ohh akşama randevu var o samanbak seeen bağladın demek eyi bakalım ben henüz bi atraksiyon yapamadım hastalığım bugün bitiyor akşama bi banyo sonra cup kocişin koynunaben de artık bugün elbiseye geçiş yapıcam
ben bugün öğle yemeği olarak salata yapmayı planlıyorum roka,domates,peynir karışımından.
araya da yine special k fesleğenli krakerbir de meyve alırım tamam.akşama da tavuk ızgara var yanında da yoğurt.
biliyorum tatlım bilmemmi hiç karış karış bilirim oraları
ohh akşama randevu var o saman
heheh bıgun gorusurz ordayken o saman beyaz balkonları yesıl demırlı yenı apartman ugrarsan bı bak en ust katındayız
epeydir karşıyaka tarafına tarafa geçmedim yakın zamanda arkadaşla bostanlıda buluşucaz bakarım bi ecmelim burada yaşamış demek ki derim
ya o sahılın bı dılı olsada konussa gıt tabı yaa nedendır bılmıyorum ızmırde karsıyaka ve cesmeden baska bı yer bana huzur vermıyo bole evım gıbı herkesı tanıyomus gıbıyım oralarda cok sıcaklar
evka2 de gusel severım duzenlı karsıyakadı evı almadan mavısehırden alıyoduk az kalsınn flamıngolardan bı teraslı daıre bulduyduk herıfın bırı 2 bın ıcın baskasına satmıs ıyıkıde olmamıs sehrın gobegınde vesaıt kullanmadan gezmek superben de yıllarca karşı tarafta oturdum evka-2 de biliyorsundur.şimdi yaklaşık 5 yıldır göztepe tarafındayım bu tarafa da alıştım ama karşıyakadaki sıcak hava yok bu tarafta herkes çok zengin hepsi bi kasıntı pek sarmıyor o hava da beni.idare ediyoruz bakalım.ev alırsak karşıyakadan alıcaz demirköprü,nergiz de epey gelişti oralardan bakıyoruz.
evka2 de gusel severım duzenlı karsıyakadı evı almadan mavısehırden alıyoduk az kalsınn flamıngolardan bı teraslı daıre bulduyduk herıfın bırı 2 bın ıcın baskasına satmıs ıyıkıde olmamıs sehrın gobegınde vesaıt kullanmadan gezmek super
yıvrumm bosuna 35,5 demısler karsıyakaya fıkır fıkır kıpır kıpır
allah tez zaman nasıp etsın canım ev almayı bılmemmı orda sevkı dıe bı kumrucu var tansasın arkasında mekanlardan bırıydı ve demırkopruye cıkarken sag taraftakı nargıle cafeler mekanlarımızdıı esımle hey gıdı gunler heyyy aglayacam valla kokusuna kurban o sahılın
yanıı o kadar degıll aslında ama ne bılım duzenlı hayatı severım ben yanı aynı tıp bınalar ne bılım ...duzgun peyzajmavişehirde güzel ama orası da zengin muhiti artık üst düzey insanlar oturuyor ben sevmiyorum öyle kasıntı tiplerle yaşamayı.uamrım tatlım kısa zamanda herşeyi yoluna koyarız sizde öyle herşey istediğimiz dilediğimiz gibi olsunben tansaşa ineyim bişeyler alıyım acıktım çok.öpüyorum 1 saate dönerim tekrar..
yanıı o kadar degıll aslında ama ne bılım duzenlı hayatı severım ben yanı aynı tıp bınalar ne bılım ...duzgun peyzaj
ınşallah guselım kocaman AMIN dıyorum bu duana afıyet olsun bende cıkcam bırazdan oglusu yıkıyım yemek yıyıp gelcem
pazartesı persembe oruc tutacam ben 3 aylarda
Allah kabul etsin canım benimmmmm çok sevap gerçekten bende tutmayı düşünüyorum
amın canımm ınsallah tutalımda ama kg alcam bu durumda cunku gece ve akşam yıycem hazmetmeden cuppa yataga ... bakalım rabbım sevabını kolaylıgını nasıp etsın ben cıkıyom yemege yarın orucluyum allah nasıp ederse...
ya benim aklıma takılan ve erkek arkadaşımla 2 gündür tartıştığım bi konu var aydınlatırsanız beni sevinirim kızlar ramazanda sahura kalkıyoruz ya imsak vaktine kadar yemek yiyip ağzımızı çalkalıyoruz ve aradan 20 dk sonra falanda ezan okunuyor namaz kılıyoruz. ben böyle biliyorum fakat erkek arkadaşım birine sormuş o kişi ramazanda imsak vaktiyle ezan vaktinin aynı olduğunu söylemiş kafam karıştı?
Canım ama imsak saatinden yarım saat sonra okunuyo ezan?valla tatlim benim bildimce söyle imsaka kadar yemek yiyebilirsin ve imsak saati oldunda ezan okunur ondan sonra yemek yenilmez. namaz kilmak isteyenler namazini kilarlar.. yani erkek arkadasini söyledi dogru..
kizlar size birsey sorucam.. ben simdi hamileyim ya oruc tutabilirmiyim..?? hani dayanabilirmiyim sizce..??
her sene orucumu tutuyorum ben Allah sükür bu sene tutamassam cok kötü hissederim kendimi..
Canım ama imsak saatinden yarım saat sonra okunuyo ezan?
canım bence bebeğine yazık tutmamalısın. onun yerine bi fakire yada dul birine yardım edebilirsin
valla bilemiyorum tatlim ben avusturyada kaliyorum .. hic ramazanllikda orda deyildim...
galiba öyle yaparim.. napiyim baska..
zaman dilimi kısa olsa tut derim ama çok uzun sanada bebeğinede yazık ve daha çok günah
birde artik sik sik acikiyorum.. simdiden basladi..
ayyy ne güzel yaaaaa :) ciniyeti belli mi canım?
yok tatlim daha cok kücük..32mm di pazartesi günü simdi biraz daha büyümüstür..
cinsiyetini ögrenmek icin daha cok erken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?