yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BEBİŞİM AH BU MİNİK GÖZ AĞRIMIZ TEK BEKARIM DİODUN KIZZZ ANNAAAAMMMMM EWLENDİRCEZ BE A SENİ BURDA
canım benım yaaaa aminnnn. Anneme kalsa temmuzda istesınler söz takalım ekimde nişan yaparız seneye bu zamanlarda evlenın diyor nişanlılık dönemi yaşayın biraz diyo kafamız karıştı
aii ne güzel.. 24? demek.. daha genc gösteriyorsun tatlim masallah

canımm çok teşekkür ederim :) minyonum sanırım o yüzden

aaaa bak şimdi hanım tezecim aklımı karıştırdı bnmde aslına bakarsan 5 yıl nişanlılık olsa bile tadına doyulmaz ama bi ewin içine girmeden de asla ii karşındaki tanınmaz bilemedim

aaaa bak şimdi hanım tezecim aklımı karıştırdı bnmde aslına bakarsan 5 yıl nişanlılık olsa bile tadına doyulmaz ama bi ewin içine girmeden de asla ii karşındaki tanınmaz bilemedim
vallahi canım dun bizimde aklımız karıştı malesef biz büyükler tarafından tanıştırıldık 1 ay önce daha çok yeni yani o yüzden annem çok acele ediyorsun diyor
valla bestem lazkizim evlendikden sonra hemden bebisde istiyormus ya.. heerkesi gecicek bu hizla...
evet canımmmm yaaa hemen olsun beklemek istemiyorum :) bayılıyorum bebişlere

evt fotona bakdim tatlim minyon tiblisin .. ama dahah ii minyon olmak ilerde isine cok yarar

Sabah kepekli tost
kiraz sapı çayı..5 tane minik hurma biraz da dut kurusu
öğlen bi kase çorba 2 kaşık pilav biraz haşlanmış patates ve tawuk
araya bi klafksim war
1buçuk lt suyum war
akşama yemeğim yok ii ce saldım heralde yoğurt lu bişiler yaparım mısır salatası filam

:) salata güzel fikir canım iyi gidiyorsun. spora 1 haftada ara vermiş olsam da 2 gundur yapıyorum ya iç bacaklarımda ve göbek bölgemde ağrılarım var

Son düzenleyen: Moderatör:
:) salata güzel fikir canım iyi gidiyorsun. Spora 1 haftada ara vermiş olsam da 2 gundur yapıyorum ya iç bacaklarımda ve göbek bölgemde ağrılarım var

ya en kötüüsde o zaten tam alışmıştı bedenim bnm de şşimdi kesin et kescek gene...ama böle çok az kg werdim ya bukadar zamanda bütün hewesim kırıldı gitti sanki içimden gelmio çok azda kaldı yaza napıcam bn

canımm kesınlıkle heveslenmelisin sakın bırakma tekrardan başla lütfennnnnnnnn bizde enerji bitmezzz etde kesilse devammmmmmmmm

canımm kesınlıkle heveslenmelisin sakın bırakma tekrardan başla lütfennnnnnnnn bizde enerji bitmezzz etde kesilse devammmmmmmmm

yok sadece et kesmek ten değil ne bilim böle bi tuafım sadece uyumak yada yatmak istiorum okadar miskin öyle bi geçmişki anlatamam

yok sadece et kesmek ten değil ne bilim böle bi tuafım sadece uyumak yada yatmak istiorum okadar miskin öyle bi geçmişki anlatamam

canım arada banada oluyo öyle şeyden dürtüyor resmen. hatta bazen içimden ses diyo git dolabı aç ne bulursan ye tatlı tuzlu aynı anda offffffff öl öl yerken öl diyorum ama duruyorum sonra

yiyecek bişey bulamadım bildiğiniz bebek maması yedim light yoğurt içine muz doğradım onu yedim kesmedi şimdide special k kraker yiyorum yanında da şekersiz limonata

yiyecek bişey bulamadım bildiğiniz bebek maması yedim Light yoğurt içine muz doğradım onu yedim kesmedi şimdide special k kraker yiyorum yanında da şekersiz limonata
bayılıorum senin şu gidip gidip almalarına yemelerine :13::13::13:
canım arada banada oluyo öyle şeyden dürtüyor resmen. Hatta bazen içimden ses diyo git dolabı aç ne bulursan ye tatlı tuzlu aynı anda offffffff öl öl yerken öl diyorum ama duruyorum sonra

bnde ölimmm zaten baksana bu rejimi yarım bırakırsam bütünn ümidimi biter bnm sitin sene diet faaln yapamam bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…