yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

çok erkennnnnnnnn
hemen yemedim tatlım 12:30 gibi yedim
[quçok erken kuşum ya acıkmana sebep olmasın
yemek saatim 12:00-13:00 arası tatlım mecburen bu saatlerde yemek zorundayım..

fatura kesiorum güselim ben

cırcır keçtimi?
geçti tatlım geçti
bende 800 e yakın yazar kaza fişi giriyomm :26: yogunum
gofredoyu bılmem ama bugunde ben cırcır olmusum benım için güsel bişi
ohh ne güzel hadi darısı diğer kızların başına
Kızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum
iyi dileklerimiz seninle tatlımm
kızlar 1 kase mercimek çorbası içtim geldimmmmmmmm

ohhh afiyet olsun tatlımm.ben yine akdeniz salata yedim koca bi kase avuç içi kadar da tavuk..şimdide kendime orman meyveli kefir aldım canım çok tatlı çekiyor onu bastırmak için orman meyveli aldım

afiyet olsunn kuzumaaaa

Sabah kahvaltı yapmadan gittim okulda da yiyemedim. Birazdan da salata+peynir+kepek ekmek yiyeceğim :)

Babam çilek almış eve. O çilekleri krem şantiye batırıp yememek için kendimi zor tutuyorum

Sabah kahvaltı yapmadan gittim okulda da yiyemedim. Birazdan da salata+peynir+kepek ekmek yiyeceğim :)

Babam çilek almış eve. O çilekleri krem şantiye batırıp yememek için kendimi zor tutuyorum

sakınnnnnnnnn :) iradene sahip çık tatlımmmmm. canım düzelttim tekrar kontrol eder misin tabloyu?

selam kızlar
yine koşuşturmalı bi sabah geçirdim
kilom geçen hafta 58 bu hafta 57.5
ölçülerim 2 nisanda başladım jilliana
bel:85
karın:102
kalça:102 idi
bugün sabah
bel:80
karın:100
kalça:99

kızlar okul çıkışı hem ölçülerimi hem kilomu hemde bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazcam. :)
tamam şekerim
zararlı old.ilk defa duydum
kızlar 1 kase mercimek çorbası içtim geldimmmmmmmm

bende 4 kaşık tase fasule 1 kase mercimik çorba içtim ekmek nayn

en çok acıkıorum die aglayan bendim ilk günlerde amma iş beyinde bitio yemeği mi yedim ve akşama kadar su yeşil çay türk kahve 1 tane çağla akşam da 2 adet köfte ve yoğurt
ve doyuorum kıslarrrrr çünkü doyucaaam doymak zorundayım 5 aylık gibi göbiğim war lanet olsu nnnnnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsunn fıstığımmmm insan yemedıkçe mide küçülüyo alışıyor. ben ekmek delisiydim şimdi hiç ekmek aramıyorum. Hele ki nescafe 5 bardak içerdim günde şimdi aslaaaa. Kola 2,5 lt günde içerdimmmm hepsi bittiiiii ohhhhhhhhhh

TEBRİK EDERİM KUŞUM SENİ BÜYÜK Bİ ÇABA BENDE TOST COLA HASTASIYDIM BİDE ANTEPLİ ÇİKOLATA....KENDİMİ İŞE WEREMİORUM Kİ AKLIM YARINDA KORKUORUM

Kızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum
dualarım seninle bitanem allah yardımcın olsun sendın dımı jasmıne kullanan keske hıc baslamasaydın hem kg yapıo hemde hamılelık dusundugunde 5-6 ay geç döllenme yapıo yani hamile kalamıyosun arkadaşım cok sorun yasadı benle aynı anda basladı calısmalara fakat 2.aya hamile kaldım ben oda 6.aya hamıle kaldı yani ya spral en iyi koruyucu yada başka yontemler kesınlıkle hap kullanma derım biliyousn eşimde bu sektörde yani yakından biliyoz
daha önce de yazmıştım ama görmediniz sanırım arkadaşlar uyguladığınız herhangi bir diyet var mı önerebileceğiniz
ben proteın diyetı yapıyorum canım ara ogunlerde yogur ve meyve tuketıyorum kuru kayısı kuru ıncır devamlı yıyorum
kıyamam bugun bende yoğunum yaa. kaç tane mükellefiniz var tatlım?
80-85 arası net bilmiyom saymadım yanı bıtanem ısın enterasan tarafı ıslerım tepeleme birikti...fazla takılyıom sanırım farkında olmadan :26:
sağol canım benimmm ara öğünüm de muz
bak şimdi gofredom her turlu meyve ok ama en kalorılı olan muz naynnn dıkkat et onu yıycegıne bı tabak tepemleme sebze ye daha az kalorı alırsın ve seker
tatlım karın bel aynı değil mi? göğüs kaç?

bebiş bel gobek kısmının en ınce noktası karın kalçanın bıraz ustu gobek delıgı hızası bazı formlarda bole olcu alıyolar

öğlen menum 100 gr tavuk gogsu yagsız az sulu tavada haşlama ıle ızgara arası bişi oluyo yanındada gobek maruk 1dilim çavdar ekmeği

ara öğün
1 ortaboy elma,7-8 çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…