Güzel kızçeelerim cumartesi kaça kadar çalışılıosunuz bide bişi daha sorcam sizeeeee
Selam kızlarlaz kızı naptin tablo işini canım?
öğlen ki menüm
1 kepçe bulgur pilavı sebzeli
1 kepçe et sote
4 y.k yogurt
çok mu yemişim sizce normalde daha çok yerim de :)
yemek ölçülerini nasıl ayarlıyosunuz
Selam kızlarlaz kızı naptin tablo işini canım?
güzelim benim normalde kaçta çıkılıo siz bilirsiniz .... Bnde yokum yarın dr.cumartesi 1e kadar çalışıyorum ben canım ama yarın gelemicem nete kardeşimi ehliyet sınavına götürcem
tatlım çok iyi menünnnben sebze yemeğinde 5 6 kaşık yiyorum makarna varsa 3 4 kaşık. pilav 2 kaşık :)
güzelim benim normalde kaçta çıkılıo siz bilirsiniz .... Bnde yokum yarın dr.
tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf denkızlar size bi sorum olcak konu ile alakalı değil ama
ben bu yıl ygs ye girdim aöf okumak için elimde bi üni.diplomam olsun istiyorum tabiki çalışmakta sizce hangi bölümde okumalıyım
ben hep muhasebe diye düşünüyodum muhasebeci arkadaşları görmüşken hemen soruyum açıktan okuyabilirmiyim bu bölümü zor mu kolay mı ??
tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf den
ben şiddetle kamu yönetimini okumanı tavsiye ediyorum ben bin pişmanım işletme okuduma
canım ben 1e kadar ama diğer arkadaşları bilmiyorum
aslında o kadar benzer kı canım eşim kamu okuyo ben işletme beraber giriyoz sınavlara cogu ders ortak yanikamu yönetimi diğerlerine göre sınavları daha zor fakat daha iyi bir bölüm doğru canım
aslında o kadar benzer kı canım eşim kamu okuyo ben işletme beraber giriyoz sınavlara cogu ders ortak yani
ama tecih ederken meslekle ilgili her şeye açık bi bolum
benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızınben cumartesi pazar full çalışıyorum ben de pazartesi günleri yokum
benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızın
çok ozluyorum kendı meslegımı yapmayı ama şehir dışalrında yaşamam gerekıyo fabrıkaları oralara attılar cunku
eşimle orta yolu tutturup bi iş bulamadık ya benım kı olmuyo ya onun ki:26onunkı şehir iiçi yerde benımkı şehir dışı yerde)
benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızın
çok ozluyorum kendı meslegımı yapmayı ama şehir dışalrında yaşamam gerekıyo fabrıkaları oralara attılar cunku
eşimle orta yolu tutturup bi iş bulamadık ya benım kı olmuyo ya onun ki:26onunkı şehir iiçi yerde benımkı şehir dışı yerde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?