55 kiloydum 2 hafta önce tartıldığımda ve dün tartıldım 50 kiloya düşmüşüm :)
927 brüt 770 net ücret canım
Öğlen yediklerimi fırsat bulup yazamamştım
Pırasa tutsuz limonlu ,
çorba 1 kaç kaşık yayla tutsuz
ekmek 0
yoğurt
sulu köfteden 2 tane köfte tutsuz
canlar ben çıkıyorum yarın burda olanlarla görüşmek dileğiyle öpüyorum sizleri çoook
canlar ben çıkıyorum yarın burda olanlarla görüşmek dileğiyle öpüyorum sizleri çoook
ayyy tansiyonlarım dustu mu cıktımı bılmıyom benım kocam akıllı kocam dıyom14 aylık oglanı 12-13 yaslarında ıkı yıgenıne bırakıp parka gondermışş delıı olcam burda yaaaa emanet ettıgı kısılerde cocuk ustelık benım oglumun cok anı hareketlerı varr allahım sen sabır ver bana yaaa
Doğumda hangisi hesaplanıyor
Görüşmek üzere maşALLAH çok güzel kilo vermişsin darısı bizim başımızı inşALLAH 50 yi görebilcekmiyim acaba ?
yaaa ınan yerımde duramıyorum sinirimden bide bana celallenıyo neden gonderdın dıyınce telı kapamıs bıde :18:abooooooo olur mu hiç öyle yaaaa kıyamam kiii ben yaaa
yaaa ınan yerımde duramıyorum sinirimden bide bana celallenıyo neden gonderdın dıyınce telı kapamıs bıde :18:
ben neden kg aldıgımı bılıyom bugune kadar sınırdenn sınırlendıkce sısıyom
yaaa ınan yerımde duramıyorum sinirimden bide bana celallenıyo neden gonderdın dıyınce telı kapamıs bıde :18:
ben neden kg aldıgımı bılıyom bugune kadar sınırdenn sınırlendıkce sısıyom
çocugum yanımda degıl 5 gundur babasıyla izmirde ben ıstanbuldayım ona guvendım gonderdım bu nasıl sorumluluk bılemıyorum kı yaaa hıc sanmıyorum bıde ben haksızmısım gıbı cıkısması benı çıldırtan yıne bısı demedım ama içim içime sıgmıyor kendımı ıckıye sıgaraya vuracam yakındaStres yapma canım bazen erkekler çok sorumsuz olabiliyor ve bizim kadar ince düşünemiyorlar sakin .. Almıştır artık o boyunun ölçüsünü daha göndermez bir daha üsteleme yoksa daha çok sinirini bozar susmak en iyisi
Yarın görüşmek üzere şimdi çıkıyorum akşamları giremeyeceğim laptopum tamirde sonra eşim nöbetlerde oldukça akşamları bol bol sohbetleriz kendinize ii bakın diyete devam kaçamak yok :)
çocugum yanımda degıl 5 gundur babasıyla izmirde ben ıstanbuldayım ona guvendım gonderdım bu nasıl sorumluluk bılemıyorum kı yaaa hıc sanmıyorum bıde ben haksızmısım gıbı cıkısması benı çıldırtan yıne bısı demedım ama içim içime sıgmıyor kendımı ıckıye sıgaraya vuracam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?