yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

gunaydın guseller

dunki bildirim

sabah
1 kibrit kutusu beyaz peynır,4 zeytın,1çay kaşıgı bal,1 haşlanmış yumurta,1dilim çavdar ekmeği,1 fincan yeşil çay

ara öğün
2 kepekli galeta,1fincan yeşil çay

öğlen
100gr tavuk yagsız tavada ,4,5 yaprak gobek marul,1dilim çavdar ekmeği

ara öğün
1orta boy elma 6-7 çilek

akşam
kıymalı cok az zeytinyaglı 6-7 kaşık sebze yemeği sarımsaklı yogurtlu havuc haslaması 3 kaşık ekmek naynnn
jiilıan mıchalels 30 day shred level1/8 yapıldı

Son düzenleme:
ben de balık ve salatayı yarın yicem iş yerimin altında pazar kuruluyor taze taze balıklar geliyorr şimdiden afiyetler olsunn tatlım
benım kocam galatada haftada bir balıga cıkıyo dolapta bir suru en son tuttugu balıklar var haftada 2 gun balık yıyom pazardanda haftada 1 alıyorum hamsı delısıyım :26:

bugunki menu

sabah
1kibrik kutusu peynır,4 zeytin,1çay kaşıgı vişne reçeli,1 haşlanmış yumurta,1dilim çavdar ekmeği,1fıncay form çayı

ara öğün
bir kase yagsız yogurt üstüne yulaf ezmesi 1 kaşık

öğlene allah kerim kabak yemeği var dolapta cok az zeytinyaglı

bu akşam kuzenim geliyo bana etli çiğköfte yapacam sizleride beklerim anacım akşam menummde yogurtlu kereviz salatası yogurtlu havuc saatası çig köfte ve uzaktan seyredeceğim çikolatalı muffin varbolcana ayran var bide yeşillik vss...

ayyy canımı çektirdin ecmelcim çiğköfteye bayılırımmmm,kerevize ölürümm,havuç salatası için neler neler yaparım..istanbulda olsam gelirdim valla

sabah: yağsız, peynirli omlet. 1 yumurtadan yaptım. yanına yeşil çay. yarım dilim ekmek.
ara öğün olarak arkadaşlarla cafede buluşcaz bugün bi şekersiz kahve içerim.
kahve zayıflatıyomuş ya.

menü mükemmel tam benlik ama hiç etli çiğ köfte yemedim etsiz çiğ köfteye bayılırım şimdiden afiyet olsun

Kızlar konumuzla pek alakaslı değil ama ayşegül aldinç ten sorma ne haldeyim müziğini dinlemek istiyorum çok acil ama bizim sistemde yasaklı hiç bir müzik açmıyor benim için biriniz indirip atarmısnız rica etseö ? dünden beri bulamadım da

akşam ki menüm 1 kase süzme yogurt ( bayılırım süzme yogurda hafif tuzlu olması kaydıyla) evde kendim yaptım kaynanam köyden yogurt getirmişti ekşiyince bende torbaya koydum oldu bana süzme yogurt :)

sabah kahvaltım

2 dilim den yapılmış kaşarlı tost çavdar ekmeğiyle
1 fincan sade nescafe şekersiz
1 tane kayısı
1 tane incir
10 tane de fındık

şimdide işteyim çayımı yudumluyorum :)

ayyy canımı çektirdin ecmelcim çiğköfteye bayılırımmmm,kerevize ölürümm,havuç salatası için neler neler yaparım..istanbulda olsam gelirdim valla
oooww kuzum kıyamam kargo yapayım sana olarmıı??? kaynanacıgına verme yanlız kocacınla acı acı yeee
menü mükemmel tam benlik ama hiç etli çiğ köfte yemedim etsiz çiğ köfteye bayılırım şimdiden afiyet olsun
wowow etsiz çigköfte boş bulgur bıtanem benım baba tarafı urfalı anacımm bız ayda 2 kez yapmasak oluruz salça full acı kıyma hıc yagsız 1 su bardagı ısot 1 su bardagı full acı pul bıber bir gun tarıf vereyım yap 2 saat yoguruyon avucunun ıcınde pişire pişire yapcan... akşam olsunnn

Son düzenleme:

bol acılı güzel olur olsa da yesek :) tarifini bi ara ver canım ya becerebilir miyim bilmiyorum etli çiğ köfte hikayesini dinlemiştim bi ara ilk yapıla köfteyi köfteden saymazlarmış dogru mu bilmiyorum ama :)

evet tatlım muz çok kalorili elma ye elma

ohh balık bende balık yarın yicem inşallah :) menün çok iyi canımm

bol acılı güzel olur olsa da yesek :) tarifini bi ara ver canım ya becerebilir miyim bilmiyorum etli çiğ köfte hikayesini dinlemiştim bi ara ilk yapıla köfteyi köfteden saymazlarmış dogru mu bilmiyorum ama :)
aynen güselim ole

iki türlü var tarif
bu birincisi

500gr hiç yagsız 3 kere çekilmiş kıyma
1000gr çiğ köftelik esmer bulgur(bulguru 3 su bardağı kaynak su ile ıslıycaz kı bulgurlar hafif şişsin
2 robottan çekilmiş kuru soğan
1 kase biber salçası
1su bardağı isot
1su bardağı pulbiber
2/3 su bardağı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı tuz
NOT:1,5 saat ova ova yoguruyosun ağzına attıgında bulgur cıtırdamayacak
bunları yogurma işlemi bittikten sonra ekleyip 10 dk daha yoguruyoruz...
2/3 zeytinyağı
yarım demet maydonoz
yarım demet yeşil soğan

şekil verip herhangi bir servis tabağına koyabilirsin bu tarif (12 kişinin tıka basa doyabileceği tariftir )

İkinci tarif
aynı malzemeler
1000gr yagsız 3 kere cekilmiş kıyma konuluyo çiğ oldugu için ne kadar yorugursanda mıdeyı yoruyo fazla kıyma (ama urfada herkes boyle yapıyo)

Son düzenleme:

evet tatlım muz çok kalorili elma ye elma

evet tatlışım yemicem artık bugün çilek aldım 6 tane light sütle yicem içimde çilekli süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…