEM GİBİ ÇÖKERDİN BEN O SÜTÜN 40 ŞEKLİNİDE İÇMEĞE ÇALIŞTIM AMA EN ÇOK İÇTİĞİM GÜN 3,,4,,, KEZ İSTİFRA EETİM ARTIK BALIK BEYİNLİMDE ISRARI BIRAKIP HAK WERDİ ....ÇÜNKÜ HAMİŞKEN İÇMEYE ALIŞMIŞ OLAIM İSTİODUK...ÇOK GÜZEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?