yaza kucağında bebekle merhaba diyecekler buraya :)

Merhaba benım de11 temmuz da alacakmıŞım 3,ÇocuĞumu kucaĞıma hamakta uyutacaĞım artık pıknık yerınde....Çok heyecanlıyım...

arkadaslar bende dun doktoro gıttım 6 haftalık hamıleyım doktorum temmuzun sonu agustosun bası gıbı bebesın gelır dedı ınsallah hersey yolunda gıder bebegımızı kucagımıza alırız

bendeee bendeee tam 8 haftalık hamileyim temmuzda meleğim kucağımda inşallah hepimiz Allahın izniyle sağa salim meleklerimizi kucağımıza alırııızzz

merhaba bende 17+2 hamileyim kısmet olursa bebişim mayıs sonu gelicek herkeze sorunsuz hamilelik sağlıklı bebekler diliyorum

yaa mayısta bebekleri doğacaklara çok imreniyorum benim ki temmuzda doğacak yazmıştım önceden sıcakta pişmezler inşallah..

7 haftalık benim çileğim... Doktor bir aksilik çıkmazsa 4 - 5 Ağustos gibi bebeğimi kucaklayabileceğimi söyledi. İzmir'in sıcağında civcivim rafadan olmazsa iyidir... kaydirigubbakcemile3

bende hep mayıs annesi olmak istemişimdir,mayıs doğumlu olduğum için sanırım,en sevdiğim aydır,bizimki eğer vaktinden sonra gelmezse mayıs bebeği olucak :)

slm
bende nısana alcam bebegımı kucagıma ıns.umarım herkes saglıklı sıhhatlı bebeklerını alır kucagına.cok heyecenlıyım arada artık dusunmekten aglıyorum bıle.sabır sabır..

bende 6 haftalık hamıleyım insallah ağustos 15 yada duruma göre önce yada sonra bikaçgün erken yada sonra doğma ihtimali vardır bakalım yarın kontrole gidicez.insallah hepimiz saglıcakla bebişlerimizi kucagımıza alırız

slm bende hamileyim ilk bebişim bizim 6 yıl olmadı onca tedaviden sonra artık dedim olmucak tedavii bıraktım sonra kendiliğinden oldu allahım nekadar büyüksün okadar çokkk dua ettimki duydu rabbim benii allahım isteyen herkese versin şuan 9 haftalık hamileyim allah kucağıma almayı nasp etsin

valla kızlar bende agustos 15 de dogum yapıcam Allah izin verirse,o sıcakta ne yaparsam kıbrıs cehennem gibi olur Allah yardım etsin bizlere yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…