yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tamam tatlım yarından itibaren tam buğday ekmeğine geçiş yapıyorum yatmadan önce de yumurtamı haşlıyorum sabah yumurtamı da getiriyorum..

bence çok iyi tatlım ama akşam ekmek yeme
fıstığım stres yaptın bence o yüzden sıkma canını
günaydınlar millet ne alemdesiniz

evett size sonuçlarla belgelerle geldim

Eki Görüntüle 683614

Eki Görüntüle 683615
yessssssssssssss bebeğimmmmmmmmm süpersinnnnnnnnnnnnnn

işin enterasan tarafı 7 gunde degıll pazartesi gunu tartıldıydım 70,1 bugun cuma 68,5
çok mutluyum ama bu kg ayran detoxundan gittigini biliyom geri gelmez inşallah

lazkızı ilk sayfadaki tabloya şimdiki ölçülerimizi yazıcaz dimi..söylüyorum o zaman 92-72-100 ama 2 kilo eksik yaz 66

işin enterasan tarafı 7 gunde degıll pazartesi gunu tartıldıydım 70,1 bugun cuma 68,5
çok mutluyum ama bu kg ayran detoxundan gittigini biliyom geri gelmez inşallah

ölçülerinde gayet iyi tatlımm gayet güzel istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun..ahhh ahhh keşke ben de senin gibi olsaydım çok üzgünüm sabahtan beri ne ağlak oldum beee

ölçülerinde gayet iyi tatlımm gayet güzel istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun..ahhh ahhh keşke ben de senin gibi olsaydım çok üzgünüm sabahtan beri ne ağlak oldum beee
aman be guselim 2 kg vermısın ben gıbı cacık yıyerek degıl masallah ıyıy olcak daha cok az oldu spora baslayalı
nasıl sonuclancak bilemiyorum allah sonumuzu hayır etsin

canım süpersin yaaa vallahi bende pazartesi kesin yapıcammm
aksam son kaseyı ıcemedım bogg geldı wc ye gıttım kustum mıdemı allak bullak ettı

evet aslında ben başlayalı 5 gün oldu 1 günü zaten mahvettim midyeyle :120: daha çook var görücez bakalım :126:

yok size bildirim filan oyun bozancısınız siz küstüm ben
herseyi ayarlıycagınız yok öle bulamadım edemedim unuttum bende cekmıyom foto motoooo

ben foto çektim de nasıl atcam bilgisayara bilmiyorum :44: telefonumda duruyor bağlantı kablom yok..telefondan giriyorum ama kk ya giriş yapamıyorum :44:

Nasılsınız kızlar bende 08,04,2013 tarihinde başladım 1,60 boyum 63 kg dım.sabah dayanamadım tartıldım ve 62,700 çıktı..300gr gitmiş 5 günde.. Bu beni inanılmaz motive etti kızlar az ama gün sayımda az sonuçta tabloya siz mi ekliosunuz nasıl yapıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…