Kızlar merhaba. Bu sabah yulaf ezmemi yedim . Iş yerinde öğlen yemeği zeytinyağlı dolma var. Sizce yemesem mi? Baktım 1 porsiyonu 250 kalori felan. Bir porsiyonda kaç tane var ki?
biber var evet çorba yok yanında yoğurt yiyeceğim olmadı :)tatlım çorba varsa çorba iç eğer biber dolmasıysa 1 tane ye canım
yerde streç hareketler yaparken ellerı arkada baglıyoz yaaa streççç dıyo bayılıyom bide bund bund vot bud bud vık dıyo dambıllarla yere cokup kalkarkenpunch diyor tatlım
biber var evet çorba yok yanında yoğurt yiyeceğim olmadı :)
yerde streç hareketler yaparken ellerı arkada baglıyoz yaaa streççç dıyo bayılıyom bide bund bund vot bud bud vık dıyo dambıllarla yere cokup kalkarken
yerde streç hareketler yaparken ellerı arkada baglıyoz yaaa streççç dıyo bayılıyom bide bund bund vot bud bud vık dıyo dambıllarla yere cokup kalkarken
ben bazı hareketlerde zorlanıyorum o da orda konuşuyor ya bi sinir oluyorum ''yeter be kadın sus da bitir hadi hareketi'' diye söyleniyorum arada pis küfür de çıkmıyor değil ağzımdan
3 ay önce zayıflayınca giyerim diye aldığım 1 beden kücük olan kotuma girdim :) çok mutluyum
Kızlar merhaba. Bu sabah yulaf ezmemi yedim . Iş yerinde öğlen yemeği zeytinyağlı dolma var. Sizce yemesem mi? Baktım 1 porsiyonu 250 kalori felan. Bir porsiyonda kaç tane var ki?
3 ay önce zayıflayınca giyerim diye aldığım 1 beden kücük olan kotuma girdim :) çok mutluyum
hahhaa aynen tatlımm bende delı oluyom verıyom verıstırıyom ulan allahın ......... kendın tıg gıbısın yaparken zorlanmıyon ısıne bak dıyomben bazı hareketlerde zorlanıyorum o da orda konuşuyor ya bi sinir oluyorum ''yeter be kadın sus da bitir hadi hareketi'' diye söyleniyorum arada pis küfür de çıkmıyor değil ağzımdan
şakamı diyon kadının yuzu ıgrenç ama fizik işte ona dee yanii 35-40 vardırbu kadın kaç yaşında ya fıstık gibi çok güzelllllllll
Saol canım siz neler yaptınızz
hahhaa aynen tatlımm bende delı oluyom verıyom verıstırıyom ulan allahın ......... kendın tıg gıbısın yaparken zorlanmıyon ısıne bak dıyom
şakamı diyon kadının yuzu ıgrenç ama fizik işte ona dee yanii 35-40 vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?