benım kocam galatada haftada bir balıga cıkıyo dolapta bir suru en son tuttugu balıklar var haftada 2 gun balık yıyom pazardanda haftada 1 alıyorum hamsı delısıyım :26:ben de balık ve salatayı yarın yicemiş yerimin altında pazar kuruluyor taze taze balıklar geliyorr şimdiden afiyetler olsunn tatlım
ben de balık ve salatayı yarın yicemiş yerimin altında pazar kuruluyor taze taze balıklar geliyorr şimdiden afiyetler olsunn tatlım
bu akşam kuzenim geliyo bana etli çiğköfte yapacam sizleride beklerim anacım akşam menummde yogurtlu kereviz salatası yogurtlu havuc saatası çig köfte ve uzaktan seyredeceğim çikolatalı muffin varbolcana ayran var bide yeşillik vss...
yok canım evli değilim ben öğrenciyim lisede ama ailemle yaşıyorumda annem ailevi sebeplerden dolayı bizden uzak kalmak zorunda kaldı. :/ ama dönüyo allaha şükür.canım evlimisin? annen nerde?
bu akşam kuzenim geliyo bana etli çiğköfte yapacam sizleride beklerim anacım akşam menummde yogurtlu kereviz salatası yogurtlu havuc saatası çig köfte ve uzaktan seyredeceğim çikolatalı muffin varbolcana ayran var bide yeşillik vss...
oooww kuzum kıyamam kargo yapayım sana olarmıı??? kaynanacıgına verme yanlız kocacınla acı acı yeeeayyy canımı çektirdin ecmelcim çiğköfteye bayılırımmmm,kerevize ölürümm,havuç salatası için neler neler yaparım..istanbulda olsam gelirdim valla
wowow etsiz çigköfte boş bulgur bıtanem benım baba tarafı urfalı anacımm bız ayda 2 kez yapmasak oluruz salça full acı kıyma hıc yagsız 1 su bardagı ısot 1 su bardagı full acı pul bıber bir gun tarıf vereyım yap 2 saat yoguruyon avucunun ıcınde pişire pişire yapcan...menü mükemmel tam benlik ama hiç etli çiğ köfte yemedim etsiz çiğ köfteye bayılırım şimdiden afiyet olsun
oooww kuzum kıyamam kargo yapayım sana olarmıı??? kaynanacıgına verme yanlız kocacınla acı acı yeee
wowow etsiz çigköfte boş bulgur bıtanem benım baba tarafı urfalı anacımm bız ayda 2 kez yapmasak oluruz salça full acı kıyma hıc yagsız 1 su bardagı ısot 1 su bardagı full acı pul bıber bir gun tarıf vereyım yap 2 saat yoguruyon avucunun ıcınde pişire pişire yapcan...akşam olsunnn
evet tatlım muz çok kalorili elma ye elmagünaydın kızlarr
dünkü bildirimimi yapayım hemen;
sabah
1 simit,peynir,yeşil çay
ara
adaçayı
öğle
akdeniz salata
küçük parça tavuk külbastı
ara
250 ml orman meyveli kefir
1 adet muz (bi daha yemicem fazla kaloriliymiş,ecmelcim söz yemicem)
akşam
2 parça ızgara tavuk göğsü
1 bardak ayran
ara
bol bol su içildi
gün içinde toplam 3 litre su içildi
jillian michaels 5.day yapıldı..
Akşam menü :
1 kase limonlu çorba
1 kase yoğurt
bol salata
1 dilim kepek
2 köfte
sabah menü :
ayran
patlamış mısır gevreği
tartılma günüm çarşamba iple çekiyorum ay verebildim mi acaba bugün cumartesi erken çıkacağım bütün çarşıyı alt üst edeceğim yürümekle sonra
akşam bol salata ve planımda balık var
aynen güselim olebol acılı güzel olur olsa da yesek :) tarifini bi ara ver canım ya becerebilir miyim bilmiyorum etli çiğ köfte hikayesini dinlemiştim bi ara ilk yapıla köfteyi köfteden saymazlarmış dogru mu bilmiyorum ama :)
oooww kuzum kıyamam kargo yapayım sana olarmıı??? kaynanacıgına verme yanlız kocacınla acı acı yeee
hiç verirmiyim yahu kocama da vermem öyle böyle değil kendimden geçiyorum yerken..
wowow etsiz çigköfte boş bulgur bıtanem benım baba tarafı urfalı anacımm bız ayda 2 kez yapmasak oluruz salça full acı kıyma hıc yagsız 1 su bardagı ısot 1 su bardagı full acı pul bıber bir gun tarıf vereyım yap 2 saat yoguruyon avucunun ıcınde pişire pişire yapcan...akşam olsunnn
evet tatlım muz çok kalorili elma ye elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?