yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bende okudum okonuyu tahmin ediorum ne yazcağını....ama bnm baza başlığıda puf gibi bağlıcak yer yok ellerini tepeden bağlasam olurmu ki

ahahahah benım bazanın kenraında ayrıyetten mobılyada var ıkı elını ıple uzatıp o mobılyanın arasından ıpı gecırıp cok rahat yapabılırım ayaklarınıda bazanın acma kulplarına bagladım mı taamdırrr ahahahhahahah ayyyy koptummm topıgı nereye cevırdımm lazkızım affett zayıflama topıgıne +18 ekledım ıyımı bolede zayıflarız bız full enerjık antreman evlıler ıcın

ozaman yatağın tersine yatarsak açma yerlerinden kollarını bağlayabilirim ayakları napcam ecmel offfffff yaaaaaaaa:18::18::18:

ozaman yatağın tersine yatarsak açma yerlerinden kollarını bağlayabilirim ayakları napcam ecmel offfffff yaaaaaaaa:18::18::18:

ayyyy yarıldımm allah canını almaya senın baza yandan mı acılıyo ayak ucundan degıl mı?
sende oturma odasına fılan bagla bacım bul bı cozum evının seklını semalını bılmıyom kı surukle herıfı yerde ellerınden bagla erol tas modelı vahsice sevıyoz hayatım deee

Tamam sanırım bi kaç fikir buldum yatak odasında he ehe eheehhhh utandım
Ve kızlar maseelseff ben kaaçar sizi sewiorummmmmmmm

Tamam sanırım bi kaç fikir buldum yatak odasında he ehe eheehhhh utandım
Ve kızlar maseelseff ben kaaçar sizi sewiorummmmmmmm
kendıne dıkkat et canım sakın ol bak kadın ustte oldugunda hamıle kalma rıskı daha yuksek heee yaramazlık yapma akıllı dur temmuza bagla kocanı sımdı degıll olacaklardan benı sorumlu tutma heee
hadi bakalım kırmayın yatağı falan
öpüldün..

hahahahh catlakk yerım senııı o kadar hasın olmazlar sanırım yatagı kıracak kadar

günaydın tatlım burdayım ben

nasılsın hayatımmm naptın bakalım akşam
biz oglana alısverıse gıttık form ıstanbula h&m ve c&a yı kaldırdık bebeklere ve cocuklara cok gusel seyler varr yaa asık oldumm ne bulduysam aldım anneler gunu nedenıyle heryerde ındırım vardı 10,30da eve geldık cocugu doyur uyut 11,30 oldu sonrada kocısle rapor yazdık bugun ıcın gıtcegı yerlerın adreslerını cıkardık yenı bolge eklemıslerr allah yardım etsın 150tane eczane zıyaret etcek bugun:26: yanıı aksam kardes gıbı uyuduk yıne bu aksamda arkadasa gıdecez cok gec olmadan eve dnersekk gusel olacak sabaha telefon kur dedıydı bana unutmsum yalan oldukkk

iyi tatlım valla napiyim eve gittim hiçbişey yapmadım diyebilirim oturduk çekidek çitledim tv karşısında sonrada kocişle oynaştık biraz sonra da uyumuşum işte.ohh çok iyi yapmışsınız tatlım ya h&m in ürünlerine bayılıyorum ben izmirde yok maalesef online alışveriş imkanı da vermiyor alamıyorum ürünlerini ne yazık ki!telefonu kurup sabah mı oynaşıcaktınız sizi sizi

h&m urunlerı gercekten mukemmel hem tas gıbı hem cok uygunn bayıldım ne cıcıler aldım teyzesı yersın gorsenn oglumun ustunde tıpsız sakırrr magazada ordan oraya kostuu gozluj taktık komedıydıı yaaa yeyımm tıpsızı
aynen sabah namazımı kılarım kalkıp deyıydı koklasırız sonra gusel bı kahvaltı ederız demıstı amma 1 de yatınca 5-6 da kalkamadımm:26:

ahaha urunlerı buldum teyzesı bak bakımm begencenmı

bulamadıklarımda var ıkı lacoste t-shitr aldım biri kırmızı bırı beyaz renkte

bide arkadaşın kızına da aldım kımı evde gıydırmeye penye sortlar fılan dıgerlerıde gezmelık ıste

Son düzenleme:
çok güzeller yaaa bayıldım şortlar çok tatlıııııı hele o tuluma bayıldım çok sevimli güle güle eskitsin..
buda arkadasımın kızına aldıklarım

tokası tuylu ve mavıydıı bole degıll umarım begenır
çok güzelmiş ama yaa maviş maviş doğurasım geldi

çok güzeller yaaa bayıldım şortlar çok tatlıııııı hele o tuluma bayıldım çok sevimli güle güle eskitsin..

çok güzelmiş ama yaa maviş maviş doğurasım geldi

eet sortlara bende bayıldım tam sort degıl bermuda dıe gecıyo aslında... cok yakısacak kuzuma totosunu yedıgım

kız cocuklarına hep pembe seyler yappmıslar sımdı herkes pembe alır dıe degısık olsun dedım kendımcee bakalım begenmesse degıstırsın
doğur kız dogurrr severız senın gıbı gusel cımcıme bı kız olur

benimkide dün akşam olsun bebeğimiz diyor delii yaaa adam değişti bianda 1 sene daha beklicem ecmelim bu arada olursa yapıcak bişey yok tabi ama seneye istiyorum ancak toparlarız.ama özenmiyorda değilim sokakta hangi çocuğu görsem dürtüklerim mutlaka bi kızım olsa bıcır bıcır uyy yirim yir

allah hayırlısını hayırlı zamanda versın guselım nasıp ne zamansa oo haklısın bebıs 5 yıla gırceksınız nerdeyse sevdıgınden bır parça olsun ıstemez mı ınsan

heheh bu arada yemege gıdecem ben operım senıı muhahh

afiyet olsun tatlım ben de öperim seni

bugınkı menum
sabah
fıks peynır zeytın domates salatalık 1 dılım kepek ekmek haslanmıs yumurta 1 fıncan form cayı
ara ogun
2 galeta 1 yesil cay
öğlen
domatesli şehriye çorbası 1 kase
3 kaşık kıymalı mantı yogurtlu pulbıberlı ekmek nayn yedım
ara ogun
1 kivi ve yeşil çay
akşam
zeytınyaglı engınar yemegı ekmek naynn
level3/8 bıtcek..

günaydın kızlar.

topiğin anneleri ve anne adaylarıyla, dünyadaki tüm annelerin anneler gününü kutlarım. İleride benim de anne olmam ümidiyle :)

sabah

1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim kaşarla tost
1 bardak süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…