- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
2 kez aramamin sebebi birinde sabah ya o beni arar ya ben onu hergun bir kez mutlaka konusuruz 2.kez arama sebebim abim emniyet mensubu insanin aklina hersey geliyor bu meslekten birine sahip olunca bir kezde isteyken ararim icim rahat ediyor boyle dogu gorevinden kalma bir aliskanlik buda ama karsidaki insan bunu boyle algilamiyor belkideAbimi en son ne zaman aradım hatırlamıyorum.. eskiden sık görüşürduk yengem rahatsız olduğu için aramam pek. çok nadir hal hatır için ararım hatta abim aramiyorsun derdi bir aralar ama yengem istemiyor nasıl arayayım rahatsız hissediyorum kendimi. Abim de dengeyi koruyamadı.. şimdi bir şeyler yapmaya calissada artık geç kaldı. Ki ben kötü bi görümce olmadım hiçbir zaman yengem bizi pek istemedi biz de ona bayilmiyoruz zaten artık. Soguduk yılda 2 kez falan görüşüyoruz.
Sizin günde 2 kez aramanız neden olabilir bunlara. Ablamla bile 2 kez görüsmuyorum. Yani çok sık görüşüyorlar kesin kocamı bana karşı dolduruyor diyordur.
Şuan bir görümce problemi ben de yaşıyorum ve evimde haftada 3 gün bu sebeple bir kavga var.bu konuda belki hataliyim olabilir ama butun bunlardan abimi doldurmaya calistigimi nasil cikarmis olabilir anlamadim
birinde normal hal hatir sorariz aslinda soyle abim emniyet mensubu birinde acaba sabah evine sag saglim gittimi diye hal hatir sorma amacli arariz ben aramazsam o arar yada mesaj atar yani hep konusmayiz mesajda oluyor bazen ikincisinide gorevdeyken bi arar sorarim dogu gorevinden kalma bir yoklama aslinda bu ama kardes olarakda bagliyiz bir birimizeAbinizi 2 kere aramanız tuhaf bence hatta günde bir de fazla ne konuşulabilir bir yerden sonra hep aynı meseleler... bu kadar konuşup erken Doğum öncesinde yaşanan bir iki sorundan da haberiniz olmamış zaten, ee gelinde delirmiş be konuştuğunuz konusunda bence haklılık payı var
nasil davranmak gerek anladim ki ben çözemedim bu isiDeveye diken insana ... yaraniyor bence tum mesele bu. Konu sahibesi kibar kibar davranmissin, buraya da naif kibar yazmissin ee3e acimazlar tabi tepene cikarlar aslanim
e kendide kardesleriyle 24 saat whatsap gurubunda telefonda surekli konusuyor onuda kendi kardeslerimi dolduruyor bu durumda?Kusura bakma ama sende de hata var . Benim görümce kocamı günde 2 kere arasa niye diye bi düşünürüm ne bulunuyor 2 kere konuşulacak derim mesela . Haftada 1 kere de olsa gelini arasanız mesela uzun çaldırmaya gerek yok açarsa konuşsunuz açmazsa ekrana düşer görür arar sizi. Zaten dinleniyorsa telefonun sesini kısabilir bunlar aramamanız için bahane olmasın. Siz ararsanız emin olun oda sizi arar . İlk evlendik kv yi 2 güne bir arardım bağlarımız güzel olsun diye . Sonra baktım ki o hiç aramıyor ayda 1 arasa şükür ederim o derece yani aramaz . Bende aramayı bıraktım böyle daha mi iyi oldu kendinden soğuttu bence böyle yaparak siz böyle yapayın . Belki ki bi yanlış anlaşılma var arayıp güzelce düzeltebilirsiniz
Bende ayağımı sehpaya çarptım hep kaynanamın suçu
Nereden biliyorsunuz 24 saat konuştuğunu ?e kendide kardesleriyle 24 saat whatsap gurubunda telefonda surekli konusuyor onuda kendi kardeslerimi dolduruyor bu durumda?
aramiz abimle bozulmaz cunku soyledigi seyin asli yokBenim görümce olsaydi direk arar sen benim kardesimle aramimi bozmaya calisiyorsun derdi demisligide var.
aramiyor olabilirim ama bu zaman zan yan yana gelmedigimiz anlamina gelmiyorNereden biliyorsunuz 24 saat konuştuğunu ?
İşin şakası bi yana ben ortada sizden yana kötü bir şey göremedim. Yani abinizi arayıp sormanız gelini rahatsiz etmek istememeniz güzel düşünce. Belki günde 2 kere aradığınız için mi öyle düşündü ki dolduruyo falan diye.
işte ben bunu anlamiyorum.kendi kardesleride var ve oda kardesleriyle en az bizim kadar samimi ve konusur onun kardesleride evli onlar birbirinimi dolduruyorda ben abimi 2 kez arayinca doldurmuş olayim ?İşin şakası bi yana ben ortada sizden yana kötü bir şey göremedim. Yani abinizi arayıp sormanız gelini rahatsiz etmek istememeniz güzel düşünce. Belki günde 2 kere aradığınız için mi öyle düşündü ki dolduruyo falan diye.
ben abimi özel islerim icin kullanmam zaten ayni sehirlerde bile değilizŞuan bir görümce problemi ben de yaşıyorum ve evimde haftada 3 gün bu sebeple bir kavga var.
Sorsanız aynı sizin söylediklerinizi söyler, gerçekten de görünürde öyledir ama işin rengi öyle değil benim için.
En basiti sizin gibi beni aramak, saymak yerine eşimle muhattap olur, deli olurum.
Evlenecek, eşimle alışverişe gider ablası annesi dururken, çocuğu olacak bir kolunda kocası diğer kolunda benim kocam mobilya gezerler.
Evine bir şey alacak olur internetten eşimi arar aldırır, 40 yaşında evli barklı kadın yani!
Evimize gelecek olur yine kocamı arar sanki evde olan hizmet edecek olan kocam.
Vs vs..
Ben delirmeyim de kim delirsin.
Ama aynı sizin gibi ‘ben ne yaptım’ der emin olun duysa kavgalarımızı.
Siz yaptınız diye söylemiyorum ama biraz çuvaldızı batıralım ve gerçekten incitip incitmedinizi bir düşünün derim.
derdi onu aramamam degil abimi arayip doldurdugumu dusunmesi ben neden doldurayim ki durdum durdum 1.5 sene sonrami kudurdum da abimi doldurmaya basladim yaniSiz aramamayı baştan kabullenmişsiniz sanki.
Arasanız belki de mesele çözülecek?
Artık o da aileden, bilmem farkında mısınız?
Alınmış olması bile sizi önemsediğini gösterir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?