• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazar mi sizce ?

Hanımlar rica ediyorum tartışmayın, kurallara uymayan yorumlar varsa şikayet et butonuna basarak rapor edersiniz incelenir, ki konuları ya da üyeleri tiye alan üyelere de uyarı veriliyor lakin sitede kimlerin kalıp kimlerin gideceği tartışmasına girerseniz işin içinden çıkamazsınız zira herkesin aklında farklı profillerde kişiler vardır, kimileri için sitede olmaması gerekenler kimileri için olması gerekenlerdir, kaldı ki burası olmaması gerekenlerle olması gerekenleri kategorize edebileceğiniz bir yer değil, fake ya da erkek, hepinize küfürler edip söven veya yasadışı faaliyetleri öven biri olmadığı müddetçe herkes olmalı, birbirinizin yorumları hoşunuza gitmiyor olabilir, göz ardı edersiniz, kurallara uymayanları bildirirsiniz ama bunun dışında çok sesli ve farklı düşüncedeki kadınların varlığı hepimizin bakış açısına katkı sağlar.
Hepinizin varlığı kıymetli.

Oncelikle merhaba , ablamin eski lise grubunda dolasiyorken bir tane cocuga denk geldim cocuk dediysem 30lu yaşların basinda ben 22 yasindayim bu arada neyse ben bunu cok begendim ve kendi rehberime kaydettim.Whatsapptan cocugu yanlislikla aradim numarasi yaptim dikkatini cekmek adina neyse bu adam profilimi goruyor bu arada .Buna yazdim ki ya iste çok pardon arkadasimi ariyoken sizi aradim o da merhaba onemli degil iyi aksmlar falan bir de omoji koydu konusmamiz bitti.Bu cocuk beni rehberine kaydetmis nasil ve neden kaydettigini bilmiyorum sizce neden kaydetmistir yazar mi bu bana ? Cevap icin simdiden tesekkurler
Yazıcağını sanmam yazsa aranıyor derdim ben açıkcası

Back
X