yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

sabah kardeşimle açıkbüfe kahvaltı keyfi yaptık ah varya o kadar güzel şeyler var dıkııı ama ben yıne tuttum kendımı onca şeyın içinden yedıklerım;

yarım domates
ufak peynir
1 adet yaprak sarması
çeyrek kivi
1 kaşık menemen
1 kaşık yoğurt
3 adet zeytin
2 bardak şekersiz çay

Son düzenleyen: Moderatör:
Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Uykudan önce içilirse rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır.

Cildi güzelleştirir ve genç kalmasını sağlar.

Cinsel gücü arttırır,

İdrar yolları şikayetlerini hafifletir.

Son düzenleyen: Moderatör:

son madde benim için hemen iltihap kapıyorum diğerleriyle ilgili şikayet yok

ne o tatlım özel bölge için mi?
ve ayrıyetten %100 bakteri önlüyo mantara karşı herseye karşı ben sabah akşam onla temizliyom dogumdan sonra vermıstı doktor mıkrop kapmasın dıkıslerım dıe cunku cok ıtınalı yıkayamıyosun o durumda acıyo

aha bak doktorun verdıgı ilki

buda şimdi kullandıgım alt komşum bunun mumessilide sağolsun eşime poşet poşet veriyo bende dagıtıyom kızlara

çok iyiymiş yaa benım kullandığımda bu canım

jilian sporuna başlayalı 3 gün oldu ama ben ağrılardan ölmek üzereyim. Merdiven inip çıkmakta çok zorlanıyorum.

Sizce bu ağrılar ne zaman geçer. Spora ara vermek istemiyorum ama sizce ara vermem gerekir mi :26:

Son düzenleme:
max 5 gun tatlım sonra rahatsın hatta kus gibi hissetcen kendını sakın ola bırakma

hamlıktan oluyo o tum beden rahata alısık olunca her yer fazla kasıyo gecıcek 4.gunde bıle hıssetcen ama ılk 3 gun adamı sakat gıbı hıssettrıtıyo

Son düzenleme:

Bugün de yaptım. Her gün 30 dakikayı tamamlıyorum ama bazı hareketleri onlar 10 yapıyorsa ben 5 yapıyorum. O çok sorun olur mu?

Bir de spordan sonra hiçbirşey yemeyin demişler ama ben yiyorum :26:

Bu arada artık çikolatayı da yemiyorum
Senden azarı yiyince bıraktım. Böyle toplu diyet çok iyi oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…