ben ilk hafta 3 kilo verdim sonra bi hafta ara verdim vücudum kiloma alışsın diye sonra yine devam ettim.normal yemek yediğim zaman niyeyse spor yapmak gelmiyo içimden
İlla diyet yapıcam. Allahım akıl fikir ver sen Yarabbim:26:
Sen de çok güzel zayıflamışsın. spor da yaptın mı peki?
neler yiyorsun öğünlerinde
ben ilk hafta 3 kilo verdim sonra bi hafta ara verdim vücudum kiloma alışsın diye sonra yine devam ettim.2 haftada verdim yani vereceğimi.
sabah kahvaltı yapmadım. çünkü zamanım olmuyo zaten kahvaltı sevmiyorum.
yeşil çay içtim sabahları ve acıktığımda. tok tutuyo cidden. ekmeği az yedim. sulu yemekler yedim.
okuldan eve yürüdüm bol bol su içtim.
bende spora yeni başladım 3. gün bugün ve yaptım sporumu baya gözle görülür bir fark var.
yiyorum ama çok az sebze yemeği
maşallah 7 kilo az buz değil
ama kahvaltıyı atlatma canım en önemli öğün biliyorsun
bende yeşil çayı gün içinde en fazla 3 4 kez içebiliyorum. birde yeşil çayın içine limon doğruyorum çay bitince onları afiyetle yiyorum
akşam yemek yiyor musun peki
Ben aç kalıyorum resmen yaa. karnımın gurultusundan napıcağımı bilmiyorumyiyorum ama çok az sebze yemeği
bence kendini bu kadar zorlama canım.Ben aç kalıyorum resmen yaa. karnımın gurultusundan napıcağımı bilmiyorum
bence kendini bu kadar zorlama canım.
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bunu.
tamam canım yemeye başlıycam ama dikkat ederek :)
sen hangi sporları yapıyosun. bi topik var ben oradan bakıyorum tek kelimeyle mükemmel diyebilirim
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bunu.
Sanırım bizim topikteki herkes bunu yapıyor.
3 level var 1. leveli 10 gün 2. leveli 10 gün 3. leveli 10 gün yapıyoruz.
Toplamda 30 günde gözle görülür farklar oluyo.
owww bende yarın yapmaya başlıycam :) 18. dk da nasıl terlediler öyle :)
kesinlikle denemeliyim. ne kaybederim kii
ben niyeti bozdum canım yaaaablam profiterol yapmışş( yoo
ben de varım artık kızlaaar beni de aranıza alıııııın
bestekız adımı gardıyan koydu yaa azarlıyom dıe ben gardıyanmıyım kız dedım de gargı dıyo sımdılerdeBugün de yaptım. Her gün 30 dakikayı tamamlıyorum ama bazı hareketleri onlar 10 yapıyorsa ben 5 yapıyorum. O çok sorun olur mu?
Bir de spordan sonra hiçbirşey yemeyin demişler ama ben yiyorum :26:
Bu arada artık çikolatayı da yemiyorumSenden azarı yiyince bıraktım. Böyle toplu diyet çok iyi oluyor
selamlar kızlar
hafta sonu kuzenim bendeydi jıllıan sporu 1 gece yapamadım :26:lak laka dalıp oturunca unuttum saat gecenın 2 si oluncada hoplayıp zıplayıp apartmanı sallamak ıstemedım...
Merhaba kızlar.
Ne güzel zayıflamışsınız. benim de 5 kilo fazlam var.
Pazartesi günü elma diyetine başladım ilk 3 günde 2 kilom gitti.
Diğer günlerde dikkat ettim fakat dün biraz kaçırdım verdiğim 1 kiloyu geri aldım.
Siz neler yiyorsunuz elmadan sıkıldım çünkü.
Elmayı çok seven ben nefret edicem yakında
yooo kaldıgım yerden devam edeceğim jillian aplam derki. 2 gun ara verdiğinizde başa donun geri kalan durumlarda devam edebilirsiniz die bugun level 1 de son gun yarın geçiceğim level 2 yesağlık olsun canımmm. başamı dönceksin? level 2den devammı edeceksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?