canım benım yaaaa aminnnn. Anneme kalsa temmuzda istesınler söz takalım ekimde nişan yaparız seneye bu zamanlarda evlenın diyor nişanlılık dönemi yaşayın biraz diyo kafamız karıştıALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BEBİŞİM AH BU MİNİK GÖZ AĞRIMIZ TEK BEKARIM DİODUN KIZZZ ANNAAAAMMMMM EWLENDİRCEZ BE A SENİ BURDA
aii ne güzel.. 24? demek.. daha genc gösteriyorsun tatlim masallah
canım benım yaaaa aminnnn. Anneme kalsa temmuzda istesınler söz takalım ekimde nişan yaparız seneye bu zamanlarda evlenın diyor nişanlılık dönemi yaşayın biraz diyo kafamız karıştı
canımm çok teşekkür ederim :) minyonum sanırım o yüzden
vallahi canım dun bizimde aklımız karıştı malesef biz büyükler tarafından tanıştırıldık 1 ay önce daha çok yeni yani o yüzden annem çok acele ediyorsun diyoraaaa bak şimdi hanım tezecim aklımı karıştırdı bnmde aslına bakarsan 5 yıl nişanlılık olsa bile tadına doyulmaz ama bi ewin içine girmeden de asla ii karşındaki tanınmaz bilemedim
evet canımmmm yaaa hemen olsun beklemek istemiyorum :) bayılıyorum bebişlerevalla bestem lazkizim evlendikden sonra hemden bebisde istiyormus ya.. heerkesi gecicek bu hizla...
canım benım yaaaa aminnnn. Anneme kalsa temmuzda istesınler söz takalım ekimde nişan yaparız seneye bu zamanlarda evlenın diyor nişanlılık dönemi yaşayın biraz diyo kafamız karıştı
canımm çok teşekkür ederim :) minyonum sanırım o yüzden
valla bestem lazkizim evlendikden sonra hemden bebisde istiyormus ya.. Heerkesi gecicek bu hizla...
evt fotona bakdim tatlim minyon tiblisin .. ama dahah ii minyon olmak ilerde isine cok yarar
Sabah kepekli tost
kiraz sapı çayı..5 tane minik hurma biraz da dut kurusu
öğlen bi kase çorba 2 kaşık pilav biraz haşlanmış patates ve tawuk
araya bi klafksim war
1buçuk lt suyum war
akşama yemeğim yok ii ce saldım heralde yoğurt lu bişiler yaparım mısır salatası filam
ewet allah ağzının tadını bozmasın...dedim zaten ben ona bu hızla sen benden önce doğrucan kız die...
:) salata güzel fikir canım iyi gidiyorsun. Spora 1 haftada ara vermiş olsam da 2 gundur yapıyorum ya iç bacaklarımda ve göbek bölgemde ağrılarım var
ya en kötüüsde o zaten tam alışmıştı bedenim bnm de şşimdi kesin et kescek gene...ama böle çok az kg werdim ya bukadar zamanda bütün hewesim kırıldı gitti sanki içimden gelmio çok azda kaldı yaza napıcam bn
canımm kesınlıkle heveslenmelisin sakın bırakma tekrardan başla lütfennnnnnnnn bizde enerji bitmezzz etde kesilse devammmmmmmmm
yok sadece et kesmek ten değil ne bilim böle bi tuafım sadece uyumak yada yatmak istiorum okadar miskin öyle bi geçmişki anlatamam
yiyecek bişey bulamadım bildiğiniz bebek maması yedimlight yoğurt içine muz doğradım onu yedim kesmedi şimdide special k kraker yiyorum yanında da şekersiz limonata
bayılıorum senin şu gidip gidip almalarına yemelerine :13::13::13:yiyecek bişey bulamadım bildiğiniz bebek maması yedimLight yoğurt içine muz doğradım onu yedim kesmedi şimdide special k kraker yiyorum yanında da şekersiz limonata
canım arada banada oluyo öyle şeyden dürtüyor resmen. Hatta bazen içimden ses diyo git dolabı aç ne bulursan ye tatlı tuzlu aynı anda offffffff öl öl yerken öl diyorum ama duruyorum sonra
maşallah gofredomaaaaaaaaaaa
kız kuş kadar yemisin aferin demek sen az yidin die bana hava mı atıon heebu maşallah ''yarasın yosunuma''yı mı ifade ediyor? Yoksa ''maşallah ne kadar da güzel bi menü''yü mü?Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?