ne oldu yıne aşkitommmm yaaaaAma en azından 55 e az kaldı 65 tim ilk başaldığım da şimdi 60 yni 55 e az kaldı ama hiç kimse yok burda ben detek başıma biliosunuz gerginim yeterince zaten balık beyinlimi öldürüp ewde cam mezarlık ta saklamayı düşünüorum kimse görmesin kimseye bakmasın mutlu mesut yaşayalım:84::84::84::84::119::119::119::119::119:
ne oldu yıne aşkitommmm yaaaa
ya fabrika okul çocuklarına etkinlik düzenlio bunuda görevli yazmışlar istemiorum orda bi sürü kızo lucak laskısım istemiorum gitmesiniIkimizde 5 kg daha versek dioruz farkındamısın son 1 çılbır denesek mi acaba
=kız bırak gitsin kıskanma bu kadarrrrrrr
Ama sabah 7 den akşam kaça kadar sürer bilmem belki dee taaa gece gelir laskısım ya deliriorum ona bişi demedim ama anlıo beynim uğuşuo artık düşünmekten ona bişi demedim işte burda sizlerin söleddiklerinizi düşünerek ama napıcam daha 4 gün war içim içimi bittirdi
hadi kız verek pazartesi başlayalım olur mu?
=
canım zaten ben bırakmadım aynen dewam ederim sende nie pazartesi yi bekliosuun ki başla bu gün öğle yemeğinden tatlım ...........
haftasonu kaynanada yemek var
nie öle çorba olmuş yazdıklarım ya.....sen bilirsin madem ki pazartesi başla hani pazartesi şartlanıp kötü psikola başlanır ya ondan dedim......napalım neye ağırlık werelim bu hafta ekmek hamur tatlı zaten yok ta kayısı mı eklesek bağırsakları çalıştırırmıs
Canım hemen gelicem bi yemeklere bakıp şunlar cumaya gitmeden
olur canım ekleyelim iyi gelırmış
ii yaptın canım daha ne kadar çalışıcaksın pekiişyerinden istifa ettim...
ii yaptın canım daha ne kadar çalışıcaksın peki
ay ecmel e üzüldüm ama sana sewiniorum kurtuluosun die peki napıcaksın başka bi iş falan.......bugun son canım
ay ecmel e üzüldüm ama sana sewiniorum kurtuluosun die peki napıcaksın başka bi iş falan.......
SEN HAYATIM DA TANIDIĞIM EN ŞANSLI İNSANSIN MAŞALAHHcanım bi kaç iş var hazırda :) Allaha şükür hangisi uygun gelirse ona başlıcam
SEN HAYATIM DA TANIDIĞIM EN ŞANSLI İNSANSIN MAŞALAHHALLAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN......
bebeğim benımmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naptı isten çıkcağını duyunca ...........
Ufff ufff okadar sıkılıorum ki anlataamam bi tanem ya bu içimi böle çıkarasım atasım war.......
kim ne yaptı kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?