Bence kapatırmazsın kendini bende inanılmaz yemek yemeyi seven bir insadım şimdi pilavsız duramayan biriydim hele o bandırmalı yemekler yok mu içine düşürdim vücudu 1 hafta zorluyor sonrası alışıyorsun emin ol istemiyorsun kilo verdikte hevesleniyorsun bu sefer ağzına lokma koymuyorsun bende denemeye değer
günaydınlar millet ne alemdesiniz
evett size sonuçlarla belgelerle geldim
Eki Görüntüle 683614
Eki Görüntüle 683615
bence çok iyi tatlım ama akşam ekmek yemeNasılsınız ?
akşam menüm :
yarım kase mercemek çorbası limonlu
4 tane köfte
1 kase yoğurt
bol salata ve 1 dilim kepek ekmeği
sabah :
sıcak su
ayran ve patlamış mısır kevreği form
fıstığım stres yaptın bence o yüzden sıkma canınıdünkü bildirimim
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
akdeniz salata
yarım parça tavuk külbastı
ara
1 büyük bardak ayran
1 sade soda
akşam
2 kaşık taze fasulye
1 parça dana bonfile
bol salata
ara
5 adet fındıkiçi
jillian michaels 4.day yapıldı..2,5 litre su içildi..
fakat bende şöyle bi gariplik oldu annemde ölçülmüştüm geçen pazar 92-72-100 çıkmıştım..evdeki mezureyle ölçtüm 94-74-103 çıktım şaşırdım kaldım şimdi sanırım evdeki mezure 2 cm fazla gösteriyor..yani ölçümde değişiklik yokama bizim 2 kilo fazla gösteren tartımızda 64 çıktım bizdeki herşey garip çıldırcam ne de olsa kaynananın eşyaları ıyyy sinir oluyorum onunla birlikte yaşıyoruz daa neyse durum bu kızlar fotoğraf çekmeyi de unuttum off çok sorumsuz hissettim kendimi
bu arada herkese günaydııııııııın
yessssssssssssss bebeğimmmmmmmmm süpersinnnnnnnnnnnnnngünaydınlar millet ne alemdesiniz
evett size sonuçlarla belgelerle geldim
Eki Görüntüle 683614
Eki Görüntüle 683615
işin enterasan tarafı 7 gunde degıll pazartesi gunu tartıldıydım 70,1 bugun cuma 68,5
çok mutluyum ama bu kg ayran detoxundan gittigini biliyomgeri gelmez inşallah
işin enterasan tarafı 7 gunde degıll pazartesi gunu tartıldıydım 70,1 bugun cuma 68,5
çok mutluyum ama bu kg ayran detoxundan gittigini biliyomgeri gelmez inşallah
ölçülerinde gayet iyi tatlımm gayet güzel istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun..ahhh ahhh keşke ben de senin gibi olsaydım çok üzgünüm sabahtan berine ağlak oldum beee
aman be guselim 2 kg vermısın ben gıbı cacık yıyerek degıl masallah ıyıy olcak daha cok az oldu spora baslayalıölçülerinde gayet iyi tatlımm gayet güzel istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun..ahhh ahhh keşke ben de senin gibi olsaydım çok üzgünüm sabahtan berine ağlak oldum beee
aksam son kaseyı ıcemedım bogg geldı wc ye gıttım kustum mıdemı allak bullak ettıcanım süpersin yaaa vallahi bende pazartesi kesin yapıcammm
aman be guselim 2 kg vermısın ben gıbı cacık yıyerek degıl masallah ıyıy olcak daha cok az oldu spora baslayalı
nasıl sonuclancak bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin
aksam son kaseyı ıcemedım bogg geldı wc ye gıttım kustum mıdemı allak bullak ettı
aman be guselim 2 kg vermısın ben gıbı cacık yıyerek degıl masallah ıyıy olcak daha cok az oldu spora baslayalı
nasıl sonuclancak bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin
aksam son kaseyı ıcemedım bogg geldı wc ye gıttım kustum mıdemı allak bullak ettı
evet aslında ben başlayalı 5 gün oldu 1 günü zaten mahvettim midyeyle :120: daha çook var görücez bakalım :126:
dun 2.gunuydu bıttı yok ya adamı bozuyo mıdeyı spor yaparken kac kez agzıma cacık kokusu geldi:26:bugunde yapıyormusun tatlım?
hani sonuçların kaç kgsun ve ölçüler yazmadınkızlar göbek resimlerimi ekledim bakın bakalım ilk yüklediğimle fark varmı?
hani sonuçların kaç kgsun ve ölçüler yazmadın
yok size bildirim filan oyun bozancısınız siz küstüm ben
herseyi ayarlıycagınız yok öle bulamadım edemedim unuttum bende cekmıyom foto motoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?