ne demek hayatım yardımcı olabıldıysem ne mutlutamamdır canımmm hemen yapıyorummm teşekkürlerrrr
süpersin canımmmmmmne demek hayatım yardımcı olabıldıysem ne mutlu
tatlım satırı fazla tutuyım kalsada önemli değil eklenen olur aynı tabloyu bir kez daha yollıyım sana hayatım olur mu yada sen temize çekkecmelim şimdi çıkmam lazımmmmm satır sayısı az geldi 2 kişi daha var yazılcak sabah halledicem canımmmmm öpüldünnnnn
boyum şuan 1.60 kilom en son geçen cuma tartıldım ama eminim zayıfladım bayağı geçen cuma 63tüm. başlangıç tarihim 1 nisan. hedef: 53kızlar herkez boyunu kilosunu başlangıç tarihini yazabılırmı? sayfa okadar çokki bulamıyorum
inşallah tatlımmmYarın tartı günü umarım çabalarımıza değer.
gider bu kilocuklar..
kızlar şimdi atv haberde alkali diyetten bahsettiler, aranızda deneyen var mı acaba ?
dünkü bildirimim
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
akdeniz salata,yarım parça tavuk külbastı
ara
1 büyük bardak ayran
1 sade soda
akşam
2 kaşık taze fasulye
1 parça dana bonfile
bol salata
ara
5 adet fındıkiçi
jillian michaels 4.day yapıldı..2,5 litre su içildi..
fakat bende şöyle bi gariplik oldu annemde ölçülmüştüm geçen pazar 92-72-100 çıkmıştım..evdeki mezureyle ölçtüm 94-74-103 çıktım şaşırdım kaldım şimdi sanırım evdeki mezure 2 cm fazla gösteriyor..yani ölçümde değişiklik yokama bizim 2 kilo fazla gösteren tartımızda 64 çıktım bizdeki herşey garip çıldırcam ne de olsa kaynananın eşyaları ıyyy sinir oluyorum onunla birlikte yaşıyoruz daa neyse durum bu kızlar fotoğraf çekmeyi de unuttum off çok sorumsuz hissettim kendimi
bu arada herkese günaydııııııııın
Bence sabah ki yediğin simidi kaldır onun yerine 1 dilim kemek ekmeği salatalık haşlanmış yumurta koy derim
ekmeğe geçiş yaparsam çok yerim korkusu var 1 simit alıyorum gerisi yok onu yiyorum ve bitiyor ekmeği çok kaptırıcam gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?