yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben ilk hafta 3 kilo verdim sonra bi hafta ara verdim vücudum kiloma alışsın diye sonra yine devam ettim. 2 haftada verdim yani vereceğimi.
sabah kahvaltı yapmadım. çünkü zamanım olmuyo zaten kahvaltı sevmiyorum.
yeşil çay içtim sabahları ve acıktığımda. tok tutuyo cidden. ekmeği az yedim. sulu yemekler yedim.
okuldan eve yürüdüm bol bol su içtim.
bende spora yeni başladım 3. gün bugün ve yaptım sporumu baya gözle görülür bir fark var.

maşallah 7 kilo az buz değil

ama kahvaltıyı atlatma canım en önemli öğün biliyorsun

bende yeşil çayı gün içinde en fazla 3 4 kez içebiliyorum. birde yeşil çayın içine limon doğruyorum çay bitince onları afiyetle yiyorum

akşam yemek yiyor musun peki

yiyorum ama çok az sebze yemeği

günaydın fıstıklarımmmmmmmm

sabah;
2 adet közlenmiş biber
1 domates
3 zeytin
peynir
şekersiz çay

öğlen;
çorba

ara;
7 adet badem

akşam;
haşlanmış bezelye
1kase yoğurt

level 1 /10. gün bitti.... yuppiiiiiiiiiiiii

bugün level 2 yegeçiyorum kızceler :) ayran diyetini unuttum yaaa şimdi geldi aklıma pehhhhhh yaaaaaaaaa :) yarın başlarım artık :)

bestekız adımı gardıyan koydu yaa azarlıyom dıe ben gardıyanmıyım kız dedım de gargı dıyo sımdılerde
şimdi hareketleri ne kadar birebir yaparsan sıkılaşman incelmen o kadar çok olur tatlım mumkun mertebe zorla kendini faydası sana olur yani...
sporu ne cok yokken nede cok acken yapacaksın yemekten 2 saat sonra yaparsan spordan sonra aclık hissetmessin...
çikolata muthış cal alımı demek jıllıanı 2 partı yapsan bile ondan aldıgın kalorıyı veremıyosun oyle dusun ve kendını oyle motıve et

selamlar kızlar

hafta sonu kuzenim bendeydi jıllıan sporu 1 gece yapamadım :26:lak laka dalıp oturunca unuttum saat gecenın 2 si oluncada hoplayıp zıplayıp apartmanı sallamak ıstemedım...

sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kase lıght sutle yulaf kepeği

ara öğün
15 adet çilek,1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:

tatlım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…