yazacak başlık bile bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.110
49.567
598
Merhabalar
evet arkadaşlar bir gelin görümce konusuyla karşınızdayım.
abim yaklaşık 1.5 sene önce evlendi bir kaç ay öncede erken doğumla bir evlat sahibi oldular çocuk doğmadan öncede ufak tefek sorunları olmuş ama benim bunlardan haberim yoktu.
dün evlerinde bir tartışma yaşanmış büyük bir tartışma ve gelinimiz annemi arayıp benim abime akıl verdigimi düşündügünu abimin 2 ayda çok degistiginden falan bahsetmiş yani evlerindeki tartismalarin sebebi benmisim ben abimi dolduruyormuşum.
ben abimi gunde 1 kere bazen 2 kere arar yiğenimi sorar yengemi sorar kendim ve kizim esim hakkinda konusur kapatirim hal hatir sorarim yani.
bunun disinda ikili ilişkileri hakkinda hiç bir şey ne sorarim ne soylerim evin içindeki olaylarına karısmak istemem çünkü.
gelinimiz bunu nereden çıkarmış ben onu hiç aramiyormuşum ayda yilda bir ariyormuşum ona karşı soğukmuşum vs.
evet aramiyorum ama bu soğukluktan falan değil rahatsiz etmemek adina
son zamanlarda hiç aramiyorum çünkü evde yeni doğmuş bir bebek var ve belki uyuyorlardir dinleniyorlardir falan diye dusundugumden aramiyorum
cunku; abim vardiyali olarak geceleride calisiyor yengem cocuga cogu gece tek bakiyor yani ben anlayışlı olmaya calışmaktan rahatsiz etmemeye calisirken abisini dolduran görümce oldum hiç alakasiz bir şekilde.
böyle bir iftirayi ithamı gururuma yediremiyorum.
sen kocanla anlaşamiyorsun da beni nerden cikardin ortaya koydun
kendisine ne demem lazim ne soylemem lazim bu konuda hiç bilmiyorum
bana gelinimizi de kirmadan kirmak istemiyorum cunkü kendimi ifade etmem de durumlariyla alakam olmadigini anlatmamda sececegim cumleler konusunda yardimci olurmusunuz lütfen

Nerde böyle görümce bana da yollayın

Sen böyle kibar konuşuyosun benim senden özür diliyesim geldi

ben varim kendim görümcemin yaptiklarindan sonra gelinimize karsi ekstra dikkatli davranmaya özen gosterdim kirmamak adina ama olmamış
Hep öyle olur zaten görümcem var görümce olmadım ben daha olsamda böyle olmam herhaldeyarım saat önce tartıştık kendisiyle

Abinizi günde 2 kez arayıp gelini aramassaniz gucenebilir. Farklı dusunebilir çünkü yigeninizi onada sorabilirsiniz arada Sirada
ya ben cidden uyudugunu falan dusunerek aramiyorum rahatsiz etmek istemiyorum cunku kendiside beni simdiye kadar ozel gunler disinda hiç aramadi bende onun koydugu mesafenin disina cikmak istemedim

ya ben cidden uyudugunu falan dusunerek aramiyorum rahatsiz etmek istemiyorum cunku kendiside beni simdiye kadar ozel gunler disinda hiç aramadi bende onun koydugu mesafenin disina cikmak istemedim
O zaman arayıp bunu söyleyin neden kırmamak için ugrasiyorsunuz.
Madem kendisi mesefa koydu hem size iftira atıyor suyu ısınmıs. Acar konuşurum derdin ne diye.

O zaman arayıp bunu söyleyin neden kırmamak için ugrasiyorsunuz.
Madem kendisi mesefa koydu hem size iftira atıyor suyu ısınmıs. Acar konuşurum derdin ne diye.
kirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
simdi ben arayip inciterek konuşsam olay dahada buyuyecek sebep olmak istemiyorum

ya gercekten bu kadar ince eleyip sık dokumaya calisirken bu duruma düsmek beni çok üzdü
İnsanlar bazen kafasındakilerini gerçek gibi algılarlar ama konuştuk tan sonra ortada bişey kalmıcaktır

Bence olayi gorumce abisini doldurmus, gelin gorumceye iftira atmis cercevesinden cikarin, aramizda bir yanlis anlasma olmus cercevesine sokun. Yani gelinle konusurken. Simdi onun sinirleri yipranmistir zaten hem minik bebek hem evde huzursuzluk. Hakli olmayi degil mutlu olmayi secebilirsiniz :) Istanbullu Gelin alintisini da birakayim.

Niye senin araman gerekiyormus? Gelin hanim arasaymis cok merak ediyorsa. Ben de kardesimi ararim her gun olmasa da ama gelini diycem bisey yoksa aramam pek :)
yani kendisi beni bir kez arasaydi ben onu on kez arardim ama hic aramayan bir insan demekki cokta muhattap olmak istemiyor diye dusunduruyor

istanbullu gelin alintisi ?

dırek sıze sıkayetını dıle getırmıs olsa aynen boyle yazardınız sorun cozulurdu ama lohusa depresyonundanmıdır nedır bu sekılde annenıze cekıstırmeye calıstıgı ıcın durum degıstı

ben olsam bır sure hıc aramazdım 2-3hafta kadar ne abıyı ne onu
sonra hedıyeyle zıyaretlerıne gıder yegenımı gormek ıstıyorum dıye aynen bu sekılde bıze yazdıgınız gıbı konusurdum ve bır sorun oldugunda ne olursa olsun benımle olan sorununu benımle cozmenı tercıh ederım kocaman ınsanlarızz kendımız cozebılırız bellıkı yanlıs anlasılma olmus yanlıs anlayacagını dusunmemıstım benım dusunce ve hıslerım buydu dıye aynen bıze anlattıgınız gıbı konusurdum cozerdım.

lohusalıgına verın gercekten akıl tutulması yaptıgı cunku, catacak yer aramıs

Hmm evet, Istanbullu Gelin bir Turk dizisi. Orada terapist atarli danisanina diyordu: Hakli olmayi degil mutlu olmayi secebilirsiniz.
ha tamam bende hani su dizilerden senaryo yazip gelenler varya beni onlarla karistirdiniz sandim
mutlu olamiyorum cunku bu kavganin sonu bosanma kelimeleriyle suslenmiş
yigenim var belkide aramayip sessiz kalmak daha iyi bir cozum olacak bilmiyorum

yani kendisi beni bir kez arasaydi ben onu on kez arardim ama hic aramayan bir insan demekki cokta muhattap olmak istemiyor diye dusunduruyor
Siz cok ince dusunuyorsunuz da ayni incelik karsida yok maalesef.simdiye kadar aramamis sormamis bir insan hangi hakla aranmadigi icin dertleniyor acaba?kari koca arasinda sorunlar var belli.oturup hatasi var mi yok mu gozden gecirmek varsa kabul edip duzeltmektense hemen karsiyi dolduruluyor diye suclamak kolay tabi.Konussaniz da sizi anlar mi sanki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…