yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ağlıyorum iş yerınde hemde dıycek bıseyım yok hıcbıseyın hatrı yok demekkı...

yalwarırım ağlama bunların hepsi aynı bi tanem hangimiz 4dörtlük mutluyuz ki kendini üzüp onu mutlu etme sen hatalımısın da ağlıosun hayır sen tanıdığım en fedakar kadın en fedakar annesin bak doğmamış çocum üstüne yemin ederim kendi annem bile babamın ağzına eder haklısa sen mükkemmelsin bitanesin oda bunu çekemio inan bana ayrıca da nie habire çocuk mewzusu ya sanki kendi oturup bakıo ne nankör bu adam böle ne nankörmüş be allahım onu bi an önce bi ders wersin ıslah etsin 4 dörtlük karısı war ve sapasağlam delikanlı oğlu war ikinizde çalışıosunuz bu gerçekten nankör üzülme sakın üzülmeeeeeee

herkesin evliliğindeki ilişki farklı ben de senin gibi yapamam benim evliliğim bunu kaldırmaz.ses çıkartmıyor olması ezilen olduğu anlamına gelmez onun evliliği de böyle yürüyordur bestem.sesini çıkardığı takdirde sevgi saygı görmez aksine evliliği çatırdar.aksine tartışma da bir tarafın susması gerekiyor her iki tarafta içindekileri dökerse ne olur o evlilik orada biter bitmese de iki kişinin de içinde sevgiden bir parça gider.o yüzden biri sinirliyse diğeri susmsını bilecek sakinleşince bir daha oturup nerde yanlış yaptığını eşine anlatacak.ben her zaman bundan yanayım.

gofredom gözün aydın demekki biz önce ecmel sonra ben sonra da sen regl oluoruz 3 er gün arala falan ye bitanem madem ama tatlı lı şeler yesen olmaz mı bu danino yoğurtlar bisküvili mavi olan falan çok güzel

gofredom gözün aydın demekki biz önce ecmel sonra ben sonra da sen regl oluoruz 3 er gün arala falan ye bitanem madem ama tatlı lı şeler yesen olmaz mı bu danino yoğurtlar bisküvili mavi olan falan çok güzel

evet tatlım ben 26. gün mutlaka olurum.kesmez ki beni o illa çikolata yicem :105:

elini vicdanına koy her seferinde çocuğu bahane edip ecmelle laf sölüo ayrıca annesi içinde laf söluo kaç kez konuşcak ecmel daha oturup demekki eniştemiz bu dilden anlamıo başka sekil bulması lazım anlatmak için bu kıza yazık değil mi hem ekmeğini kazanıo hem çoluğu çocuğu çevirio we anlattığına göre ecmel mükkemmel bi anne anneliği sorgulnacak en son insan ..kendinde hata olsa zaten bu kadar içerlemez şurda hatam wardı derrrr

valla ecmelim sen cok sabirli bir kadinsin.. ben büyük konusmak istemem ama ben dayanamzdim galiba..
bundan 3-4 ay önce ailesi yüzünden tartisdik oda bana beyenmiosan kapi orda dedi.. bende öylemi dedim yani gitmemi istiyorsun dedim... hic bisey demedi.. bende gittim birkac parca kiyafet aldim yanima.. üzerimi degistirdim gecenin bir vaktiydi.. beni öyle görünce gitme nereye gidiorsun dedi bende sen kovdun ya dedim.. bbende gidiyorum dedim.. gitme neolursun ben sensiz naparim fln ben öyle dmeek istemedim fln.. dedim yok ben gidiyorum.. hemen dedi babanlari ariyorum onlarinda haberi olsun dedim bende babamlari karistirma onlar üzülsün istemem dedim.. sen gittde önce kendi annanlara haber ver dedim.. sonra gitmedim tbi ama bütün bir gece boyunca agladim.. ah ah

ben anlatamadım galiba,zaten ecmelin anneliğinden nasıl mükemmel bi kadın olduğundan ya da eşinin umursamazlığından behsetmiyorum ben sadece evlilikle ilgili herkesin bi ilişki biçimi var bunu değiştiremez demek istiyorum.başka dilden olmaz artık işte o zaman evliliğini bitirme pahasına değiştirmesi lazım herşeyi.ya yıkıp baştan yapıcak tabi yıktıktan sonra o evlilik ne kadar ayakta durur ya da bu şekilde devam edicek.başka olur bi seçenek yok bence.

çok ii yapmışşın çünkü bizlerde ağzımızdan bi dünya laf sayabiliriz demi defol git beğenmiosan falan nie demioz war bi bildiğimiz kocaya kapı gösterilir mi ne büüyk saygısızlık eeeee o bana nie yapıo saygsızlığı tartışırsak sevgi biterse böle sadece ecmelin sewgisi bitio ne anladım ben bu işten

hatam elbet oluyodur bestecım ben mukemmelım asla demedım dememde konusmalarımı sıze anlatırken cıft taraflı anlatıyorum her zaman kı gormedıgım bı hatam olursa belkı arkadaslarım benı uyarır... ama lafın basını hep kocam cekıyo ortaya bı bomba atıyo ne edersen et o bombaylaa bazen ıcıme atıyorum bazen o bombayla bende patlıyorum gecı buda sayılı olmustur 5 parmagın 5ını gecmezz ama sınırlerım cok yıpranık goz yaslarıma bedenıme engel olamöıyorum bazen kaskatı kalıyorum bıgun bı tarafıma ınme ıncek cocugum yanlız kalacak dıe korkuyorum yenılmez bır aıle yapısı var kocamında aılesınınde ne solersen sole haksızlıktan bıle bırsuru hak cıkarırlar cıkarıyolarda soz bıtıyo bu safer ıcımde kendımle kavga edıyorum bu da psıkolojımı alt ust edıyo ıstee bıgun bı yerde bıtecek ama nerde bu tartısmaların bı sonu elbet var ya sabır ya allah allahumme ya cedut agzımı bagla dılımı tut... tut kı agzımdan kotu bısı cıkmasın bu olursa ıste benım evlılıgım o noktada bııter... ben sustukca yuruo

anladım kuşum bnm demek istediğini böle gelmiş böle gidio ewlilikleri bu düzene bu tepkilere alışık ecmelim 1 gram tepkisi çıkmazlara sürükler anladım kuşum ama daha bu çocuk 1 buçuk yaşında 3 yıllık ewliler 26 yaşında çok uzun yıllar war önlerinde nekadar çabuk toparlarsa lar kar die düşünüorum sonuçta ewlilik çok önemli bi kurum 4 duwar arasını kimse bilemez karışamaz ama böle de bu hayat zindan oluuo ecmele.......

evt cnim cok haklisin ecmel icin cok zor oluyor.. Allah yardimcisi olsun..

tamda demek ıstedıgım bu canım
kocan kaldırıyo kı yapıyosun benımkınde ole bı gurur varkı ... ole bole degıll

ne ise kızlar bu konuyu buırda kapatayım sorunlarımla sızıde gereksız yere gerıyorum kusura bakmayın buda son olsun sagolun var olun ne konusulunca cozulcek nede tartısınca bu adam bu aıleden bu kadar gorgu kultur ahlak dersı almıs bunu gosterıyo daha fazlasını bekleyemem kişiliği oturmus bı adamıda su yastan sonra ben degıstıremem kendı ıstıycek degısmeyı benım yapabılcegım bısı degıl...

ecmel dün benim yazımda kendi hayatım geçiyor gözümün önünden demiştin ya şimdi anladım ne demek istediğini

evt cnim cok haklisin ecmel icin cok zor oluyor.. Allah yardimcisi olsun..

allah gönlüne göre wersin hepimizin walla ne diosam ecmele hak werip kendimi yerine koyup düşündüğümden diorum ne demek kalkıp bez değiştirde anneliğin ne olduğunu anla (gibi bi cümledi tam kuramadım)sana dese naparsın ? hadi ben çok fewriyim pat die sana mı sorcam ben anneliği kalk ta sen nasıl babasın bide ben göreim sonra ne istiosan yaaprım kocacımı da eklerim sonuna kalır ama ne biliyim kızlar ya ben üzülüorum haksızlığa uğrayanlara yada kendimce tepki weriorum napim yazın dı bizim en büyük kavgamız ben ağlıodum oturdum sus artık vıdı vıdı ağlama die geldi bağırdı bağırdı omuzlarımdan sirkeledi kapıyı çekio kapıcak sen benim sakinleşmek için ağladığım sesimede mi laf ediosun kızıosun öleim mi ben die bir wurdum kapıyı kapı yarıya kadar cam camın dan wurdum oda itti kapı bnm elime bi patladı kolumda yarılmadık yer kalmadı 2 yerde dikiş war o benden çok korktu bnm ağlamam durdu o ağladı acil de böle koyun koyuna uyumuşuz 1 ,,2 saat müşadede tuttular dikiş attıklarında nasıl çekio burnunu kuzum bn ona bakıom o bakamıo ağlıo kawga yı unuttum gitti ama pişmanlığı ağlaması acilde sedyede uyumamız ne acı ne bişi hiç bişi hatırlamıorum o masum bakışı gözyaşaları allahım kıamam ben o kokusuna gözyaşınaaaaaaaaa ne alaka nie anlattımki walla dikiş izim duruo yollam fot.inanmıosan

ecmel dün benim yazımda kendi hayatım geçiyor gözümün önünden demiştin ya şimdi anladım ne demek istediğini

bizim yapabileceğimiz tek şey canım surat yapmadan sessiz kalmak tartışma ortamında susmak bizim adamlar belkı o zaman anlarlar bi yerde hata yaptıklarını ben ıyıde konussam kotude kotu oluyoo sallıyom gıtsın artık duymayacagımm ıyılıgı onume kotulugu sırtıma vuracagım su saatten sonrakı gozum gormesın aksı halde malesefkı sevgım bıtecek bende sevgı bıterse hersey bıter

gün gelir devran döner mevlam neylerse güzel eyler diyelim o zaman

sagol cnm son sozu soleyıp kapatıyorum konuyu unlu bır dusunur demıs kı...

Erkekler şaraba benzer, geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero

benimkini olgunlaştırdı yıllar iyidir benim kocam nasıl oldun? yazmış kuzusu ya merak etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…