yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bende 800 e yakın yazar kaza fişi giriyomm :26: yogunum
gofredoyu bılmem ama bugunde ben cırcır olmusum benım için güsel bişi

Kızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum

daha önce de yazmıştım ama görmediniz sanırım arkadaşlar uyguladığınız herhangi bir diyet var mı önerebileceğiniz

daha önce de yazmıştım ama görmediniz sanırım arkadaşlar uyguladığınız herhangi bir diyet var mı önerebileceğiniz

tatlım hepimiz aynı tazr fakat FARKLI şekillerde yapıoruz bi menüye bağlı değiliz
sebze et ağırlıklı meyve ağırlı beslenioruz 2,5 lt we daha fazla su içioruz yeşil çay içioruz ve spor yaporz

Son düzenleme:

örnek weriorum sabah 1 dilim kepek ekmek
domates salatlık zeytn yumurta
aralardabol sıvı su yeşilçay şkersiz
öğlen 6 yemek kaşığı sebze yada etli tavuklu hiç farketmez yoğurt
aralarda çağla elma bdem bol sıwı
aksam da aynı şekilde 9a kadar

kızlar okul çıkışı hem ölçülerimi hem kilomu hemde bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazcam. :)

çok teşekkür ederim canım çalıştığım için ben herhangi bi diyet uygulanıyosa uyamam diye düşünüyordum şeker kullanmıyorum ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum 3 sakıncalı diyolar ama arada 3 bardak içtiğimde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…