Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
Uykudan önce içilirse rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır.
Cildi güzelleştirir ve genç kalmasını sağlar.
Cinsel gücü arttırır, daha fazlası için
İdrar yolları şikayetlerini hafifletir.
son madde benim için hemen iltihap kapıyorumdiğerleriyle ilgili şikayet yok
ohhh afiyet seker olsun yarasınnn ama kg yapmasınnevet tatlışım yemicem artık bugün çilek aldım 6 tane light sütle yicemiçimde çilekli süt olsun
efendımmm tatlısko kazandıbım benımfısıklarımmmmmm
ohhh afiyet seker olsun yarasınnn ama kg yapmasınn
efendımmm tatlısko kazandıbım benım
benımde çok şikayetım oluyo canım ya ama şimdi i sıvı sabun gibi bişey aldım çok iyi geldi
evet canım koku ve akıntıyı önlüyorne o tatlım özel bölge için mi?
ve ayrıyetten %100 bakteri önlüyo mantara karşı herseye karşı ben sabah akşam onla temizliyom dogumdan sonra vermıstı doktor mıkrop kapmasın dıkıslerım dıe cunku cok ıtınalı yıkayamıyosun o durumda acıyone o tatlım özel bölge için mi?
ve ayrıyetten %100 bakteri önlüyo mantara karşı herseye karşı ben sabah akşam onla temizliyom dogumdan sonra vermıstı doktor mıkrop kapmasın dıkıslerım dıe cunku cok ıtınalı yıkayamıyosun o durumda acıyo
aha bak doktorun verdıgı ilki
Eki Görüntüle 684820
Eki Görüntüle 684821 buda şimdi kullandıgım alt komşum bunun mumessilidesağolsun eşime poşet poşet veriyo bende dagıtıyom kızlara
hımssss oda iyi gusele benzıyo kokusu nasıl aceba??? benım ıkısının kokusuda harıkaaa
evet canım koku ve akıntıyı önlüyor
aaaa süper adı ne peki?
temizliği onemli tabikokusunu pek beğenmedım ben canım değişik ama temizlik açısından güzel
arka sayfaya bak hayatımresim vermişsiniz görmedim yahuuutamamdır alıcamm..2sinden de
max 5 gun tatlım sonra rahatsın hatta kus gibi hissetcen kendınıjilian sporuna başlayalı 3 gün oldu ama ben ağrılardan ölmek üzereyim. Merdiven inip çıkmakta çok zorlanıyorum.
Sizce bu ağrılar ne zaman geçer. Spora ara vermek istemiyorum ama sizce ara vermem gerekir mi :26:
max 5 gun tatlım sonra rahatsın hatta kus gibi hissetcen kendınısakın ola bırakma
hamlıktan oluyo o tum beden rahata alısık olunca her yer fazla kasıyo gecıcek 4.gunde bıle hıssetcen ama ılk 3 gun adamı sakat gıbı hıssettrıtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?