yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

3 ay önce zayıflayınca giyerim diye aldığım 1 beden kücük olan kotuma girdim :) çok mutluyum

yerde streç hareketler yaparken ellerı arkada baglıyoz yaaa streççç dıyo bayılıyom bide bund bund vot bud bud vık dıyo dambıllarla yere cokup kalkarken

ben bazı hareketlerde zorlanıyorum o da orda konuşuyor ya bi sinir oluyorum ''yeter be kadın sus da bitir hadi hareketi'' diye söyleniyorum arada pis küfür de çıkmıyor değil ağzımdan

Kızlar merhaba. Bu sabah yulaf ezmemi yedim . Iş yerinde öğlen yemeği zeytinyağlı dolma var. Sizce yemesem mi? Baktım 1 porsiyonu 250 kalori felan. Bir porsiyonda kaç tane var ki?

Canım yanında başka alternatfler yoksa yemelisin aç kalacak değilsin ya en azından yarısını ye bence

ben bazı hareketlerde zorlanıyorum o da orda konuşuyor ya bi sinir oluyorum ''yeter be kadın sus da bitir hadi hareketi'' diye söyleniyorum arada pis küfür de çıkmıyor değil ağzımdan
hahhaa aynen tatlımm bende delı oluyom verıyom verıstırıyom ulan allahın ......... kendın tıg gıbısın yaparken zorlanmıyon ısıne bak dıyom
bu kadın kaç yaşında ya fıstık gibi çok güzelllllllll
şakamı diyon kadının yuzu ıgrenç ama fizik işte ona dee yanii 35-40 vardır

şimdi baktım 48 yaşındaymış

Son düzenleme:
Uuff üstüne bişiler giysin şu kadın kapıyı kitleyip spor yaparım ben ne bu yaaaaa tripim tuttu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…