yazacak başlık bile bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü giden evliliklerde kolay kolay gerçek sebep üzerine yoğunlaşılmaz zaten, hep olmayan yada bambaşka şeyler sorunmus gibi gösterilir. Gelininiz de tamda o durumdan şuan.

Yeni bir tartışma yaşadılarsa hemen aramazdım ben sanırım, olayla hiç alakam olmadığı rahatlığıyla. Birkaç gün sonra arayıp, durumun düşündüğü gibi olmadığını zaten çocuktan önceki süreçte de aranızdaki iletişimin bu şekilde olduğunu, kendisini değil abinizi aramanızın sebeplerini söylersiniz, hatta yakınsanız evine ziyarete gidip yüzyüze konuşmanız daha iyi olur. Sonrası kendi bileceği iş.

Çokta ince düşünmeyin, karşınızda o inceliği anlayacak kimse yoksa her türü başınız agırır zaten.

Ben olsam mesaj atardım "x merhaba, aile içinde evliliğinizi sarsacak etkilerim olduğunu iddia ediyormuşsun fakat bunlar gerçek değil. kardeşimle istediğim saatte ve zamanda görüşüp hal hatır sorabilirim. Seni ve yeğenimi de kardeşime soruyordum ki seni aradığımda belki rahatsız ederim, uyuyorsundur uyandırırım düşüncesi ile ama senin için problem olmuş. yeni doğum yaptın bu tavrını ona bağlıyorum ama evliliğinde sıkıntı varsa lütfen beni bu şekilde katma. Ne sizin ne de başkasının evliliğine gölge düşürecek bir insan değilim. Kardeşimin, yeğenimin yuvasını bozup mutlu olamam zaten. Siz mutlu olursanız ben de mutlu olurum. Yardım edebileceğim bir şey varsa bunu iste sadece. Daha sağlıklı ilişkiler kurabiliriz. Bundan sonra hakkımda evliliğimi bozuyor şeklinde konuşmamanı rica ediyorum." Özetle ayağını denk alll

lohusaliktan ziyade yigenim aylarca kuvezde kaldi acikcasi yasayacagini bile ummuyorduk
kendisi gebelik zehirlenmesinden kaynakli cok sorun yasadi simdi yigenimin kasik fitigindan ameliyat olmasj lazim erteliyorlar surekli kucuk oldugu icin falan zor bir donemden gectiler acikcasi
bunlarin buhrani bana patladi sanirim şamar oğlan ben oldum

7 saatlik bir mesafedeler bende aramamayi dusunuyorum
haftaya yigenimi ilk kez gormeye gidecektim ama oda kaldi boyle olunca kendi aralarindaki sorunu halledebilirler belki ozaman duzelir biseyler

ya kusura bakmayın guldum benım lohusalık zamanlarım aklıma geldı gercekten degısık bır sinir oluyor calısan televızyonu kaldırıp yere vurmak ıstemıstım calısıyor basımı sısırdı dıye kumanda ıle kapatmak aklıma gelmemıstı yorgunluktan . gorunce aaa bunun kumandası vardı dımı demıstım oyle bır sinir gelmıstı bana zor zamanlar , cok da zor seyler yasanmıs saglık bebek bunlar ınsanın can damarı. ıyı nıyetlı oldugunuz bellı. anlayacaktır ve cozulecektır bence

Butun bunlari buraya yazmaya harcadiginiz vakti yengenizin yanina.gidip bi kahve icip.ona.anlatmayi deneseydiniz muhtemlen su an boyle bir sorununuz kalmayacakti

Birtanede aynı gelinden bizde var
Yengemin benimle birlikte 6 gorumcesi var ve hic birimiz ona ne bir laf soyleriz nede ima ederiz oda bizim yuzumuze karsi soylemez ama sonra abimden bir duyarım yalan yanlış bir suru seyler soylemis.
Valla hic muhattap olmam. Cunku beni karşısına alıp sorun ettigi seyleri yuzume soylemeyip arkamdan abime anlatip doldurmaya calısan bir insana arayıp ne diyim. Cesareti varsa yuzume soylesin bende cevabını veririm kafasındaym. Yani siz simdi arasaniz gelininizi bisey deseniz inan o lafı alır evirir cevirir nerelere getirir siz bile şok olursunuz

bende cok agir bir lohusalik atlattim gercekten zor donem
birde o zamanlar annemi falan arayip kizin basinda surekli konusmayin kalabalik etmeyin bunaltmayin falan derdim insan basina gelince karsisindakini daha iyi anlayabiliyor boyle durumlarda canlari sagolsun diyip susmak en iyisi sanirim simdilik

Butun bunlari buraya yazmaya harcadiginiz vakti yengenizin yanina.gidip bi kahve icip.ona.anlatmayi deneseydiniz muhtemlen su an boyle bir sorununuz kalmayacakti
7 saatlik mesafe
kocasiyla kavgali bosanma kelimelerinin bile dile getirildigi bir eve nasil gideyim şuan

aynen oyle ıyı olsunlarda canları sagolsun bazen bazı seylerı altdan alıp ıdare etmek gerekır aıle olmak bunu gerektırır bılırsınız sızde. yegenınızı zıyarete gıttıgınızde samımıyetle konusacagınıza ve o samımıyetı hıssedeceklerıne emınım ben . hayırlı olsun saglıkla buyusun analı babalı ınsallah :)

kirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
simdi ben arayip inciterek konuşsam olay dahada buyuyecek sebep olmak istemiyorum
Ama bir insana iftara atılması çok onur kırıcı bence. O kendini düşünmüyorsa siz neden düşünüyorsunuz. Büyük ihtimal sizi bu şekilde tanıtıyor başkalarına bile. İyiyken kötü gozukmektense açarım ağzımı kötü bilindigime değsin.
Mizaçlarimiz farklı tabii karar sizin

amin inşallah teşekkur ederim

kirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
simdi ben arayip inciterek konuşsam olay dahada buyuyecek sebep olmak istemiyorum
Yanlış yapmışsınız.
Doğumu yapan anne, sadece bebeğin nasıl olduğuyla değil onun da sağlığını merak edip, kendisine sormalıydınız.
En sinir olduğum şeydir olayı muhattabı olmayan kişiyle halletmek.
Çocuklarım hasta olur, babalarını ararlar nasıl diye.
Yahu çocuk benimle evde, beni arasana!
Sanki adamın iş yerinde haberi var nasıl olduğundan, sizinki de o hesap.

O zaman telefonla gorusebilirsiniz. Cunku anladigim kadariyla yanlis anlasildiniz
ne diyecegim hic bilmiyorum su ara aramak dogru zamanmi onu bile kestiremiyorum ters tepecek gibi geliyor benim nezaketimde bir yere kadar yani her insan gibi herşey iyice sarpa sarar diyede tereddutteyim

Haftaya gidecektim demistiniz ya?gelmenizi istemiyor mu acaba?hani bebek kucuk sizin yardimci olmayip surekli is yapacagini falan mi dusunuyor?

bu konuda belki hataliyim olabilir ama butun bunlardan abimi doldurmaya calistigimi nasil cikarmis olabilir anlamadim

Abimi en son ne zaman aradım hatırlamıyorum.. eskiden sık görüşürduk yengem rahatsız olduğu için aramam pek. çok nadir hal hatır için ararım hatta abim aramiyorsun derdi bir aralar ama yengem istemiyor nasıl arayayım rahatsız hissediyorum kendimi. Abim de dengeyi koruyamadı.. şimdi bir şeyler yapmaya calissada artık geç kaldı. Ki ben kötü bi görümce olmadım hiçbir zaman yengem bizi pek istemedi biz de ona bayilmiyoruz zaten artık. Soguduk yılda 2 kez falan görüşüyoruz.

Sizin günde 2 kez aramanız neden olabilir bunlara. Ablamla bile 2 kez görüsmuyorum. Yani çok sık görüşüyorlar kesin kocamı bana karşı dolduruyor diyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…