yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar herkez boyunu kilosunu başlangıç tarihini yazabılırmı? sayfa okadar çokki bulamıyorum
boyum şuan 1.60 kilom en son geçen cuma tartıldım ama eminim zayıfladım bayağı geçen cuma 63tüm. başlangıç tarihim 1 nisan. hedef: 53

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn

sabah;
1 bardak lıght süt

ara;
10 adet çağla
1 adet elma

öğlen;
salata

ara;
yeşilçay
10 adet çağla

akşam;
2 kase mercimek çorbası
1 adet haşlanmış patates
1 kase yoğurt

level1/7. gün bittii kızlarrrrrrrrrrr

arkadaşlar kilomu resimlerimi yükledim fakat ölçülerimi alamadım annem mezurayı nereye koydu bulamıyorummmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasılsınız ?

akşam menüm :

yarım kase mercemek çorbası limonlu
4 tane köfte
1 kase yoğurt
bol salata ve 1 dilim kepek ekmeği

sabah :

sıcak su
ayran ve patlamış mısır kevreği form

dünkü bildirimim
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
akdeniz salata
yarım parça tavuk külbastı
ara
1 büyük bardak ayran
1 sade soda
akşam
2 kaşık taze fasulye
1 parça dana bonfile
bol salata
ara
5 adet fındıkiçi
jillian michaels 4.day yapıldı..2,5 litre su içildi..

fakat bende şöyle bi gariplik oldu annemde ölçülmüştüm geçen pazar 92-72-100 çıkmıştım..evdeki mezureyle ölçtüm 94-74-103 çıktım şaşırdım kaldım şimdi sanırım evdeki mezure 2 cm fazla gösteriyor..yani ölçümde değişiklik yok ama bizim 2 kilo fazla gösteren tartımızda 64 çıktım bizdeki herşey garip çıldırcam ne de olsa kaynananın eşyaları ıyyy sinir oluyorum onunla birlikte yaşıyoruz daa neyse durum bu kızlar fotoğraf çekmeyi de unuttum off çok sorumsuz hissettim kendimi

bu arada herkese günaydııııııııın

Son düzenleme:

Günaydın sanada bence hiç stres yapmanı gerektirecek bir durum yok. Bazen bana da oluyor sakin :) başarcaz

Bence sabah ki yediğin simidi kaldır onun yerine 1 dilim kemek ekmeği salatalık haşlanmış yumurta koy derim

Son düzenleme:
Bence sabah ki yediğin simidi kaldır onun yerine 1 dilim kemek ekmeği salatalık haşlanmış yumurta koy derim

ekmeğe geçiş yaparsam çok yerim korkusu var 1 simit alıyorum gerisi yok onu yiyorum ve bitiyor ekmeği çok kaptırıcam gibi geliyor..

ekmeğe geçiş yaparsam çok yerim korkusu var 1 simit alıyorum gerisi yok onu yiyorum ve bitiyor ekmeği çok kaptırıcam gibi geliyor..

Bence kapatırmazsın kendini bende inanılmaz yemek yemeyi seven bir insadım şimdi pilavsız duramayan biriydim hele o bandırmalı yemekler yok mu içine düşürdim vücudu 1 hafta zorluyor sonrası alışıyorsun emin ol istemiyorsun kilo verdikte hevesleniyorsun bu sefer ağzına lokma koymuyorsun bende denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…