yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tatlım kendine yapıosun boşwer madem sen de bundan böle ona göre mesfeli ol kendini ona yarandırcam die neler çekiosun...annen falan bliio mu bu olayları ne dio tatlım... Kendi ailenden alıcağın destek çok ii gelir insana da ondan sordum

ben aileme bişi yansıtsam ortalık karısır once eşime 2 laf sayarlar kızımı ezdırme dıe sonra donup kaynanamı benzetırler bı gusel ne ıstıyon kızımdan dıe sonuç boşanma eşim kaldıramaz bızımkıler hıc kaldıramaz uzulmemı cogu seyı ıcımde yasıyom aglamak ıcın bı ınsan kendını wc ye kapatırmı yahhu ben yapıyom gunduz babamdan oglen annemden anlamasınlar dıe sahte gulucuklerden yoruldum ınan kı

yemege gidiyorum bebişş

ben geldim
barbunya bulgur pilavı yoğurt hepsin den azar azar yedim ve 1 buçuk lt su bitirdim 3 açık çay içtimmm
hiç sewmem çay ama bulgurun üstüne pek ii geldi aksama kadar da yeşil çay su muz beyaz nohutt

bi tanem çok ii anlıorum nişanlıken ben de aynını yapıodum ama gülerken bağara bağara ağlamak istiodum ...içimden çok şey geçio biliosun ben biraz tersim en yumuşatılmış olarak yazıorum cewaplarımı sana eymenim bi büyüsün bak heyyyytttt lan dicek o senin annense buda bnm annem yetey leeeenn dicek Hadi ağlama artık üzülme sen de insan ewladısın sen haklısan vicdanın rahatsa ki öle salla gitsiiiin bitanem

Laskısım ben bi ara tok tutuo die bu beyaz nohuta bi dadandım sen yeşil çay nogut yeşilçay nohut derken bn bi ishal oldum annaaaa bi görsen göbek dümdüz ertesi gün hemen dar kot gömlek giydim falan herkes dio ooo neolmuşun sen helal falan bi bilseler alttan su gibi cır cır oldummmm ha haytt 2 gün sürdü keşke daaha da sürse di cır cır oluğ sevinen war mıdır bnm kadar (gülün dedim beeeeee ondan anlattım acık ayıptır demesi)

Biz rejim yapan insancıkların sakız çiğnemesinde bi sakınca war mı hani şişkinlik mi bişimi yapıomuş yaaaaaaaa

Bizim için hiç tatil fotosu çekinmedin mi hu hu kendim yazdım şimdi başa dönüp cewaplıcam nerdesinz beqaaaaaaaaaa

bendemi yapsam kızzz vallahi iyi olurrr bende şişlik var baya
Biz rejim yapan insancıkların sakız çiğnemesinde bi sakınca war mı hani şişkinlik mi bişimi yapıomuş yaaaaaaaa
canımmm çiğneye bilirsin sorun yok
Bizim için hiç tatil fotosu çekinmedin mi hu hu kendim yazdım şimdi başa dönüp cewaplıcam nerdesinz beqaaaaaaaaaa

geldim geldim foto olmazmıııı çok varrrrrrrrrrrrr bugun yuklerimmm saçlarımıda boyattım

:d bendemi yapsam kızzz vallahi iyi olurrr bende şişlik var baya

canımmm çiğneye bilirsin sorun yok

Geldim geldim foto olmazmıııı çok varrrrrrrrrrrrr bugun yuklerimmm saçlarımıda boyattım :d

aaaa güle güle kullan bi tanem ya sorma şimdi saçlarımda beyaz war yazıodum önlerimde war dı tek tük tesadüfen masam da aynaya bakarken gördüm napıcam ben heryerde çıkmış beyaz lanet olsun

aaaa güle güle kullan bi tanem ya sorma şimdi saçlarımda beyaz war yazıodum önlerimde war dı tek tük tesadüfen masam da aynaya bakarken gördüm napıcam ben heryerde çıkmış beyaz lanet olsun

sağol aşkımmm üzülme e yaaa olur okadar canım benımmmmmmm kıyamam sana bak bi kaç foto yükledim canım

ohhh afıyet olsunn cnm bende bır kase domates corbası enginar ve 1 kucuk kasede az sekerlı sutlac annem yapmıs kıyamadım senın ıcın az sekerlı yaptım dıyınce

aynı seylerı yasamıısz oglum buyusun de allahın ıznıyle ben bılıyom o saman ınsallah anacı olurda... gosterır hepsıne gunlerını

Hay mahaşşallah be gözüm gönlüm açıldı bee maşanda güzel buklecik yapmişşşş Fıstık tam yenmelik çıtır olmuşunnnnn xaşk napıo yaptımı bi daha bişi merak etme o 1 buçuk kg hiç belli olmuo bıraktığımız gbiisinnnn

Ama ben 25 yaşındayım daha hamileekennn napıcam saçında beyaz olan bi hamiş olmak istemioruummmm

sağol canım benimmmmmmmmmm ex aşk komple bitti canım resımdeki yeni erkek arkadaşım :) görücü usulü tanıştık. temmuzda istemeye geliyorlar göbek çıktı canım yaaa malesefff

sağol canım benimmmmmmmmmm ex aşk komple bitti canım resımdeki yeni erkek arkadaşım :) görücü usulü tanıştık. temmuzda istemeye geliyorlar göbek çıktı canım yaaa malesefff

İNAN MIORUM WAAAAAAAAAAAAAAOOOOWWWW SÜPERSİN BU NE HIZ LASKISIMMMM ÖNCE KG LALAR SONRA SAÇLAR YENİ AŞKLAR OFF ECMELİM GÖRDÜN MÜ BAZENNN İİ HABER ALMAK İİ GELİO İNSAN A BN BUGÜN 4 YILDIR BEKLEDİĞİ HABERE KAWUŞAN ARK...ANNE OLUOOOO 2. DE LASKISIM ALLAHIM NE KADAR GÜZELLL HABERLER ALDIM BUGÜN YAA
AAAYYY MAŞALLAHHH İNŞALLAH Bİ PÜRÜZ ÇIKMAZ BİTANEM HAYIRLIYSA BERİ HAYIRSIZSA GERİ GİTSİN DUALARIN KABULLL OLSSSUUNNN OOOOO ARTIK ENİŞTEMİZ WAR ECMEL EWLENSEDE Bİ TAKTİK İÇİN ÖĞRENCİN DAHA OLDUUU NASIL SEWİNDİM BİLEMEZSİN SANKİ BNİ GELCEKLER İSTEMEYE ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNN

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: Haydinnn hala yaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnn bitanem sanki hayatımdaki tüm kötülükler gitti. Yüzüm gülüyor. ailesiyle tanıştım kendiside aileside mükemmel insanlar. temmuzda söz nişan bir arada olcak ekimdede düğün :) İnşallah bu sefer ömür boyu yüzüm gülerrrrrrrrr

AAAYYY EKİM DE DÜĞÜN WARR ALLLAAAHHHHHH:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: SÜPER YA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN Bİ TANEM MERAK ETME KIRDIN SEN O ŞEYTANIN BACAĞINI ARTIK HAYAT ÇOK GÜZEL SIMSICAK YUWAN OLUCAK BAKSANA SENİN DE İÇİNE SİNMİŞ YÜZÜM GÜLDÜ DİOSUN BUNU DİEBİLMEK ÇOK ÖNEMLİ ALLAĞ AĞZININ TADINI BOZMASIN ALLAH HİÇBİRİMİZİN AĞZININ TADINI BOZMASIN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…