yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ayyy tansiyonlarım dustu mu cıktımı bılmıyom benım kocam akıllı kocam dıyom 14 aylık oglanı 12-13 yaslarında ıkı yıgenıne bırakıp parka gondermışş delıı olcam burda yaaaa emanet ettıgı kısılerde cocuk ustelık benım oglumun cok anı hareketlerı varr allahım sen sabır ver bana yaaa

927 brüt 770 net ücret canım

abooooooo olur mu hiç öyle yaaaa kıyamam kiii ben yaaa

Stres yapma canım bazen erkekler çok sorumsuz olabiliyor ve bizim kadar ince düşünemiyorlar sakin .. Almıştır artık o boyunun ölçüsünü daha göndermez bir daha üsteleme yoksa daha çok sinirini bozar susmak en iyisi

Yarın görüşmek üzere şimdi çıkıyorum akşamları giremeyeceğim laptopum tamirde sonra eşim nöbetlerde oldukça akşamları bol bol sohbetleriz kendinize ii bakın diyete devam kaçamak yok :)

çocugum yanımda degıl 5 gundur babasıyla izmirde ben ıstanbuldayım ona guvendım gonderdım bu nasıl sorumluluk bılemıyorum kı yaaa hıc sanmıyorum bıde ben haksızmısım gıbı cıkısması benı çıldırtan yıne bısı demedım ama içim içime sıgmıyor kendımı ıckıye sıgaraya vuracam yakında

üzülme tatlımm daha çok yıpratma kendını haklısın ama şuan elden bişi gelmıyo o yüzden içine atma atarsan daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…