:125::125::125::125::125::125::125::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:.........:106:
hah haaaa çok komik olmuşuz arka arkaya cup oturmuş oynattık galiba biz kafayı rejim ewlilik seks aile kg aşk bebek çorba olmuşuzz beaaaaaaaa
lann canım tatlı ıstıyoooooo hemıde fenaaaa gebertırım sızı yaaa cılgınları okudum geldım hey yarabbı valla bı yasıma daha gırdım
lann canım tatlı ıstıyoooooo hemıde fenaaaa gebertırım sızı yaaa cılgınları okudum geldım hey yarabbı valla bı yasıma daha gırdım
+18 okudum bacımmm abooww ne renklı hayatlar varmıss beaa bıde bana ayıpçı dıonuzzz pehhhne okudun beaaaa
ahahahah bende oleyım senın yuzundennn +18 cınsel hayatlar yok kızlık zarlarıyla ılgılı sorularr ayy koptum durdumbenimde ecmel çok fenalardayım yaniiiçılgınlar ne yahu bizde okuyalımmm
Bizi yorma sen anlat
+18 okudum bacımmm abooww ne renklı hayatlar varmıss beaa bıde bana ayıpçı dıonuzzz pehhhKacamak yapıom bu arada caktırma cornetto ın love yıyom
Ahahahah bende oleyım senın yuzundennn +18 cınsel hayatlar yok kızlık zarlarıyla ılgılı sorularr ayy koptum durdum
Ne anlatıyım be fantezılerını fılan yazmıslar erkeklerın hosuna gıtcek seyler felan fıstık ıstee be
+18 okudum bacımmm abooww ne renklı hayatlar varmıss beaa bıde bana ayıpçı dıonuzzz pehhhkacamak yapıom bu arada caktırma cornetto ın love yıyom
ahahahah bende oleyım senın yuzundennn +18 cınsel hayatlar yok kızlık zarlarıyla ılgılı sorularr ayy koptum durdum
ne anlatıyım be fantezılerını fılan yazmıslar erkeklerın hosuna gıtcek seyler felan fıstık ıstee be
ooooooh afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın emi??
ben de yicem dondurma banane banane işte
ooo gayet komikli orası evet ben de bakarım ara ara :106:
ahahahahh ayyy koptummm valla bak laa bestem sende pozısyonlarama mı baktınnn ayyyy
kızlar strıptız yapacakmısız kocalara sumugum fırladı bunun detayını okurkennn muhahahahh ayyy cok guldum aglamasam barııı bakkk kolay cıkarılır seyler gıymek lasımmıs ona goree bana takılın 1 ayda hamıle kalınnn:86::131:
tabi ya sonra birde onu çıkarmakla uğral benim kociş sütyenime bile tav oluyor bazen açamıyor
aaa olmadı ama sabırsız selamılık yok oleeesende ıkı gogus arasından acılan sutyenlerden kullann
benımkı zorda kaldımı parçala behçet hesabı yırtıyo valla:18: ahahahahahh onla mı ugrascam beee dıyooo ama kırmızı ruj yeterlı bak gecen sınava bıraktı benı okulun onune bende optum yanaktan dudısten fılan sıl dedım arabadan ınerkende ruj oldu heryerı cunku unutmus sen ole tum gun gezın eczanelerı son gıttıgı eczanede kalfasıyla samımı heral abı hayırdır yengeyı arımm mı dıe bagırıyomus cocuk rezıl ettın benı dıyoo dıyemedımde yengen optu bı daha asla ruj yok yasaklıyom dıyoohıımm gorursem solerım dedımmm
heheheönden açılan sütyenim de var hatta üstümde şuanda ama 1 tane diğerleri normal adam sinirleniyor
ohh iyi olmuş aslında bütün gün öyle gezmiş kimse bakmamıştır iyi taktikmiş ha
bak bugun ogrendıgım bısı daha adamı yataga baglayın dıyo hacııı kesınlıkle acamasın dıyoo sanıye sanıye yavas yavas uzerınde gezecekmısızzz ahahahah ayyy moralım duzeldı beee bıde benımkıne yazdım whatsappdann senı osledım dıeee yaa ben ne fenayımm sevıyomm uleeeeee kokusunu osluyommmmm
topık ozur dılerım topıgın ahlakını bozdummmbizimki öyle fantaziler sevmiyor ya kavga ederiz biz kesin ben onu bağlasamsonra ne fantazi kalır ne de sevişme isteği
ben de kokusuna bayılıyorum sürekli burnum boynundadır mis mis
topık ozur dılerım topıgın ahlakını bozdummm
Vuvvvvv benım kocam bayılırr ben ona her sevısmede baska kadın olurummmTaktık buu
Kokusu sekerlı sakız gıbı tam tamına bıgbobal gıbı 10 gun banyo yapmasın ter koktugunu bılmem sevıyom arkıdısss eheyyyy sabahkı bene bak sımdıkı benee bak cok uyumluyuz sanırım heyecanı adrelanını sevıyozz ozele yazacam sımdı senın bı konuyla ılgılıde bısı carptı gozume...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?