yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tatlım foto ekledim ki sadece ölçüleri alamadım sabah 1 saat aradım vallahi
atarı yedin mi gargim den lazkızım şimdi ben de yicem
ekliyorum tattlımmm
saol bebeğim
denedim tatlım olmuyor yapamadım dün akşam koyucaktım hatta :44:
al benden de okadar benim işyerinden başka netim yok ve buraya bağlayacağım atacağım cihazda yok kızlar ecmelim kızma anacım be

olmıycakk boleee hepinize şirketten birer bluetoot cihaz hediye etcem
gargı kızgınn olmadııı yanııı hıc hemde motıvasyon sıfır lazkızınla benden başka foto yok

ecmelim kızma bize biz seni çok seviyoruz kiiiiiiiii
HANİMİŞ BENİM TATLIM HANIMİŞ BENİM GÜZELİM KIZ YOK GARGİM KIZ YOK
günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum
17 AYLIK MAŞŞALLAH HALA EMİOSA MAŞALLAH WARDIR Bİ BİLDİKLERİ AMA SEN ONA GÖRE Bİ DİYET ŞEKLİ SEÇEBİLİRSİN SADECE EKMEĞİ BİLE KESSEN YETER BENCE İLK AŞAMADA
olmıycakk boleee hepinize şirketten birer bluetoot cihaz hediye etcem
gargı kızgınn olmadııı yanııı hıc hemde motıvasyon sıfır lazkızınla benden başka foto yok

TAMAM YOLLA WALLA GEL BARİŞAK GEL

ecmelimmmmmmmm kızınca çok seksi oluyon yawwwwwwwww

eşime derim ki niye kızdırıosun biliosun kızcağımı oda hep napim kızınca çok hoşuma gidio adam hoşuna gtsin die kızdırıo beni düşünebiliomusunuz ama ben kendimden kızgınsam suç oluo Yicem onu yicem beyninden başlıcam beyin salatası yapcam dieti bozmak yok

:) yeye afiyet olsun herşeyin salatası makbuldur canımmmmmmm sende bilerek kızmış gibi yap

Günaydın kızlarrr Bİraz geç oldu ama olsunn :) Sabah kahvaltımı yazym iki dilim kepekli tost ekmeği biraz peynir ve domatesle tost yaptım bu kadarr şimdide kiraz saplı çayımı içiyorumm

beyin sonuçta sağlıklı

Kızlar merhaba. Bu sabah yulaf ezmemi yedim . Iş yerinde öğlen yemeği zeytinyağlı dolma var. Sizce yemesem mi? Baktım 1 porsiyonu 250 kalori felan. Bir porsiyonda kaç tane var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…