ohhhh
aaa çok yakınız 25 26 27 28
kıamam bn saana ya ne çok sewiosun sen bu tonbalıkını bakeemmm...merak etme hiç bişi olmucak saddece psikolojik we regl olcağın için sakin ol kuşummmmm
yani öyle masmavi değil ama damarların yolunu görebiliyorum az da olsa :26: ama akıntım falan yok yani var da beyaz krem kıvamında öyle yoğun değil..of allam ya :105:
yani hamılelık belırtılerı herkeste farklıdır takılıp kalma o dedıklerınden bendede olmadı mısal akıntı vs ama goguslerım ırılerstı mavı damarlar belırgınlestı sonra ıdrarım koyu sarı oldu bundanda bellı olurmus belım cok agrıdı son zamanlar dedım kesın adet olcam ama olmadım gec dollenmelerde belırtıler gec gorulebılır ben senın bı tek ıstahının artmasından suphelendım cunku hamılelıkte ne yesende doymayakmıssın gıbı oluyo ıcını kemıren bısı oluyoo devamlı coplenıyodum ben
Ey mümin kardeşim benim içinde dua et üstümde badi üstünde hırka altımda kot spor ayakkabı için de polar bi çorap saçım tepeden toplu gözlerim mosmor elim ayağım buz......öle bi dua et ki gitsin bu kara bulutlar ben kocimi çok sewiorum ama o bni hiç sewmio
doğru sölüosun anllattım ya ben adet olcağım zmanlar bile olurum bu şikayetlerrden herkesin bünyesi farklıdır ama az kaldı 1.2 güne anlıcaz psikoolojik etkilendi tabi kafa bu neyi alıo içine hapsedio bilemioz ki etkisinde kaldı zaar ama en hayırlı zmanda wersin hayırlısıyla rabbim
günaydın kızlar :105: çok kötüyüm bi o kadar mutlu..
mutluyum çünkü hastalandımkötüyüm çünkü karnım saat 5'ten beri ağrıyor ağrı kesici içtim ama yinede banamısın demiyor.şuan iş yerindeyim ve karnımda sıcak su var.ancak o şekilde biraz daha iyi hissedebiliyorum kendimi.yanlız her adet günü olan çikolata isteğim başladı şimdilik sabrediyorum 1-2 saate kalmaz ellerim titremeye başlar.adetle birlikte kan şekerimde çok yüksek oranda düşüş oluyor o yüzden ellerim de hemen titrer.sabah 5'te benim kocayı da uyandırdım zavallım 4te uyuyabilmiş ama dürtünce kalktı diyorki yok arkafaş ben senden üremem nedenmiş o diyom senin bu adet günlerinden nefret ediyorum hayatı zindan ediyorsun bağımlı gibisin ilaç içmeden yapamıyorsun diyor.evdede her zaman içtiğim ağrı kesici kalmamışmı çıldırdım resmn.bul bana ilça bul ne olursa olsun bul diyorum ''şuna bak yaa cidden bağımlısın sen ezip damardan vereyim mi''diyor o anda komik gelmiyordu ama şuan çok güldüm neyse ben çok konuştum çenem düşmüş zabanan hemen dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
1 kepekli simit
peynir
yeşil çay
öğle
çavdar ekmeği arasına light ton balıklı sandviç
ice tea şeftali
ara
500 ml light süt
ara
10 adet çilek
akşam
4-5 kaşık pilav
1 kase ayran çorbası
1 kase yoğurt
bugün cozutucam ben bu işi biliyorum.ayrıca ecmelim dün unutmam dedim unutmadım da ama sabah o durumda ölçülemedim,tartılamadım kabul edersen yarın yazsam olurmu ki?? :105:
aii ben ii bilirim adet sancisi nedir.. ölüp ölüp diriliyordum ben.. simdi hamileyimde oo agrilar yok..
ben hep agridinda kocama sinirlenip bagiririm fln git iste hapimi getir fln diye oda icme iii deyl der bende bu acilari sen cekmiorsun ben cekiyorum getir derim... ben kizkende agrilarim cok olurdu..
ah sorma canım ben de öyle adet olduğum ilk günden bu yana her ay bu acıyı yaşarım hele dışarıda olayım hapım yanımda olmasın ben hastanelik oluyorum düşüp bayılıyorum sancıdan.evde tuvalette kaç kere bayıldım,dışarıda kaç kere bayıldım hatırlamıyorum artık.dua ediyorum her ay nolur evdeyken hastalanayım diye.benim koca da içme diyo ama bilmiyorki nasıl acı çektiğimi ben de bu sabah diyorum ki ''umarım 1 günlüğüne kız olursun ve o gün adet günün olur da görürsün nasıl can acıyormuş'' o da diyorki ya ben kız lisesinde okudum hergün kızların içindeydim hiç böyle senin gibi ayılan bayılan yoktu diyor.sanki her bünye aynı oluyor delimi ne
aii ben ii bilirim adet sancisi nedir.. ölüp ölüp diriliyordum ben.. simdi hamileyimde oo agrilar yok..
ben hep agridinda kocama sinirlenip bagiririm fln git iste hapimi getir fln diye oda icme iii deyl der bende bu acilari sen cekmiorsun ben cekiyorum getir derim... ben kizkende agrilarim cok olurdu..
günaydın arkadaşlar napıosunuz ecmelim tartıldım tam 61 kg yum bu hafta hamiş miyim die hiç spor yapmadım ya bide baya misafirliğe gittik hiç istediğim gibi beslenemedim bekliodum zaten hiç kg wermemiş olmayı o yüzden üzülmüorum ama işte dünden başladım yine ölüm rejimime en azından bi şekilde dengelemem lazım dr um grm dahi alma dedi çünkü.ya kızlar fuara gitcek ya bnm patronum yine oğlu çok gelemye başladı yine o gelcek galiba o gidince buraya çok uyuz oluorum napıcam bn yaaaaaaaaaa neyse baya bi size arıza çıkarmamaya kararlıyım çok üzdüm sizi bu hafta :26::26:
sağol canımgofredom oncelıkle gozun aydın geçmıs olsun bacım o agrıları ıyı bılırım kızkende evlendıkten sonrada adet oldum mu acıllık olurdum yada bı yerlerde duser bayılırdım... cok oldu bu asırı kanamam oluyo ve ustune dayanamayacıgım kadar dogum sancım hafıf kaldı yanında...14 saat cekmeme ragmen... ama bısı dıyım mı derlerdı ınanmazdım normal dogurursan gececek bunlar dıe harbı gectı... adet olmadan 3-4 gun once alarm verırdı eskıden sancılarım (3 tane apranax fort ıcerdım ancak)az da olsa dayanırdım
sımdılerde hıcc ne geldıgını anlıyom ne gıttıgını ama su gercek aynı yogunlukta devam edıyor dılerım allahtan hepınıze normal yoldan dogumu nasıp eder herseyden kurtulursunuz... benım sosyal hayatım sıfır oluyodu okula gıdemıyodum hasta bezı takıyodum anca oda 2 saat koca bı totoylada gezemıycegımden... ve dusup dusup bayıldıgımdan gondermıyolardı benı gozumun yası koca gun dınmezdı avaz avaz bagırırdım acımane gunlerdı bee çok şükür oglumdan sonra rahatım
kocanada patlatırım ıkı tane kımseyle kıyaslamasın senı cınlerım tepemde zabanan kocayla tartıstık yıne ya sabır ya allah konusma aynen bu
koca:gece oglanın altını almıyosun galiba
ben:ızmırdeyken nasıl alıstırdın bılmıyorum ama kucagıma aldıgım an cın gormus gıbı avaz avaz bagırıyo uyutamıyorum sakınlestıremıyorumda...
koca:besıgınden yerınden kaldırmadan al o zaman
ben:alırım sorun degıl ama yıne uyanıyo onuda denedım yıne aynı fasıll gece uykunu bolup battanıyede sallayacaksan ok eyvallah baska hıcbır yerde sakınleşmıyo...
koca:eee annelık fedakarlık ister o zaman anne oldugunu bılırsın
ben:ahh ahh keske her anne benım 1/10 kadar fedakar olabılse...evın hem erkegı hem kadınıyım 4-5 saat uykuyla bu kadar dırenmeye calıyorum
koca:sabah sabah cok gusel ugurluyosun benı kafama kakacaksan calısma ıstemıyorum senın paranı
ben:kafana kakmak ıcın demıyorum benım annelıgımı sorguluyosun farkındaysan ne kadar fedaar oldugumu goremıycek kadar gozlerın baglıysa dıyecek bısı bulamıyorum
koca:bide benden ılgı beklıyosun ne dıyım sana allah senı bıldıgı gıbı yapsınn
ben:....................... cevap yok sesımı bıle cıkarmadım
tebrikler ecmelim ölçülerin gayet iyi zaten kilon harika ilerliyor valla bravooooölçülerimde hiçbi değişme yok kg 65,5 bu hafta
estafurullah guselım herseyımızı paylaşıoz
gofredom oncelıkle gozun aydın geçmıs olsun bacım o agrıları ıyı bılırım kızkende evlendıkten sonrada adet oldum mu acıllık olurdum yada bı yerlerde duser bayılırdım... cok oldu bu asırı kanamam oluyo ve ustune dayanamayacıgım kadar dogum sancım hafıf kaldı yanında...14 saat cekmeme ragmen... ama bısı dıyım mı derlerdı ınanmazdım normal dogurursan gececek bunlar dıe harbı gectı... adet olmadan 3-4 gun once alarm verırdı eskıden sancılarım (3 tane apranax fort ıcerdım ancak)az da olsa dayanırdım
sımdılerde hıcc ne geldıgını anlıyom ne gıttıgını ama su gercek aynı yogunlukta devam edıyor dılerım allahtan hepınıze normal yoldan dogumu nasıp eder herseyden kurtulursunuz... benım sosyal hayatım sıfır oluyodu okula gıdemıyodum hasta bezı takıyodum anca oda 2 saat koca bı totoylada gezemıycegımden... ve dusup dusup bayıldıgımdan gondermıyolardı benı gozumun yası koca gun dınmezdı avaz avaz bagırırdım acımane gunlerdı bee çok şükür oglumdan sonra rahatım
kocanada patlatırım ıkı tane kımseyle kıyaslamasın senı cınlerım tepemde zabanan kocayla tartıstık yıne ya sabır ya allah konusma aynen bu
koca:gece oglanın altını almıyosun galiba
ben:ızmırdeyken nasıl alıstırdın bılmıyorum ama kucagıma aldıgım an cın gormus gıbı avaz avaz bagırıyo uyutamıyorum sakınlestıremıyorumda...
koca:besıgınden yerınden kaldırmadan al o zaman
ben:alırım sorun degıl ama yıne uyanıyo onuda denedım yıne aynı fasıll gece uykunu bolup battanıyede sallayacaksan ok eyvallah baska hıcbır yerde sakınleşmıyo...
koca:eee annelık fedakarlık ister o zaman anne oldugunu bılırsın
ben:ahh ahh keske her anne benım 1/10 kadar fedakar olabılse...evın hem erkegı hem kadınıyım 4-5 saat uykuyla bu kadar dırenmeye calıyorum
koca:sabah sabah cok gusel ugurluyosun benı kafama kakacaksan calısma ıstemıyorum senın paranı
ben:kafana kakmak ıcın demıyorum benım annelıgımı sorguluyosun farkındaysan ne kadar fedaar oldugumu goremıycek kadar gozlerın baglıysa dıyecek bısı bulamıyorum
koca:bide benden ılgı beklıyosun ne dıyım sana allah senı bıldıgı gıbı yapsınn
ben:....................... cevap yok sesımı bıle cıkarmadım
sağol canımaynı aynı ben de çok çektim ve çekiyorum adet sancısından.kıyaslama yapmak için söylemedi ya şakayla karışık sen mi bu kadar büyütüyorsun acaba demek istedi art niyet yoktu olsa anlardım ben.senin kocaya da yuh yani ne kadar çırpınıyorsun evin,çocuğun ,eşin için o görmüyor hiçbirşeyi.ortada sorun yok ama konuşmanın sonu kötü bitmiş.biraz da onlar fedakarlık etseler nolur sanki.offff oooffff herkes dertli bugün yine :105:
tebrikler ecmelim ölçülerin gayet iyi zaten kilon harika ilerliyor valla bravoooo
ve sen onu öle işe yolladın he walla abi gel öperim senin elini ayağınıda tepemde taşırım ahhhhh bnm kocam bnm bitanem harbi balıkmış ya ....ben onu içeri çeeker NE DİOSUN SEN YA die var yaakşama kadar kawga eder o lafı ettiğine pişman ederidim.....sana ööle yap demiorum yanlış anlama sen doğrusunu yaptın her şeye rahmen yuvanı sewip koruosuunnn...bunu hiç kimse yapamaz kolay kolay allahım karşına çıkarsın mükafatını lakin sana da yazık sende anne ewladısın o ewde biraz da olsa sesin çıkmalı biraz da olsa saygı görmelisin....sizin ne aşkla ewlendiğinizi bilmesem şuan o adamı tepende taşıdığını bilmesen dicemmki bu adam SENİ SEWMİO KIYMET WERMİO AYRILMAK İÇİN YAPIO allahım yardım cın olsun kardeşim canım bnm sen sakin ol hanfendiliğini bozma eymenimden gör mukafatını inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?