yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Selam arkadaşlarım off walla özledim sizee beeeee ecmelim anneler günün kutlu olsunnn...ve tüm annelerin anne adaylarının bnm anneler günümüz kutlu olsunnn 4 yıldır bekleyen başka topik arkadaşım hamile kalmış hemde tam tüp ted.başlıcaktı..dr asla olmaz demişler di rabbim hepimize hayılı haberler almayı nasip etsinnnnn......cumartesi giremedim kızlar çok doludu baya bi sorun yaşadım işyerinde de çarşı karışıktı anlıcağınız bide reglm bitti aama inanılmaz bi ağrı kasıklarımda ilaç içmeyi de kesmeğe çalışıorum biliosunuz....bnde söle özetliyim cumartesi normal dietimi korudum ama pazar abardım 4 dilim kepekli tam tahilli kızarmış ekmek yedim peynir yumurta domates falan filan eşliğinde
öğlen hiç bişi akşam da enginar yidim bütün günün ekmeğini sabah yedim anlıcağınız kıslar....
Bugün sabah 1 ufak sandewic kepekli ekmekten peynir salatalık ekmek arası yedim
öğlen çorba içicem araya muz getirdim ufak
yeşil çay falan bol su böle işteeeeeeeeeeeeee
laskısım hoşgeldiinnn çok normal bebiğim biraz dikkat etmeyince aynen geri dönüolar inanılmaz sadakatlılar

gunaydınlar afıyet olsun
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm ama malesefff 1,5 kilo alarak yoluma 51,4 olarak devam ediyorum

hepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldın bızde senı osledıkkk cnm olsun verırsın gerıı cok hızlı verdın ya kgları azcık ondan gerı geldı tatlım
Kızlar bana cuma günki bildirimlerini söyleyin ekliyim tabloya
65,5 kg olculerım aynı hayatımm bu arada bıttı sporum sımdılık bastan almıycam sadece heer gun karın ve bacak hareketlerı calsııcam kı salmıyım kendımı zaman yaratamıyorum bu aralar kendıme cok bıtkınımm :26:

O BİTKİNLİK İNANILMAZ BENDE DE WAR SPORDAN SONRA KAÇ TANE MEKİK ÇEKERDİM ŞİMDİ Bİ DUŞA GRİP SU DÖKÜNMEYE MECALİM KALMIO NASSIN İİ MNİSİN CİCİŞLER ALMIŞIN OĞLUNA ÜSTÜNDE PARALANSIN HEMEN CİK BÜYÜSÜN DE OLMASIN O CİCİŞLERİ

iidir. Sen nasılsın bakalım?

Sağolasın ecmel
Ii bi tanem ne olsun yatağa bağlama işlemi başarılmaya tamamlandı Ama ecmelim dikkat ediozz temmuza çok war daha... Biz simokin falan kullanmıoruz o yüzden böle bazen korkuorum daaaa ama kısmeettt.....

kızlar bende bugün jillian sicx pac ile devam etmeyi düşünüyorum

laskısım bu da ne ki şim di

Son düzenleme:
çok az bakabildim ama çok zor a benzio ben lewel 2 yi bile ıh ıh die die yapıorum halaaaaaa

yaa bı sure sonra ole oluyo ben zamandan muzdarıbım:26:
valla ıyı oldugum solenemez hıc keyfım yokk sınırden yıyıp bıtırcem kendımı katıl olcam bıgun o olcak
sagol cnm cıcısler aldık teyzesı cok cabuk buyuyo sıpaa pek yakıstı hepsı

sanırım çorba gelmemiş menüde yazmıo offf offf...eee çocuğun yediği helal giydği haram ......ne oldu nie katil oluosun yine hazır elini bulamışken buraya da bi gel bi kaç ortadan kaldırılcak insan war

sanırım çorba gelmemiş menüde yazmıo offf offf...eee çocuğun yediği helal giydği haram ......ne oldu nie katil oluosun yine hazır elini bulamışken buraya da bi gel bi kaç ortadan kaldırılcak insan war

aynen guselımm
kaynanam yuzunden allah nasıl bılıyosa ole yapsın benım hakkıma gırmekten kadın cennete gıremıycek
hedıye aldıydım bılıyon o mevzuyu aradan kaç gun gectı aramadı akşam anneler gunu nedenıyle aradı esım konustu bana uzatmayı unuttu kapadı hadı dedım ınsanlık bende kalsın arıyım yıne telı cevırdım alo dedı alo dedım suratıma kapadı dedım yanlıslık oldu heralde bı daha aradım esımde dıbımde hoparlor acık ıkıncıyede aynını yaptı kapattım dedım allah senı nasıl bılıyosa ole yapsın koca gece hırsımdan agladımm kadındakı pişkinliğe bak ya hakaret edıyosun yetmıyo gelın sesını cıkarmıyo yetmıyo adım atıp hedıye alıyo arayıp tesekkur etme nezaketınde bıle bulunmuyosun oda yetmıyo yıne gelın yanasıyo suratına tel kapatıyosun esım duydu bu yaptıgını ve arayıp anasına hesap bıle sormadı bu benı agrıma gıden paspas gıbı cıgnettırıyo benı allahımm sen buyuksunn yarab ne cekecek cılle varmıs bee daha once kaynamın evınde kocamla tartıstık ona ne oluyosa kaynana benı essek dotune sokup cıkardı agzımı acıp tek laf etmedım hakaretler kufurler... gelın yanasıyo bunca seye ragmen hala taslanıyorum bu nasıl ıstır ya

Son düzenleme:

allah büyük güzelim kime nerden ne werceğini bilir sen içini ferah tut rabbim hepsine bi sille çaktımı görürler günlerini

allah büyük güzelim kime nerden ne werceğini bilir sen içini ferah tut rabbim hepsine bi sille çaktımı görürler günlerini

damarlarım uyusuyo bestemm ıcıme atıp yedırememekten kahroluyorummm kendımee ben bılmem mı agzımı acıp gozumu yummayı evliliğimi bitirmeyi goze aldırtacak konuma getırıyolar benı ya amaçları bu zatenn kına yakacaklar sonra bı taraflarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…