istanbulun en varos semtındenım aplaabayrampaşadayım ama aslında bakırköyluyum nufusta ole muhahaha gercekten bak bu catlaklık ordan
yok yok saka olmalı bu ben 26 yasındayım adım tugba ıstanbulda oturuyom muhasebeciyimgerçekten ve terazi burcuyum
aynen oyleydim şimdi bana bakılmaya baslandı cok keyıf verıyo gobegımı saklamaktan bıkmıstım dar gıyınmeye basladım ekleyın benı fotolara bakın albumden
bu spora esımın bı lafı ustune basladım sakayla karısık dedı ama dedı samrıyel lastıge donuyon yavastan dedı oylemıı dedım sımdı zayıflıyom zayıflıyom donuyom adama totomu yatıp uyuyom ama ne oluyo sana bole be tas oldun dıyıpte duruyo daha kaya olcam dedım sen gorr o lafı dıyen senmısın?
süper valla ben keyfime düşkünüm birazeskiye göre epey fazlam var 4 yıldır evliyim sürekli hominigırtlak tumba yatak yaptım sonuç 10 kilo fazlam vardı.3 aydan beri de 2 kilo verebilmişim.boyum 1.76 kilom 68 60a düşmek istiyorum.
al bendende o kadar sen yine iyiymişin bende 3 yıldır evliyim hatta 3,5 olcak boyum 1,68 64kg ıle evlendım 73kg ile hamile kaldım 80kgle dogurdum 71kg ındım sonra birden 77kgyı gordum dedım durr ne yapıyon bı silkelen kendine gelsüper valla ben keyfime düşkünüm birazeskiye göre epey fazlam var 4 yıldır evliyim sürekli hominigırtlak tumba yatak yaptım sonuç 10 kilo fazlam vardı.3 aydan beri de 2 kilo verebilmişim.boyum 1.76 kilom 68 60a düşmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak için her şeyi yapıp istediği kiloya yaklaştığı anda tekrar homini gırtlak ne bulduysa yiyenlerdenim :) ama bu yaz artık çok formda olmak istiyorum. boyum 1.60 kilom 64tü. 4 hafta önce diyete başladım ilk haftası regl dönemime denk geldiği için sayılmaz aslında :) şu an 59 kiloyum. ideal kilom 52. böyle gidersem sanırım olacak :).
ne yaptığıma gelince... diyetisyene gidecek vaktim yok haftanın 7 günü doluyum. son çare işyerinde biri diyetisyene gidince oun listesine baktım mantıklı geldi ve başladım. sonrasında iş stresi ile beraber iştahım da kesildi hiçbirşey yiyemez oldum ama ne olursa olsun günde 2,5-3 lt su içmeyi bırakmadım. liste şöyleydi ;
sabah(08.00): 2 dilim kepek ekmeği arasına maydonoz marul vs her türlü yeşillik +peynir, 1 bardak yeşil çay, 2 adet zeytin, 2 adet kuru kayısı
ara öğün(10.30) : 1 adet portakal
öğlen (12.30) : kremasız çorba(varsa, yoksa 2 dilim ekmek)+4 adet köfte (veya 7 kaşık sebze yemeği veya 1 parça tavuk(yani işyerinde ne yemek çıkarsa ona göre şekillenebilir bir liste))+salata
ara öğün(16:30) :"1 paket süt+10 adet fındık+2 adet kayısı" veya "1 adet armut"
akşam (19.00) : öğlen ile aynı
her yemek öncesi 2 bardak su ve günde toplam 2,5 lt su içilecek. bu diyet sırasında kesinlikle patates ve tatlı yenilmeyecek. bizim çalışma saatlerimize göre düzenlenmiş bir liste.
al bendende o kadar sen yine iyiymişin bende 3 yıldır evliyim hatta 3,5 olcak boyum 1,68 64kg ıle evlendım 73kg ile hamile kaldım 80kgle dogurdum 71kg ındım sonra birden 77kgyı gordum dedım durr ne yapıyon bı silkelen kendine gelşimdi 70,7 yım hedefım 60 yarışmacı arkadaşlara basarılar dılıyom
tatlım kaç yaşındasın küçük mü evlendin? resimde ufak duruyorsunda
bakırköy :) kız Allah seni netmesin güldürdün beni çatlak :) Bende tam bakırköylüğüm :) yakın sayılırız canım küçükçekmecedeyim bende
ole kendılerı fılınta gıbı de ondan manken gıbı salınıyo bana laf edıyo şimdi gorsun dudagı ucuklayacakay çok hoşsun..benim eşimde öyle epey laf ediyor kilolarıma hele bi veriyim görcek o gününü
evet 19 yaşında evlendim..
ayyy superr yakınmısız gercekten bigun yesilkoyde karsılasırız senle gorsende tanımamazlıga gel emı kocam fena
ole kendılerı fılınta gıbı de ondan manken gıbı salınıyo bana laf edıyo şimdi gorsun dudagı ucuklayacak
al bendende o kadar sen yine iyiymişin bende 3 yıldır evliyim hatta 3,5 olcak boyum 1,68 64kg ıle evlendım 73kg ile hamile kaldım 80kgle dogurdum 71kg ındım sonra birden 77kgyı gordum dedım durr ne yapıyon bı silkelen kendine gelşimdi 70,7 yım hedefım 60 yarışmacı arkadaşlara basarılar dılıyom
iyi sen arada çocuğu da yapmışsın ben de o da yokhele o zamanki halimi düşünmek bile istemiyorum..olabildiğince kilo verip hamile kalmam lazım ki inekten hallice olayım
ayyyyy ne güzellll ya ben evde kaldım desene
fena işte karıştırma buraya uye oldugumu bilmiyo baska bır forma daha uyeyım orayı biliyo ızah edemem buda kım derseneden fena kız :)
evlenıp napcan be gezın durr amannn sorumluluk zor iş evlilik guselde kafana buyruk olamıyon malesef onun dısındada en guseli anne olmak bende 22,5 da evlendim şimdi 14 aylık bı oglum var takılıyoz ole işte
abowwwww ne güzel helal olsun vallahi. Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmbiz düşünmüyorduk evlilik aniden oldu üniversiteyi kazanıp gidicekti beni bırakamadı burda bırakırsam biter bigün araya mesafe giricek gel birlikte gidelim nikah yapalım birlikte olalım dedi gittiköyle olmasa ben de evli olmazdım henüz.
acele etme herkesın kısmetı bır yerde bekliyodur gec olsun guc olmasın allah hayırlısını versın cnmgeç anne olmak istemiyorum yaş 24 oldu ne zaman evlencem ne zaman anne olcam ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?