yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

:125::125::125::125::125::125::125::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:.........:106:

hah haaaa çok komik olmuşuz arka arkaya cup oturmuş oynattık galiba biz kafayı rejim ewlilik seks aile kg aşk bebek çorba olmuşuzz beaaaaaaaa

lann canım tatlı ıstıyoooooo hemıde fenaaaa gebertırım sızı yaaa cılgınları okudum geldım hey yarabbı valla bı yasıma daha gırdım

ne okudun beaaaa
+18 okudum bacımmm abooww ne renklı hayatlar varmıss beaa bıde bana ayıpçı dıonuzzz pehhh kacamak yapıom bu arada caktırma cornetto ın love yıyom
benimde ecmel çok fenalardayım yaniii çılgınlar ne yahu bizde okuyalımmm
ahahahah bende oleyım senın yuzundennn +18 cınsel hayatlar yok kızlık zarlarıyla ılgılı sorularr ayy koptum durdum
Bizi yorma sen anlat

ne anlatıyım be fantezılerını fılan yazmıslar erkeklerın hosuna gıtcek seyler felan fıstık ıstee be

Son düzenleme:

ben bi poziisyonlara bide baştan çıkarmalara baktım biraz sonra gerildim wınnn koştum yanınızaaaaaaa

ooooooh afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın emi??
ben de yicem dondurma banane banane işte
ooo gayet komikli orası evet ben de bakarım ara ara :106:

ooooooh afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın emi??
ben de yicem dondurma banane banane işte
ooo gayet komikli orası evet ben de bakarım ara ara :106:

ahahahahh ayyy koptummm valla bak laa bestem sende pozısyonlarama mı baktınnn ayyyy
kızlar strıptız yapacakmısız kocalara sumugum fırladı bunun detayını okurkennn muhahahahh ayyy cok guldum aglamasam barııı bakkk kolay cıkarılır seyler gıymek lasımmıs ona goree bana takılın 1 ayda hamıle kalınnn:86::131:

tabi ya sonra birde onu çıkarmakla uğral benim kociş sütyenime bile tav oluyor bazen açamıyor

tabi ya sonra birde onu çıkarmakla uğral benim kociş sütyenime bile tav oluyor bazen açamıyor

aaa olmadı ama sabırsız selamılık yok oleee sende ıkı gogus arasından acılan sutyenlerden kullann
benımkı zorda kaldımı parçala behçet hesabı yırtıyo valla:18: ahahahahahh onla mı ugrascam beee dıyooo ama kırmızı ruj yeterlı bak gecen sınava bıraktı benı okulun onune bende optum yanaktan dudısten fılan sıl dedım arabadan ınerkende ruj oldu heryerı cunku unutmus sen ole tum gun gezın eczanelerı son gıttıgı eczanede kalfasıyla samımı heral abı hayırdır yengeyı arımm mı dıe bagırıyomus cocuk rezıl ettın benı dıyoo dıyemedımde yengen optu bı daha asla ruj yok yasaklıyom dıyoo hıımm gorursem solerım dedımmm

hehehe önden açılan sütyenim de var hatta üstümde şuanda ama 1 tane diğerleri normal adam sinirleniyor
ohh iyi olmuş aslında bütün gün öyle gezmiş kimse bakmamıştır iyi taktikmiş ha

Son düzenleme:
hehehe önden açılan sütyenim de var hatta üstümde şuanda ama 1 tane diğerleri normal adam sinirleniyor
ohh iyi olmuş aslında bütün gün öyle gezmiş kimse bakmamıştır iyi taktikmiş ha

bak bugun ogrendıgım bısı daha adamı yataga baglayın dıyo hacııı kesınlıkle acamasın dıyoo sanıye sanıye yavas yavas uzerınde gezecekmısızzz ahahahah ayyy moralım duzeldı beee bıde benımkıne yazdım whatsappdann senı osledım dıeee yaa ben ne fenayımm sevıyomm uleeeeee kokusunu osluyommmmm

bizimki öyle fantaziler sevmiyor ya kavga ederiz biz kesin ben onu bağlasam sonra ne fantazi kalır ne de sevişme isteği
ben de kokusuna bayılıyorum sürekli burnum boynundadır mis mis

bizimki öyle fantaziler sevmiyor ya kavga ederiz biz kesin ben onu bağlasam sonra ne fantazi kalır ne de sevişme isteği
ben de kokusuna bayılıyorum sürekli burnum boynundadır mis mis
topık ozur dılerım topıgın ahlakını bozdummm
vuvvvvv benım kocam bayılırr ben ona her sevısmede baska kadın olurummm taktık buu
kokusu sekerlı sakız gıbı tam tamına bıgbobal gıbı 10 gun banyo yapmasın ter koktugunu bılmem sevıyom arkıdısss eheyyyy sabahkı bene bak sımdıkı benee bak cok uyumluyuz sanırım heyecanı adrelanını sevıyozz ozele yazacam sımdı senın bı konuyla ılgılıde bısı carptı gozume...

Son düzenleme:

bende okudum okonuyu tahmin ediorum ne yazcağını....ama bnm baza başlığıda puf gibi bağlıcak yer yok ellerini tepeden bağlasam olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…