Kızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum
kızlar 1 kase mercimek çorbası içtim geldimmmmmmmm
hemen yemedim tatlım 12:30 gibi yedimçok erkennnnnnnnn
[quçok erken kuşum ya acıkmana sebep olmasın
yemek saatim 12:00-13:00 arası tatlım mecburen bu saatlerde yemek zorundayım..
fatura kesiorum güselim ben
geçti tatlım geçticırcır keçtimi?
ohh ne güzel hadi darısı diğer kızların başınabende 800 e yakın yazar kaza fişi giriyomm :26: yogunum
gofredoyu bılmem ama bugunde ben cırcır olmusumbenım için güsel bişi
iyi dileklerimiz seninle tatlımmKızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum
hemen yemedim tatlım 12:30 gibi yedim
geçti tatlım geçti
ohh ne güzel hadi darısı diğer kızların başına
iyi dileklerimiz seninle tatlımm
ohhh afiyet olsun tatlımm.ben yine akdeniz salata yedim koca bi kase avuç içi kadar da tavuk..şimdide kendime orman meyveli kefir aldım canım çok tatlı çekiyor onu bastırmak için orman meyveli aldım
afiyet olsunn kuzumaaaa
sağol canım benimmmara öğünüm de muz
Sabah kahvaltı yapmadan gittim okulda da yiyemedim. Birazdan da salata+peynir+kepek ekmek yiyeceğim :)
Babam çilek almış eve. O çilekleri krem şantiye batırıp yememek için kendimi zor tutuyorum
sakınnnnnnnnn :) iradene sahip çık tatlımmmmm. canım düzelttim tekrar kontrol eder misin tabloyu?
tatlım karın bel aynı değil mi? göğüs kaç?selam kızlar
yine koşuşturmalı bi sabah geçirdim
kilom geçen hafta 58 bu hafta 57.5
ölçülerim 2 nisanda başladım jilliana
bel:85
karın:102
kalça:102 idi
bugün sabah
bel:80
karın:100
kalça:99
Evet hepsi doğru :) Kalça 96 olacak. Ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüz
tamam şekerimkızlar okul çıkışı hem ölçülerimi hem kilomu hemde bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazcam. :)
zararlı old.ilk defa duydumçok teşekkür ederim canım çalıştığım için ben herhangi bi diyet uygulanıyosa uyamam diye düşünüyordum şeker kullanmıyorum ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum 3 sakıncalı diyolar ama arada 3 bardak içtiğimde oluyor
tamam şekerim
zararlı old.ilk defa duydum
bende 4 kaşık tase fasule 1 kase mercimik çorba içtim ekmek nayn
en çok acıkıorum die aglayan bendim ilk günlerde amma iş beyinde bitio yemeği mi yedim ve akşama kadar su yeşil çay türk kahve 1 tane çağla akşam da 2 adet köfte ve yoğurt
ve doyuorum kıslarrrrr çünkü doyucaaam doymak zorundayım 5 aylık gibi göbiğim war lanet olsu nnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsunn fıstığımmmm insan yemedıkçe mide küçülüyo alışıyor. ben ekmek delisiydim şimdi hiç ekmek aramıyorum. Hele ki nescafe 5 bardak içerdim günde şimdi aslaaaa. Kola 2,5 lt günde içerdimmmm hepsi bittiiiii ohhhhhhhhhh
dualarım seninle bitanem allah yardımcın olsun sendın dımı jasmıne kullanan keske hıc baslamasaydın hem kg yapıo hemde hamılelık dusundugunde 5-6 ay geç döllenme yapıo yani hamile kalamıyosun arkadaşım cok sorun yasadı benle aynı anda basladı calısmalaraKızlar bana dua edin yarın saat 12de doktora gidicem kontrol amaçlı bebiş yapmam da bi sakınca warmı die dualrınızı bekliorum
ben proteın diyetı yapıyorum canım ara ogunlerde yogur ve meyve tuketıyorum kuru kayısı kuru ıncır devamlı yıyorumdaha önce de yazmıştım ama görmediniz sanırımarkadaşlar uyguladığınız herhangi bir diyet var mı önerebileceğiniz
80-85 arası net bilmiyom saymadım yanı bıtanem ısın enterasan tarafı ıslerım tepeleme birikti...fazla takılyıom sanırım farkında olmadan :26:kıyamam bugun bende yoğunum yaa. kaç tane mükellefiniz var tatlım?
bak şimdi gofredom her turlu meyve ok ama en kalorılı olan muz naynnn dıkkat et onu yıycegıne bı tabak tepemleme sebze ye daha az kalorı alırsın ve sekersağol canım benimmmara öğünüm de muz
tatlım karın bel aynı değil mi? göğüs kaç?
TEBRİK EDERİM KUŞUM SENİ BÜYÜK Bİ ÇABA BENDE TOST COLA HASTASIYDIM BİDE ANTEPLİ ÇİKOLATA....KENDİMİ İŞE WEREMİORUM Kİ AKLIM YARINDA KORKUORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?