- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi chamallows
-
lohusaliktan ziyade yigenim aylarca kuvezde kaldi acikcasi yasayacagini bile ummuyordukdırek sıze sıkayetını dıle getırmıs olsa aynen boyle yazardınız sorun cozulurdu ama lohusa depresyonundanmıdır nedır bu sekılde annenıze cekıstırmeye calıstıgı ıcın durum degıstı
ben olsam bır sure hıc aramazdım 2-3hafta kadar ne abıyı ne onu
sonra hedıyeyle zıyaretlerıne gıder yegenımı gormek ıstıyorum dıye aynen bu sekılde bıze yazdıgınız gıbı konusurdum ve bır sorun oldugunda ne olursa olsun benımle olan sorununu benımle cozmenı tercıh ederım kocaman ınsanlarızz kendımız cozebılırız bellıkı yanlıs anlasılma olmus yanlıs anlayacagını dusunmemıstım benım dusunce ve hıslerım buydu dıye aynen bıze anlattıgınız gıbı konusurdum cozerdım.
lohusalıgına verın gercekten akıl tutulması yaptıgı cunku, catacak yer aramıs
7 saatlik bir mesafedeler bende aramamayi dusunuyorumKötü giden evliliklerde kolay kolay gerçek sebep üzerine yoğunlaşılmaz zaten, hep olmayan yada bambaşka şeyler sorunmus gibi gösterilir. Gelininiz de tamda o durumdan şuan.
Yeni bir tartışma yaşadılarsa hemen aramazdım ben sanırım, olayla hiç alakam olmadığı rahatlığıyla. Birkaç gün sonra arayıp, durumun düşündüğü gibi olmadığını zaten çocuktan önceki süreçte de aranızdaki iletişimin bu şekilde olduğunu, kendisini değil abinizi aramanızın sebeplerini söylersiniz, hatta yakınsabız evine ziyarete gidip yüzyüze konuşmanız daha iyi olur. Sonrası kendi bileceği iş.
Çokta ince düşünmeyin, karşınızda o inceliği anlayacak kimse yoksa her türü başınız agırır zaten.
ya kusura bakmayın guldumlohusaliktan ziyade yigenim aylarca kuvezde kaldi acikcasi yasayacagini bile ummuyorduk
kendisi gebelik zehirlenmesinden kaynakli cok sorun yasadi simdi yigenimin kasik fitigindan ameliyat olmasj lazim erteliyorlar surekli kucuk oldugu icin falan zor bir donemden gectiler acikcasi
bunlarin buhrani bana patladi sanirim şamar oğlan ben oldum
bende cok agir bir lohusalik atlattim gercekten zor donemya kusura bakmayın guldumbenım lohusalık zamanlarım aklıma geldı gercekten degısık bır sinir oluyor calısan televızyonu kaldırıp yere vurmak ıstemıstım calısıyor basımı sısırdı dıye kumanda ıle kapatmak aklıma gelmemıstı yorgunluktan . gorunce aaa bunun kumandası vardı dımı demıstım oyle bır sinir gelmıstı bana zor zamanlar , cok da zor seyler yasanmıs saglık bebek bunlar ınsanın can damarı. ıyı nıyetlı oldugunuz bellı. anlayacaktır ve cozulecektır bence
7 saatlik mesafeButun bunlari buraya yazmaya harcadiginiz vakti yengenizin yanina.gidip bi kahve icip.ona.anlatmayi deneseydiniz muhtemlen su an boyle bir sorununuz kalmayacakti
aynen oyle ıyı olsunlarda canları sagolsun bazen bazı seylerı altdan alıp ıdare etmek gerekır aıle olmak bunu gerektırır bılırsınız sızde. yegenınızı zıyarete gıttıgınızde samımıyetle konusacagınıza ve o samımıyetı hıssedeceklerıne emınım ben . hayırlı olsun saglıkla buyusun analı babalı ınsallah :)bende cok agir bir lohusalik atlattim gercekten zor donem
birde o zamanlar annemi falan arayip kizin basinda surekli konusmayin kalabalik etmeyin bunaltmayin falan derdim insan basina gelince karsisindakini daha iyi anlayabiliyor boyle durumlarda canlari sagolsun diyip susmak en iyisi sanirim simdilik
O zaman telefonla gorusebilirsiniz. Cunku anladigim kadariyla yanlis anlasildiniz7 saatlik mesafe
kocasiyla kavgali bosanma kelimelerinin bile dile getirildigi bir eve nasil gideyim şuan
Ama bir insana iftara atılması çok onur kırıcı bence. O kendini düşünmüyorsa siz neden düşünüyorsunuz. Büyük ihtimal sizi bu şekilde tanıtıyor başkalarına bile. İyiyken kötü gozukmektense açarım ağzımı kötü bilindigime değsin.kirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
simdi ben arayip inciterek konuşsam olay dahada buyuyecek sebep olmak istemiyorum
amin inşallah teşekkur ederimaynen oyle ıyı olsunlarda canları sagolsun bazen bazı seylerı altdan alıp ıdare etmek gerekır aıle olmak bunu gerektırır bılırsınız sızde. yegenınızı zıyarete gıttıgınızde samımıyetle konusacagınıza ve o samımıyetı hıssedeceklerıne emınım ben . hayırlı olsun saglıkla buyusun analı babalı ınsallah :)
Yanlış yapmışsınız.kirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
simdi ben arayip inciterek konuşsam olay dahada buyuyecek sebep olmak istemiyorum
ne diyecegim hic bilmiyorum su ara aramak dogru zamanmi onu bile kestiremiyorum ters tepecek gibi geliyor benim nezaketimde bir yere kadar yani her insan gibi herşey iyice sarpa sarar diyede tereddutteyimO zaman telefonla gorusebilirsiniz. Cunku anladigim kadariyla yanlis anlasildiniz
Ne güzel bir görümce insan gerçekten hayret etmeden duramıyorkirmamak icin ugrasiyorum çünkü belliki bir problemleri var ve beni bu problemin odak noktasi gormuş
bu konuda belki hataliyim olabilir ama butun bunlardan abimi doldurmaya calistigimi nasil cikarmis olabilir anlamadimYanlış yapmışsınız.
Doğumu yapan anne, sadece bebeğin nasıl olduğuyla değil onun da sağlığını merak edip, kendisine sormalıydınız.
En sinir olduğum şeydir olayı muhattabı olmayan kişiyle halletmek.
Çocuklarım hasta olur, babalarını ararlar nasıl diye.
Yahu çocuk benimle evde, beni arasana!
Sanki adamın iş yerinde haberi var nasıl olduğundan, sizinki de o hesap.
buluncada hayret etmek yerine ara bozucu diyoruz ya oda ayri bir ironi bence biz kadinlari memnun etmek gercekten zor yaniNe güzel bir görümce insan gerçekten hayret etmeden duramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?