yaza kucağında bebekle merhaba diyecekler buraya :)

hey bende varım.14+6 haftalık bi meleğim var.ve sat a göre 5 ağustosta sağsalim kollarımızda olucak inşallah ama benim %100 sezeryan olacağı için sanırım biraz daha erken gelicek

bende haziran sonu temmuz başı gibi bekliyorum kızımı arkadaşlar.izmirdeyim tam sıcaklarda gelicek bebeğim umarım pişiklerimiz fln olmas

bende haziran sonu temmuz başı doğum yapıcam. Çok sıcaklar olmadan doğurmuş olcam şimdiden sıkıntılar basıyo ayyy iyiki hamileliğimi yazın yaşamadım kaydirigubbakcemile5

insallah benim dogum da 22 temmuz,kizim yaz bebegi olacagi icin seviniyorum aslinda,tiril tiril giyeriz penyeleri,elbiseleri :smiley-cool:

selam arkadaşlar ....biz de bugün itibarıyla 18.haftamıza girmiş bulunmaktayız.,çok sukur.... temmuz sonu agustos bası dıyor doktorumuz...belkı evlılık yıl dönümümüzle aynı tarih olurhihoyyythayırlısıyla yaza bebısımız kucagımızda olur ınş. hepımızın...butun hamışlere dua edıyorum....çok heycanlıyım

yazların ekstra sıcak geçtiği bir şehir olan ızmirdeyiz.
Allah herkese sabırlar versin diyorum:)

bende 19 haftalık hamileyim bende kızımı temmuz sonunda alacağım kucağıma inşallah benimde sezeryan olacağı için erken gelecek temmuz ortası olabilir yada başı :)

bizde 20 haftalığız :))
kısmetse temmuzda oğlumuz yanımızda olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…