damarlarım uyusuyo bestemm ıcıme atıp yedırememekten kahroluyorummm kendımee ben bılmem mı agzımı acıp gozumu yummayı evliliğimi bitirmeyi goze aldırtacak konuma getırıyolar benı ya amaçları bu zatenn kına yakacaklar sonra bı taraflarına
tatlım kendine yapıosun boşwer madem sen de bundan böle ona göre mesfeli ol kendini ona yarandırcam die neler çekiosun...annen falan bliio mu bu olayları ne dio tatlım... Kendi ailenden alıcağın destek çok ii gelir insana da ondan sordum
ben aileme bişi yansıtsam ortalık karısır once eşime 2 laf sayarlar kızımı ezdırme dıe sonra donup kaynanamı benzetırler bı gusel ne ıstıyon kızımdan dıe sonuç boşanma eşim kaldıramaz bızımkıler hıc kaldıramaz uzulmemı cogu seyı ıcımde yasıyom aglamak ıcın bı ınsan kendını wc ye kapatırmı yahhu ben yapıyom gunduz babamdan oglen annemden anlamasınlar dıe sahte gulucuklerden yoruldum ınan kı
Yemege gidiyorum bebişş
Laskısım ben bi ara tok tutuo die bu beyaz nohuta bi dadandım sen yeşil çay nogut yeşilçay nohut derken bn bi ishal oldum annaaaa bi görsen göbek dümdüz ertesi gün hemen dar kot gömlek giydim falan herkes dio ooo neolmuşun sen helal falan bi bilseler alttan su gibi cır cır oldummmm ha haytt 2 gün sürdü keşke daaha da sürse di cır cır oluğ sevinen war mıdır bnm kadar(gülün dedim beeeeee ondan anlattım acık ayıptır demesi)
canımmm çiğneye bilirsin sorun yokBiz rejim yapan insancıkların sakız çiğnemesinde bi sakınca war mı hani şişkinlik mi bişimi yapıomuş yaaaaaaaa
Bizim için hiç tatil fotosu çekinmedin mi hu hu kendim yazdım şimdi başa dönüp cewaplıcam nerdesinz beqaaaaaaaaaa
:d bendemi yapsam kızzz vallahi iyi olurrr bende şişlik var baya
canımmm çiğneye bilirsin sorun yok
Geldim geldim foto olmazmıııı çok varrrrrrrrrrrrr bugun yuklerimmm saçlarımıda boyattım :d
aaaa güle güle kullan bi tanem ya sorma şimdi saçlarımda beyaz war yazıodum önlerimde war dı tek tük tesadüfen masam da aynaya bakarken gördüm napıcam ben heryerde çıkmış beyaz lanet olsun
ben geldim
barbunya bulgur pilavı yoğurt hepsin den azar azar yedim ve 1 buçuk lt su bitirdim 3 açık çay içtimmm
hiç sewmem çay ama bulgurun üstüne pek ii geldi aksama kadar da yeşil çay su muz beyaz nohutt
bi tanem çok ii anlıorum nişanlıken ben de aynını yapıodum ama gülerken bağara bağara ağlamak istiodum ...içimden çok şey geçio biliosun ben biraz tersim en yumuşatılmış olarak yazıorum cewaplarımı sana eymenim bi büyüsün bak heyyyytttt lan dicek o senin annense buda bnm annem yetey leeeenn dicekHadi ağlama artık üzülme sen de insan ewladısın sen haklısan vicdanın rahatsa ki öle salla gitsiiiin bitanem
Hay mahaşşallah be gözüm gönlüm açıldı bee maşanda güzel buklecik yapmişşşşFıstık tam yenmelik çıtır olmuşunnnnn xaşk napıo yaptımı bi daha bişi merak etme o 1 buçuk kg hiç belli olmuo bıraktığımız gbiisinnnn
canım hamile kalmadan önce 1 kez boyat istersen hamileyken zararlı çünküAma ben 25 yaşındayım daha hamileekennn napıcam saçında beyaz olan bi hamiş olmak istemioruummmm
sağol canım benimmmmmmmmmm ex aşk komple bitti canım resımdeki yeni erkek arkadaşım :) görücü usulü tanıştık. temmuzda istemeye geliyorlargöbek çıktı canım yaaa malesefff
aminnnnnnnnn bitanem sanki hayatımdaki tüm kötülükler gitti. Yüzüm gülüyor. ailesiyle tanıştım kendiside aileside mükemmel insanlar. temmuzda söz nişan bir arada olcak ekimdede düğün :)İNAN MIORUM WAAAAAAAAAAAAAAOOOOWWWW SÜPERSİN BU NE HIZ LASKISIMMMM ÖNCE KG LALAR SONRA SAÇLAR YENİ AŞKLAR OFF ECMELİM GÖRDÜN MÜ BAZENNN İİ HABER ALMAK İİ GELİO İNSAN A BN BUGÜN 4 YILDIR BEKLEDİĞİ HABERE KAWUŞAN ARK...ANNE OLUOOOO 2. DE LASKISIM ALLAHIM NE KADAR GÜZELLL HABERLER ALDIM BUGÜN YAA
AAAYYY MAŞALLAHHHİNŞALLAH Bİ PÜRÜZ ÇIKMAZ BİTANEM HAYIRLIYSA BERİ HAYIRSIZSA GERİ GİTSİN DUALARIN KABULLL OLSSSUUNNN OOOOO ARTIK ENİŞTEMİZ WAR ECMEL EWLENSEDE Bİ TAKTİK İÇİN ÖĞRENCİN DAHA OLDUUU NASIL SEWİNDİM BİLEMEZSİN SANKİ BNİ GELCEKLER İSTEMEYE ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNN
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: Haydinnn hala yaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnn bitanem sanki hayatımdaki tüm kötülükler gitti. Yüzüm gülüyor. ailesiyle tanıştım kendiside aileside mükemmel insanlar. temmuzda söz nişan bir arada olcak ekimdede düğün :)İnşallah bu sefer ömür boyu yüzüm gülerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?