dualarım seninle bitanem allah yardımcın olsun sendın dımı jasmıne kullanan keske hıc baslamasaydın hem kg yapıo hemde hamılelık dusundugunde 5-6 ay geç döllenme yapıo yani hamile kalamıyosun arkadaşım cok sorun yasadı benle aynı anda basladı calısmalarafakat 2.aya hamile kaldım ben oda 6.aya hamıle kaldı yani ya spral en iyi koruyucu yada başka yontemler kesınlıkle hap kullanma derım biliyousn eşimde bu sektörde yani yakından biliyoz
ben proteın diyetı yapıyorum canım ara ogunlerde yogur ve meyve tuketıyorum kuru kayısı kuru ıncır devamlı yıyorum
80-85 arası net bilmiyom saymadım yanı bıtanem ısın enterasan tarafı ıslerım tepeleme birikti...fazla takılyıom sanırım farkında olmadan :26:
bak şimdi gofredom her turlu meyve ok ama en kalorılı olan muz naynnn dıkkat et onu yıycegıne bı tabak tepemleme sebze ye daha az kalorı alırsın ve seker
bebiş bel gobek kısmının en ınce noktası karın kalçanın bıraz ustu gobek delıgı hızasıbazı formlarda bole olcu alıyolar
öğlen menum 100 gr tavuk gogsu yagsız az sulu tavada haşlama ıle ızgara arası bişi oluyoyanındada gobek maruk 1dilim çavdar ekmeği
ara öğün
1 ortaboy elma,7-8 çilek
kaç kişi çalışıyonuz bakım biz 5 kişiyiz ama 1 kişi devamlı dışarda ekstra 60 bilanço 20si işletme babamında dışardan 10 yakın byuk firması var onların yanına gıdıyo ...bilmiyordum canımmmm. bizde 250 mükellef var çıldıracağımmmmm
sağol cnm benımm hastayım ben galiba ya ateşim var kızlar halsizlik bi tuhafımm çalışasım yokçok iyi gidiyorsun canımmm bravooo
kaç kişi çalışıyonuz bakım biz 5 kişiyiz ama 1 kişi devamlı dışarda ekstra 60 bilanço 20si işletme babamında dışardan 10 yakın byuk firması var onların yanına gıdıyo ...
sağol cnm benımm hastayım ben galiba ya ateşim var kızlar halsizlik bi tuhafımm çalışasım yok
öğlen menum 100 gr tavuk gogsu yagsız az sulu tavada haşlama ıle ızgara arası bişi oluyoyanındada gobek maruk 1dilim çavdar ekmeği
ara öğün
1 ortaboy elma,7-8 çilek
tatlım bi kez doğum yapmadan spiral takmıolar ki....zaten biz 2,3, aya kadar borcumuz bitio da 3 ay daha eşim korunur sonra başlarız çalışmalara dioruz ama bakalım kısmet....
haklısın bebeem dogru onu unuttuydum bız hep doğal yolla allaha emanetıztatlım bi kez doğum yapmadan spiral takmıolar ki....zaten biz 2,3, aya kadar borcumuz bitio da 3 ay daha eşim korunur sonra başlarız çalışmalara dioruz ama bakalım kısmet....
haklısın bebeem dogru onu unuttuydum bız hep doğal yolla allaha emanetız
ama şimdilerdeki d.k.yöntemimiz oglum eşim ne zaman yanaşsa sonuç bir viyaklama ile bitiyo
allahtan hayırlısı rabbım kımseyı evlat hasretiyle birakmasın her isteyene tez zamanda versin rabbim
lazkızı iyiyymiş bacım işletmelerın çok ısı yok be ben 20 sini bir günde bitiriyom dümdüz ediyom ama diğerleri varyaaa mahvediyo ıncık cıncık yemek fişleriyle filan uşraşıyom su anda kafayı yemek uzereyim:26:
tatlım karın bel aynı değil mi? göğüs kaç?
hehe işte bizde ortalama 20 si ole 5 klisor gelir+gider açıyoz her ayy bak abartısız ... b formları felan allah kerım en az 80 firma arıyozdur 5bini geçen :44:aynen canım işletmeler çerez geliyo artık ama bizde bir firma var 1 aylık faturaları 3 klasör gerisini sen düşün canım sadece geliri 3 klasör heee
hayır aynı değil göğüs ölçümü almamıştım basladığımda bbugün alırım diğer hafta veririm
hehe işte bizde ortalama 20 si ole 5 klisor gelir+gider açıyoz her ayy bak abartısız ... b formları felan allah kerım en az 80 firma arıyozdur 5bini geçen :44:
yok tatlım aslında avr ama salak herıfler fatura gondermıyolarAllah kolaylık versin tatlımmm. canım sizde kontor satan firma var mı? kontor %0 değilmi bizdeki firma %0dan alıyo ama %1den çıkış yapıyo z raporunda 2 aydır. yanlış değilmi?
yok tatlım aslında avr ama salak herıfler fatura gondermıyolar
kuruyemışcı var bı tane işletme adam bilançoya girmesin die fatura yırtıyo geçenlerde başına 15 bin tl çorap ordu oh olsun bıde annemın amcasının oglu yani cahil adamlarda çok
tatlım açıköğretimde en kolay bölümkızlar size bi sorum olcak konu ile alakalı değil ama
ben bu yıl ygs ye girdim aöf okumak için elimde bi üni.diplomam olsun istiyorum tabiki çalışmakta sizce hangi bölümde okumalıyım
ben hep muhasebe diye düşünüyodum muhasebeci arkadaşları görmüşken hemen soruyum açıktan okuyabilirmiyim bu bölümü zor mu kolay mı ??
kızlar size bi sorum olcak konu ile alakalı değil ama
ben bu yıl ygs ye girdim aöf okumak için elimde bi üni.diplomam olsun istiyorum tabiki çalışmakta sizce hangi bölümde okumalıyım
ben hep muhasebe diye düşünüyodum muhasebeci arkadaşları görmüşken hemen soruyum açıktan okuyabilirmiyim bu bölümü zor mu kolay mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?