yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

öğlen ki menüm

1 kepçe bulgur pilavı sebzeli
1 kepçe et sote
4 y.k yogurt

çok mu yemişim sizce normalde daha çok yerim de :)

yemek ölçülerini nasıl ayarlıyosunuz

öğlen ki menüm

1 kepçe bulgur pilavı sebzeli
1 kepçe et sote
4 y.k yogurt

çok mu yemişim sizce normalde daha çok yerim de :)

yemek ölçülerini nasıl ayarlıyosunuz

tatlım çok iyi menünnn ben sebze yemeğinde 5 6 kaşık yiyorum makarna varsa 3 4 kaşık. pilav 2 kaşık :)

teşekkürle cevaplarınız için
tabloyuda yeni gördüm emeğine sağlık lazkızı
benim göğüs:93
üst bacak:56
üst kol :32
böyle yazabilirsin canım yeni aldım ölçülerimi
boyum da 152cm canım

Son düzenleme:
tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf den
ben şiddetle kamu yönetimini okumanı tavsiye ediyorum ben bin pişmanım işletme okuduma

kamu yönetimi diğerlerine göre sınavları daha zor fakat daha iyi bir bölüm doğru canım

ben cumartesi pazar full çalışıyorum ben de pazartesi günleri yokum
benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızın
çok ozluyorum kendı meslegımı yapmayı ama şehir dışalrında yaşamam gerekıyo fabrıkaları oralara attılar cunku
eşimle orta yolu tutturup bi iş bulamadık ya benım kı olmuyo ya onun ki:26onunkı şehir iiçi yerde benımkı şehir dışı yerde)

tatlım çalıştığın yer kendi babanın mı kayınpederinin mi?

ben pazar günlerii izin kullanmak istiyorum fakat mümkün değil dershanede olduğum için c.tesi pazar en yoğun günlerimiz..olsun canım sen eşinle,eymenle birlikte olmaya bak ikinizden biri fedakarlık yapıcak artık orta yolu bulucaksınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…