yaza kucağında bebekle merhaba diyecekler buraya :)

bende yaza bebeğimi kucağıma almış olucam inşallah...
18 haftalık hamileyim...nisan başı doğurucam...
günler geçsin istiyorum artık bebeğimi kollarıma almak istiyorum...
Allah hepimize kolaylık versin kızlar
....

bende sabırsızlanıyorum cinsiyeti belli olur olmaz alışverişe başlıycam delikafadulden

kızlar heyecanınız ne güsel vallhi sizler gibi ilk öğrendiğim günler geldi aklıma hepiniz sağlıklı bir şekilde geçirin inş. hamilleiklerinizi bazen sıkıntılı bazen sorunlu çok zor ama bir okadar keyifli günler sizleri bekliyor keyfini çıkarın harika bir duygu hamile olmak benim son 16 günüm ve veda etmek üzereyim hamileliğime cidden arıycam bu günlerimi

kızlar bende 19 haftalık hamıleyım nısan bası bende bebısımı kızımı alıcam kucagımaa ınsallah bız bıraz erken oluoruzyaza buyumus olcaz ama kızım ve oglumla merhaba dıcez yazaa ınsallah

selam arkadaşlar ben de size yeni katıldım ben de inşallah Haziran annesi olucam sevgiler hepinize opuyorumnanaktan

bende inşallah nisan annesi olacağım rabbim izin verirse gerçi yaza kadar 3 aylık falan olucaz o zamana ama olsun sonuçta yaz bebişi olucaz rabbim sağlıcakla kucağımıza alamyı nasip eğlesin inşallah

kızalr bende 5 haftaık hamıleyım.. cok mutluyum allahım hepımızın bebişlerını saglıklı olmasınınaasıp eder ıns. bende temmuz basında dogum yapıcam ıns. çalışıyorum ve ısımı bırakmak zorunda kalacagım.. suan ıyı gıdıyor bebegmle.. umarım hersey yolunda olur hepımızıcın.

bende 11+2 yim.mayıs sonu allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcam.benim meleğim 2 negatif tüp bebek denemesi sonunda gelmedi.bi süpriz yapıp doğal yoldan geldi.o yüzden çok mutluyum arkadaşlar.hepinizi tebrik ederim...

Merhaba arkadaşlar, bende 11 haftalık hamileyim kısmetse mayıs sonu, haziran başı gibi bebeğim gelecek dünyamıza. Heyecan, korku, mutluluk, sabırsızlık, merak hepsi bütün duygular bir arada. Allah isteyen herkese versin.

9 haftalıĞım bendee.allah kısmet ederse yazın bebeĞım benımle olacak..

1 haftadır ÖksÜrÜkten canım Çıktı..bebeĞıme bıŞey olur dıye Çok korktum..annelık duygusu galıba:)

merhaba kızlar bende 5+4 günlük hamileyim
ALLAH izin verirse 4 temmuz doğumum
ama sezeryan olucağım için kısmetse 25 haziran gibi bebişimi kucağıma alıcam inşallah
bu ikinci bebeğimmmmmmmmm

bende kısmetse yaz annesi olacağım inş. mayıs sonu 12.haftamdayımm...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

slm arkadaşlar bende yaz annesi olucam inşallah bende şuan 8+3 haftalık hamişim allah kucağımıza almayı nasip etsin allahım tüm isteyenlere versin rabbim:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .. bende 7 buçuk haftalık hamileyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım:)

arkadaşlar bide bişi sorcam ben hamile kalmadan önce göbek bölgemdeki tüyleri alıyodum.. hamileykende orda bi tüylenme oluyomuş ve sonradan dökülüyomuş..şimdi napcama karar veremedim alsammı almasammı... ?? bana yardım edebilecekler varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…