ben foto çektim de nasıl atcam bilgisayara bilmiyorum :44: telefonumda duruyor bağlantı kablom yok..telefondan giriyorum ama kk ya giriş yapamıyorum :44:
Nasılsınız kızlar bende 08,04,2013 tarihinde başladım 1,60 boyum 63 kg dım.sabah dayanamadım tartıldım ve 62,700 çıktı..300gr gitmiş 5 günde.. Bu beni inanılmaz motive etti kızlar az ama gün sayımda az sonuçta tabloya siz mi ekliosunuz nasıl yapıoruz
telde net varsa ordan ndir forum sitesıne url yi buraya gir yoksa yapcak bişi yok
atarı yedin mi gargim den lazkızım şimdi ben de yicemtatlım foto ekledim kisadece ölçüleri alamadım sabah 1 saat aradım vallahi
saol bebeğimekliyorum tattlımmm
al benden de okadar benim işyerinden başka netim yok ve buraya bağlayacağım atacağım cihazda yok kızlar ecmelim kızma anacım bedenedim tatlım olmuyor yapamadım dün akşam koyucaktım hatta :44:
olmıycakk boleee hepinize şirketten birer bluetoot cihaz hediye etcem
gargı kızgınn olmadııı yanııı hıc hemde motıvasyon sıfır lazkızınla benden başka foto yok
HANİMİŞ BENİM TATLIM HANIMİŞ BENİM GÜZELİM KIZ YOK GARGİM KIZ YOKecmelim kızma bize biz seni çok seviyoruz kiiiiiiiii
17 AYLIK MAŞŞALLAH HALA EMİOSA MAŞALLAHgünaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum
gargı kızgınn olmadııı yanııı hıc hemde motıvasyon sıfır lazkızınla benden başka foto yok
ecmelimmmmmmmm kızınca çok seksi oluyon yawwwwwwwww
eşime derim ki niye kızdırıosun biliosun kızcağımı oda hep napim kızınca çok hoşuma gidio adam hoşuna gtsin die kızdırıo beni düşünebiliomusunuz ama ben kendimden kızgınsam suç oluoYicem onu yicem beyninden başlıcam beyin salatası yapcam dieti bozmak yok
eşime derim ki niye kızdırıosun biliosun kızcağımı oda hep napim kızınca çok hoşuma gidio adam hoşuna gtsin die kızdırıo beni düşünebiliomusunuz ama ben kendimden kızgınsam suç oluoYicem onu yicem beyninden başlıcam beyin salatası yapcam dieti bozmak yok
Günaydın kızlarrrBİraz geç oldu ama olsunn :) Sabah kahvaltımı yazym iki dilim kepekli tost ekmeği biraz peynir ve domatesle tost yaptım bu kadarr şimdide kiraz saplı çayımı içiyorumm
hahahaha sexu oluyomusumbak jillan apla gıbı bok yaparım haaa
kız hani yumruk atıyoz ya orda ne diyo öyle peç peç ne bişi diyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?