yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.bende beş gündür diyetteyimmm...:)

hoşgeldiniz kızlar

tartıldım ve 61.8 çıktım :/ 1.2 kg gitmiş yani bu hafta. ama tartılmadan önce 2 şişe su içmiştim 61.8den daha az olabilirim.
bel: 75
kalça: 98
göğüs: 85
üst bacak: 59
kollar: 26
sabah:
bir bardak yeşil çay.
öğle:
2 kaşık kuru fasulye ekmek yok.
bol bol su.
bugün beden dersinde hoca 15 tur hızlı yürüyüş 5 turda koşu yaptı ve badminton oynadık baya terledim.
bugün akşam yemeğinden önce sporumuda yapcam.
akşam ne yesem bilemedim.

hoşbulduk canım, jilianın 3 levelini de indirmiştim. İşte evime yerleşeyim hemen ona başlayacağım. Ayrıca yine burdan bi diyet buldum kısa süreli onu yapıp 23 Nisan a kadar ne kadar verdiğime bakacağım. 1 hafta tavuk ve salata diyeti vardı. Gerçi ben sabahları yumurta ve salata yiyorum tavuk midem almıyor. 10 güne kadar en azından biraz toparlanırım.

bilgilerini güncelledim tatlım. menün çok iyi böyle devam et. akşama çorba + salata yiyebilirsin. yada sebze yemeği + 4 kaşık bulgur pilavı

yaz tabi tatlımm birbirimizden destek alalım

sabah:
Aç karnına 3 tane kuru kaysı
1 dilim çavdar ekmeği
3 tane zeytin
salatalık-dometes sınırsız(haftada bir gün yumurta yiyiyorum)
ara:
3-4 tane badem
öğlen:
Haşlanmış tavuk-ızgara köfte 3 tane falan yada sebze yemeği(bunlardan herhangi birini yiyebilirsiniz)
yanında bolca salata
ara:
1 elma
akşam:
1 kase çorba
bolca salata
yarım kase yoğurt

not:aralarda ayranda içebilir.2.5 lt su ve yarım saat bir saat yürüyüş....

canım çok iyi menülerin gerçekten kilo veriminde süper istersen bizimle jillian sporunuda yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…