yaza kucağında bebekle merhaba diyecekler buraya :)

benımde 15 temmuz dogumum allah kısmet ederse kızlar...
bebekleri üşitmiycrz bu ıyıdır:)
allah hepımızı bı avazda kurtarsın canlarım

ben de 8+5 günlük hamileyim. muhtemel doğum tarihimiz 30 temmuz görünüyor. bebeğim ve ben izmir sıcağıyla cebelleşicez. olsun, Allah yardımcısı olur herkesin....

benımde 15 temmuz dogumum allah kısmet ederse kızlar...
bebekleri üşitmiycrz bu ıyıdır:)
allah hepımızı bı avazda kurtarsın canlarım

evet en çok sevindiğimde bu zaten yazın bebeği üşütmemek,kışa doğruda toparlanırlar biraz daha oyönden rahat olur..ama korktuğum bişey var bebeğim ikizler burcu olcak umarım beni çok yormaz hareketli olur ikizler burcu delikafadulden

selam kızlar bende 27 haziran- 1 temmuz arası doğurucam izmirde.şimdiden tatil için plan bile yapıyorum eylülde bebişle tatile gideriz diye.yaz bebeği olması herşeye rağmen iyi olucak.

eee nasıl gidiyo hamilelikler kızlar hazırlıklara başladınızmı yavaş yavaş biz başladık opuyorumnanaktan

selam kızlar bende sata göre 12 agustos ama ultrasona göre 4 agustos benim kızımda yaz bebegi idi cok iyi oluyor merak etmeyin mis gibi yıkar emzirir uyuturuzz harika ben cok sevindimmm

kızlar bende varım allah nasip ederse eylülün 11 kucağımda olacak inşallah bebeğim geliyor inşallah

Ben de 15 mayıs da ınsallah anne olcagım heyecanla beklıyorum oglumu.Rabbım bekleyen herkesı saglıkla kavustursun ınsallah bebısıne

merhaba arkadaşlar
ben de 15 haftalık hamileyim
yaz bebeği olucak benimki de
benim buaralar sorunum mide bulantılarım 2 kilo verdim bu arada
tabi yiyemeyince de üzülüyorum umarım biran önce geçer
inşallah hepimiz
sağsalim bebişlerimizi kucaklarız

geçer canım zamanla azalıyo bulantılar merak etme

bende 7+4 hamileyim.Allah izin verirse ağustos ortalarında bebeğim kucağımda olacak opuyorumnanaktan

selam kızlaarr..
bende yaza bebeğimle merhaba diyeceğim inşallah..
haziranın ilk haftası olucak doğumum..
tam yaz bebeği olucak minişim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…