7 haftalık benim çileğim... Doktor bir aksilik çıkmazsa 4 - 5 Ağustos gibi bebeğimi kucaklayabileceğimi söyledi. İzmir'in sıcağında civcivim rafadan olmazsa iyidir... kaydirigubbakcemile3
bende hep mayıs annesi olmak istemişimdir,mayıs doğumlu olduğum için sanırım,en sevdiğim aydır,bizimki eğer vaktinden sonra gelmezse mayıs bebeği olucak :)
slm
bende nısana alcam bebegımı kucagıma ıns.umarım herkes saglıklı sıhhatlı bebeklerını alır kucagına.cok heyecenlıyım arada artık dusunmekten aglıyorum bıle.sabır sabır..
bende 6 haftalık hamıleyım insallah ağustos 15 yada duruma göre önce yada sonra bikaçgün erken yada sonra doğma ihtimali vardır bakalım yarın kontrole gidicez.insallah hepimiz saglıcakla bebişlerimizi kucagımıza alırız
slm bende hamileyim ilk bebişim bizim 6 yıl olmadı onca tedaviden sonra artık dedim olmucak tedavii bıraktım sonra kendiliğinden oldu allahım nekadar büyüksün okadar çokkk dua ettimki duydu rabbim benii allahım isteyen herkese versin şuan 9 haftalık hamileyim allah kucağıma almayı nasp etsin